זה נראה לי בל תשחית של הלבבות דקל. וסתם לשם התעניינות(חפרנות?!) את שמה פטריות במרק?אני באמצע להכין מרק ירקות וגריסים
פתחתי מה שחשבתי שזה קופסת פטריות, והתברר שזה לבבות דקל (הבן שלי הוריד את העטיפות מכמה קופסאות...)
מה יקרה למרק אם אשים בו גם לבבות דקל?
זה בל תשחית של המרק?
עדיף לתת לילד לאכול אותם ככה?זה נראה לי בל תשחית של הלבבות דקל.
כן, במרק פטריות וגריסים (מרק אמריקאי קלאסי מאד)וסתם לשם התעניינות(חפרנות?!) את שמה פטריות במרק?
נשמע שזה לבבות דקל פרוסים.עדיף לתת לילד לאכול אותם ככה?
אני פחות אוהבת.
פטריות משימורים הולכים מעולההה במרק גריסים.מזל 1 שאין לך פטריות שימורים למרק ירקות וגריסים
מזל 2 ששמת לב לא נראה לי מתאים ללבות דקל במרק
תכיני מזה סלט קר יותר טוב
תספרי לניק הנכבד @יואל ארלנגר - קקטוספטריות משימורים הולכים מעולההה במרק גריסים.
באתי להמליץ על הסלט הזה,@אוריגמי אנחנו מכינים סלט חסה, בצל סגול, ערמונים ולבבות דקל.
גם נייר סופג או קרטון יכול ללכת מעולה, הוא סופג את הטעמים מהמרק, ולא נותן כמעט שום טעם לוואי.פטריות משימורים הולכים מעולההה במרק גריסים.
אגב זה מבוסס על ניסוי אמיתי שנעשה, הכינו קרפצ'יו מנייר סופג, והוא יצא טעים למדי, בהסתמך על תיבול בלבד.גם נייר סופג או קרטון יכול ללכת מעולה, הוא סופג את הטעמים מהמרק, ולא נותן כמעט שום טעם לוואי.
מזכיר לי שגיסי תמיד אמר שהוא לא סובל פטריות וזהו. ולא ניסה לטעוםגם נייר סופג או קרטון יכול ללכת מעולה, הוא סופג את הטעמים מהמרק, ולא נותן כמעט שום טעם לוואי.
זה מה שקורה בפטריות משימורים.
פטריה היא סוג של ספוג, שעשיר בחומרי טעם.
הבעיה היא שכשהספוג הזה סופג הרבה מים, הוא נהפך להיות צמיגי יחסית, והטעם שלו מיטשטש והולך.
ובעם אנחנו מכניסים למרק ספוגים חסרי טעם כמעט, שמקבלים בחדווה את הטעם של המרק, אבל כמעט ולא תורמים שום חומרי טעם, כי הם איבדו אותם במהלך השימור הארוך.
הפיתרון בדרך כלל הוא לחזק אותם בעזרת אבקת פטריות (או אבקת מרק פטריות) כדי להחזיר את הטעמים שאבדו.
אבל המובחר הוא להשתמש בפטריות טריות, שנותנות את הטעם בעדינות, ושומרות באופן יחסי על המרקם שלהן, שדומה פחות לסוכריית ג'לי צמיגית כמו הפטריות המשומרות, ויותר בעלות מרקם בשרי עדין.
אני פשוט לא רואה ולא טועם שום טעם לפתוח קופסת שימורים במאמץ כל כך גדול (יחסית לתועלת), בשביל לקבל אפקט כל כך חלש.
מסכימה!גם נייר סופג או קרטון יכול ללכת מעולה, הוא סופג את הטעמים מהמרק, ולא נותן כמעט שום טעם לוואי.
זה מה שקורה בפטריות משימורים.
פטריה היא סוג של ספוג, שעשיר בחומרי טעם.
הבעיה היא שכשהספוג הזה סופג הרבה מים, הוא נהפך להיות צמיגי יחסית, והטעם שלו מיטשטש והולך.
ובעם אנחנו מכניסים למרק ספוגים חסרי טעם כמעט, שמקבלים בחדווה את הטעם של המרק, אבל כמעט ולא תורמים שום חומרי טעם, כי הם איבדו אותם במהלך השימור הארוך.
הפיתרון בדרך כלל הוא לחזק אותם בעזרת אבקת פטריות (או אבקת מרק פטריות) כדי להחזיר את הטעמים שאבדו.
אבל המובחר הוא להשתמש בפטריות טריות, שנותנות את הטעם בעדינות, ושומרות באופן יחסי על המרקם שלהן, שדומה פחות לסוכריית ג'לי צמיגית כמו הפטריות המשומרות, ויותר בעלות מרקם בשרי עדין.
אני פשוט לא רואה ולא טועם שום טעם לפתוח קופסת שימורים במאמץ כל כך גדול (יחסית לתועלת), בשביל לקבל אפקט כל כך חלש.
א"א להתווכח עם אנשים שאוהבים את המרקםגם נייר סופג או קרטון יכול ללכת מעולה, הוא סופג את הטעמים מהמרק, ולא נותן כמעט שום טעם לוואי.
זה מה שקורה בפטריות משימורים.
פטריה היא סוג של ספוג, שעשיר בחומרי טעם.
הבעיה היא שכשהספוג הזה סופג הרבה מים, הוא נהפך להיות צמיגי יחסית, והטעם שלו מיטשטש והולך.
ובעם אנחנו מכניסים למרק ספוגים חסרי טעם כמעט, שמקבלים בחדווה את הטעם של המרק, אבל כמעט ולא תורמים שום חומרי טעם, כי הם איבדו אותם במהלך השימור הארוך.
הפיתרון בדרך כלל הוא לחזק אותם בעזרת אבקת פטריות (או אבקת מרק פטריות) כדי להחזיר את הטעמים שאבדו.
אבל המובחר הוא להשתמש בפטריות טריות, שנותנות את הטעם בעדינות, ושומרות באופן יחסי על המרקם שלהן, שדומה פחות לסוכריית ג'לי צמיגית כמו הפטריות המשומרות, ויותר בעלות מרקם בשרי עדין.
אני פשוט לא רואה ולא טועם שום טעם לפתוח קופסת שימורים במאמץ כל כך גדול (יחסית לתועלת), בשביל לקבל אפקט כל כך חלש.
יש מתכון זמין לרוטב?@אוריגמי אנחנו מכינים סלט חסה, בצל סגול, ערמונים ולבבות דקל.
טעים מאד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יְהוָה אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יְהוָה אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: