כאחת שמכירה אלפחורס מקרוב, זה נראה מעולה!
אם תרצי לשדרג... פעם הבאה שימי את הדולסה דה לצה בצד ההפוך של העוגיה, ותצמדי אליה גם את העוגיה השניה בצד ההפוך, כך שתראי את הצד של למטה מ2 הצדדים, ואז תצפי את הסנדוויץ בשוקולד (לא ממרח!).
אם את אוהבת את אלפחורס עם קוקוס, אז עם ציפוי שוקולד, את תאהבי יותר!
את מתכוונת שהצד השטוח יותר, זה שנוגע בתבנית, יהיה כלפי חוץ, והצד הקצת תפוח יהיה בפנים, וככה נקבל עוגיות שטוחות לגמרי? פשוט וגאוני!