יש לי מתכון מאלף
2 ביצים L
5 כפות (חד פעמי) גדושות קמח מצה (אני אוהבת מצות יהודה)
2 כפיות (חד פעמי) אבקת מרק עוף
קצת מלח
קצת פלפל שחור
1 כפית מים
ולפזז מעט אבקת אפיה (חבילה של אבקת אפיה מספיקה ל4-5 פעמים)
לערבב היטב
לשים במקרר כחצי שעה
אחרי חצי שעה מוציאים
ועושים כדורים קטנטנים (כדורים גדולים לא יוצא טוב) - הם מתנפחים לא לדאוג
לשים במרק מבעבע על אש גדולה
ולהשאיר את המרק מבעבע עד שרואים שהכדורים צפים מחכים מעט
ומנמיכים מעט אש ומשאירים במצב הזה כ -20 דקות.
וזהו !!!
הפונפונים מוכנים לאכילה
ספרו איך היה
אה ולא לשכוח לומר לכבוד שבת קודש - זה הסוד
בתאבון!!
2 ביצים L
5 כפות (חד פעמי) גדושות קמח מצה (אני אוהבת מצות יהודה)
2 כפיות (חד פעמי) אבקת מרק עוף
קצת מלח
קצת פלפל שחור
1 כפית מים
ולפזז מעט אבקת אפיה (חבילה של אבקת אפיה מספיקה ל4-5 פעמים)
לערבב היטב
לשים במקרר כחצי שעה
אחרי חצי שעה מוציאים
ועושים כדורים קטנטנים (כדורים גדולים לא יוצא טוב) - הם מתנפחים לא לדאוג
לשים במרק מבעבע על אש גדולה
ולהשאיר את המרק מבעבע עד שרואים שהכדורים צפים מחכים מעט
ומנמיכים מעט אש ומשאירים במצב הזה כ -20 דקות.
וזהו !!!
הפונפונים מוכנים לאכילה
ספרו איך היה
אה ולא לשכוח לומר לכבוד שבת קודש - זה הסוד
בתאבון!!
נערך לאחרונה ב: