• משתמשים יקרים!

בשל עבודות תחזוקה הערב, ייתכן שהאתר יהיה סגור לפרקי זמן שונים לצורכי תחזוקה.
    זוהי סגירה מכוונת, ונועדה לשפר את ביצועי האתר, לטובתכם.
    בתקווה להבנה. תודה על הסבלנות!

מידע שימושי אין גבול להתרת הדמיון הפראי שלנו. אין גם בעיה ליצור אינפלציה וזילות?

Mamma Mia

.
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
שלום,
לאחרונה רבו גורמים שונים, שמבטיחים הון עצום ורב, בעבור קורסים שונים ומשונים.

הם עושים זאת בדרכים מתוחכמות ויצירתיות מאד,
מנגנים לך על הנקודות הרגישות:

"מוכשר?" וואו, זה ממש מה שאני, ברור שאני רוצה ללכת לאיפה שכל המוכשרים הולכים!

"משכורת מעל 50 אל"ש" טוב, הייתי רוצה להרוויח מאה אל"ש, אבל נו, גם 50 אל"ש זה משהו.

"נדיר"- מילה עם קסם מהפנט, מילה שגורמת לך לחשוב פעמיים לפני שאתה מנתק / שולח את ההודעה לאשפה - רגע, זה קורה פעם במאות שנים! אני חייב לבדוק מה זה.

"לעשות כסף מהשכל שלך!" - שתי ציפורים במכה אחת! אני גם גאון, וגם יכול "לעשות כסף" מזה!

ברור לי וזה בסדר שמותר להם, ואין שום איסור להתיר את הדמיון שלנו ולתת לו להשתולל.
אבל-
קשה לי מאד עם האינפלציה והזילות שנוצרת בתחומים אותם הם משווקים בסיטונאות להמון העם.
עוד יותר כואב זה שמשקרים לפעמים, מוליכים שולל אנשים תמימים שנגררים אחרי הבטחות מפוצצות על שכר דמיוני.
אגב, הוא לא באמת דמיוני, ברור שישנם הוותיקים והמקצוענים בתחום, שיכולים בהחלט להרוויח סכומי עתק בהשוואה אליך.
אבל אולי זו בדיוק נקודת התורפה שלך, ונקודת המוצא שלהם.

אז לפני שאתם פונים, בררו היטב 2 נקודות עיקריות:

1. מקצועיות מוסד הלימודים (צוות, פורמט למידה)
2. אחוזי השמה של בוגרים בתחום. וגם פה, הסתייגות גדולה ממש-
גם אם 90 אחוז מהבוגרים עובדים בתחום, בדוק האם מדובר בשכר התואם להבטחות המופרעות שנתנו לך. גם אחרי תקופת סטאז'.

חצוצרה

משתמש רשום
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
אתה צודק לגמרי.
הגעתי בעקבות המאמר שעלה עכשיו
אני מכירה בוגרות שלמדו קורס כזה בעקבות הבטחות ממש במילים הנ"ל.
המעניין שאף אחת לא עובדת בתחום. כולן מתוסכלות. מגיעות לראיונות ומבקשות סכומי עתק כי ככה הנחו אותן.
אבל מציאות שעדיין הם פותחים קורס אחרי קורס.
פריירים לא מתים. רק מתחלפים

פיקאסה

פיץ' אוטומציה ובוטים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
שלום,
לאחרונה רבו גורמים שונים, שמבטיחים הון עצום ורב, בעבור קורסים שונים ומשונים.

הם עושים זאת בדרכים מתוחכמות ויצירתיות מאד,
מנגנים לך על הנקודות הרגישות:

"מוכשר?" וואו, זה ממש מה שאני, ברור שאני רוצה ללכת לאיפה שכל המוכשרים הולכים!

"משכורת מעל 50 אל"ש" טוב, הייתי רוצה להרוויח מאה אל"ש, אבל נו, גם 50 אל"ש זה משהו.

"נדיר"- מילה עם קסם מהפנט, מילה שגורמת לך לחשוב פעמיים לפני שאתה מנתק / שולח את ההודעה לאשפה - רגע, זה קורה פעם במאות שנים! אני חייב לבדוק מה זה.

"לעשות כסף מהשכל שלך!" - שתי ציפורים במכה אחת! אני גם גאון, וגם יכול "לעשות כסף" מזה!

ברור לי וזה בסדר שמותר להם, ואין שום איסור להתיר את הדמיון שלנו ולתת לו להשתולל.
אבל-
קשה לי מאד עם האינפלציה והזילות שנוצרת בתחומים אותם הם משווקים בסיטונאות להמון העם.
עוד יותר כואב זה שמשקרים לפעמים, מוליכים שולל אנשים תמימים שנגררים אחרי הבטחות מפוצצות על שכר דמיוני.
אגב, הוא לא באמת דמיוני, ברור שישנם הוותיקים והמקצוענים בתחום, שיכולים בהחלט להרוויח סכומי עתק בהשוואה אליך.
אבל אולי זו בדיוק נקודת התורפה שלך, ונקודת המוצא שלהם.

אז לפני שאתם פונים, בררו היטב 2 נקודות עיקריות:

1. מקצועיות מוסד הלימודים (צוות, פורמט למידה)
2. אחוזי השמה של בוגרים בתחום. וגם פה, הסתייגות גדולה ממש-
גם אם 90 אחוז מהבוגרים עובדים בתחום, בדוק האם מדובר בשכר התואם להבטחות המופרעות שנתנו לך. גם אחרי תקופת סטאז'.
קחו לעצמכם כלל.
אם אתם רואים את שלל ההבטחות ביחד מנצנץ בעטיפה אחת
כפי הנראה אין תוכו כברו.
כי אם זה היה קורס מצליח שנותן תוכן אמיתי
לא היה לו שום צורך לשווק את עצמו בכאלה צרחות ומניפולציות שיווקיות.

פנחס ציור עיפרון

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
יוצרי ai
אני לא מבין איך אפשר להאמין לכל הקורסים האלה זה כמו להאמין שקוסם מוציא שפן מהכובע שהוא עם כוחות קסם מה אנחנו ילדים? הרי כבר שנים עושים את "הקורסים" האלה וכל פעם נופלים בזה אנשים תפסיקו להאמין ותתחילו לברר על מקומות נורמלים ממקורות מהימנים

טיטוש

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כאב לב, נשים שמשקיעות כסף (ולא מדובר בכמה עשרות שקלים), זמן וכח ללמוד קורס ללא שום בדיקה מעמיקה של השוק אלא רק ע"י קניה של הבטחות ומילים מפוצצות,
חבל שהציבור שלנו לא לומד לבדוק לעומק ולא להאמין לכל אחד שנראה א"נש ומבטיח לך שישנה לך את החיים ללא עבודה קשה ור' ע"י שימוש "בשכל שלך"

המקצוע הזה מדהים, ריווחי, מבוקש,-
אך עם זאת דורש השקעה, ידע, ידע והתנהלות נכונה בשוק...

בינהלה

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עוד בדיקת כיוון לכדאיות של קורס
שרלטנות שנתקלתי בה השבוע:
קורס שמועבר בצורה פרונטאלית,וכל השיווק והוואו שלו זה מרצה דגול ובכיר בתחום שהוא לא יהיה פרונטאלי.
לא אומרים איך כן: בזום? הסרטות?
הקורסמתומחר בכ-20 אלף ש"ח,
לאותומרצה קורס אינטרנטי על אותו החומר
והמחיר הוא פחות מ10% מהמחיר הנ"ל....

prog_office

Administrator
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
עימוד ספרים
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
עיצוב ואדריכלות פנים
לא סתם לקורס אוטומציה עסקית בפרוג יש כ80% השמה,
עשרות בוגרים שעובדים וממליצים בחום על הקורס

תבדקו טוב טוב לפני שאתם משלמים להבטחות ענק

אולי מעניין אותך גם...

ספירת העומר

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

אתגר AI

תספרו 50... תזכורת • אתגר 252

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק צה

א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי:
נקרא  7  פעמים

לוח מודעות

למעלה