זה נראה לי ממש לא זה.... זה שוקולד שקוף פרווה כזה...תחפשו בחנויות סירופ שוקולד...
(בבקבוק כמו קטשופ)
פרווה או חלבי? אפשר קישור או משהו איך זה נראה? לא מכירה...תלוי איזו חברה
של אפיכל יותר סמיך
זה יוצא גנאש כזה, זה טעים על ופל בלגי?להמיס שוקולד עם ריצ'
בכמות שהריצ' כפול אחד וחצי או שתיים מהשוקולד
זה יוצא דומה לאלה של הגלידריות?מאד!!
ואם עושים את זה חלבי אז בכלל......
ככל שכמות הריצ' \ שמנת להקצפה גדולה יותר כך הרוטב נוזלי יותר ופחות יתקשה
יש למישהו מתכון איך להכין את המקורי?זה יוצא דומה לאלה של הגלידריות?
זה לא דורש קירור?ככל שכמות הריצ' \ שמנת להקצפה גדולה יותר כך הרוטב נוזלי יותר ופחות יתקשה
אני אשמח למתכון טוב של סירופ ריבת חלב, שוקולד לבן, ושוקולד חום
תודה רבה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכז
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לִשְׁלֹמֹה אִם יְהוָה לֹא יִבְנֶה בַיִת שָׁוְא עָמְלוּ בוֹנָיו בּוֹ אִם יְהוָה לֹא יִשְׁמָר עִיר שָׁוְא שָׁקַד שׁוֹמֵר:ב שָׁוְא לָכֶם מַשְׁכִּימֵי קוּם מְאַחֲרֵי שֶׁבֶת אֹכְלֵי לֶחֶם הָעֲצָבִים כֵּן יִתֵּן לִידִידוֹ שֵׁנָא:ג הִנֵּה נַחֲלַת יְהוָה בָּנִים שָׂכָר פְּרִי הַבָּטֶן:ד כְּחִצִּים בְּיַד גִּבּוֹר כֵּן בְּנֵי הַנְּעוּרִים:ה אַשְׁרֵי הַגֶּבֶר אֲשֶׁר מִלֵּא אֶת אַשְׁפָּתוֹ מֵהֶם לֹא יֵבֹשׁוּ כִּי יְדַבְּרוּ אֶת אוֹיְבִים בַּשָּׁעַר: