H horseman משתמש מקצוען מוזיקה ונגינה 18/2/20 #1 איך שולחים או שומרים קישור לאתר? אני נמצא בעמוד מסוים באיזה אתר אני מעוניין לשמור אותו או לשלוח למישהו איך עושים זאת?
איך שולחים או שומרים קישור לאתר? אני נמצא בעמוד מסוים באיזה אתר אני מעוניין לשמור אותו או לשלוח למישהו איך עושים זאת?
הכלבויניק מהמשתמשים המובילים! מנהל מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג כתיבה ספרותית פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים פרסום וקופירייטינג 18/2/20 #2 עומדים על שורת החיפוש בדפדפן למעלה לחיצה אחת, והכיתוב שם נבחר, הקלקה ימנית בעכבר > העתק (או CTRL+C) ואז ניתן להדביק את הכתובת הזו איפה שתרצה (בפרוג, או במייל וכדו' ניתן ללחוץ על הסימון 'הדבק קישור') ניתן בפרוג, להעתיק כתובת להודעה מסויימת, ע"י הקלקה ימנית על המספר שבראש ההודעה בצד שמאל > העתק קישור.
עומדים על שורת החיפוש בדפדפן למעלה לחיצה אחת, והכיתוב שם נבחר, הקלקה ימנית בעכבר > העתק (או CTRL+C) ואז ניתן להדביק את הכתובת הזו איפה שתרצה (בפרוג, או במייל וכדו' ניתן ללחוץ על הסימון 'הדבק קישור') ניתן בפרוג, להעתיק כתובת להודעה מסויימת, ע"י הקלקה ימנית על המספר שבראש ההודעה בצד שמאל > העתק קישור.
H horseman משתמש מקצוען מוזיקה ונגינה 18/2/20 #3 הנה קישור לכאן עם העצה של............ התייעצות - איך שולחים או שומרים קישור לאתר? איך שולחים או שומרים קישור לאתר? אני נמצא בעמוד מסוים באיזה אתר אני מעוניין לשמור אותו או לשלוח למישהו איך עושים זאת? www.prog.co.il
הנה קישור לכאן עם העצה של............ התייעצות - איך שולחים או שומרים קישור לאתר? איך שולחים או שומרים קישור לאתר? אני נמצא בעמוד מסוים באיזה אתר אני מעוניין לשמור אותו או לשלוח למישהו איך עושים זאת? www.prog.co.il
א א"כ משתמש רשום 24/2/20 #4 אני זקוק לתעודת אבטחה למחשב מי שיוכל לשלוח לי אודה מאוד! <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>