שלום,
לאחרונה רבו גורמים שונים, שמבטיחים הון עצום ורב, בעבור קורסים שונים ומשונים.
הם עושים זאת בדרכים מתוחכמות ויצירתיות מאד,
מנגנים לך על הנקודות הרגישות:
"מוכשר?" וואו, זה ממש מה שאני, ברור שאני רוצה ללכת לאיפה שכל המוכשרים הולכים!
"משכורת מעל 50 אל"ש" טוב, הייתי רוצה להרוויח מאה אל"ש, אבל נו, גם 50 אל"ש זה משהו.
"נדיר"- מילה עם קסם מהפנט, מילה שגורמת לך לחשוב פעמיים לפני שאתה מנתק / שולח את ההודעה לאשפה - רגע, זה קורה פעם במאות שנים! אני חייב לבדוק מה זה.
"לעשות כסף מהשכל שלך!" - שתי ציפורים במכה אחת! אני גם גאון, וגם יכול "לעשות כסף" מזה!
ברור לי וזה בסדר שמותר להם, ואין שום איסור להתיר את הדמיון שלנו ולתת לו להשתולל.
אבל-
קשה לי מאד עם האינפלציה והזילות שנוצרת בתחומים אותם הם משווקים בסיטונאות להמון העם.
עוד יותר כואב זה שמשקרים לפעמים, מוליכים שולל אנשים תמימים שנגררים אחרי הבטחות מפוצצות על שכר דמיוני.
אגב, הוא לא באמת דמיוני, ברור שישנם הוותיקים והמקצוענים בתחום, שיכולים בהחלט להרוויח סכומי עתק בהשוואה אליך.
אבל אולי זו בדיוק נקודת התורפה שלך, ונקודת המוצא שלהם.
אז לפני שאתם פונים, בררו היטב 2 נקודות עיקריות:
1. מקצועיות מוסד הלימודים (צוות, פורמט למידה)
2. אחוזי השמה של בוגרים בתחום. וגם פה, הסתייגות גדולה ממש-
גם אם 90 אחוז מהבוגרים עובדים בתחום, בדוק האם מדובר בשכר התואם להבטחות המופרעות שנתנו לך. גם אחרי תקופת סטאז'.
לאחרונה רבו גורמים שונים, שמבטיחים הון עצום ורב, בעבור קורסים שונים ומשונים.
הם עושים זאת בדרכים מתוחכמות ויצירתיות מאד,
מנגנים לך על הנקודות הרגישות:
"מוכשר?" וואו, זה ממש מה שאני, ברור שאני רוצה ללכת לאיפה שכל המוכשרים הולכים!
"משכורת מעל 50 אל"ש" טוב, הייתי רוצה להרוויח מאה אל"ש, אבל נו, גם 50 אל"ש זה משהו.
"נדיר"- מילה עם קסם מהפנט, מילה שגורמת לך לחשוב פעמיים לפני שאתה מנתק / שולח את ההודעה לאשפה - רגע, זה קורה פעם במאות שנים! אני חייב לבדוק מה זה.
"לעשות כסף מהשכל שלך!" - שתי ציפורים במכה אחת! אני גם גאון, וגם יכול "לעשות כסף" מזה!
ברור לי וזה בסדר שמותר להם, ואין שום איסור להתיר את הדמיון שלנו ולתת לו להשתולל.
אבל-
קשה לי מאד עם האינפלציה והזילות שנוצרת בתחומים אותם הם משווקים בסיטונאות להמון העם.
עוד יותר כואב זה שמשקרים לפעמים, מוליכים שולל אנשים תמימים שנגררים אחרי הבטחות מפוצצות על שכר דמיוני.
אגב, הוא לא באמת דמיוני, ברור שישנם הוותיקים והמקצוענים בתחום, שיכולים בהחלט להרוויח סכומי עתק בהשוואה אליך.
אבל אולי זו בדיוק נקודת התורפה שלך, ונקודת המוצא שלהם.
אז לפני שאתם פונים, בררו היטב 2 נקודות עיקריות:
1. מקצועיות מוסד הלימודים (צוות, פורמט למידה)
2. אחוזי השמה של בוגרים בתחום. וגם פה, הסתייגות גדולה ממש-
גם אם 90 אחוז מהבוגרים עובדים בתחום, בדוק האם מדובר בשכר התואם להבטחות המופרעות שנתנו לך. גם אחרי תקופת סטאז'.