איך מונעים את "החלבון"

mishehoo

משתמש צעיר
- הלבן שיוצא מדג סלומון במהלך האפיה?
זה הורס את היופי ולאסטטי...
 

poto12

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
זה חלק מהיופי השבילים הלבנים האלו
וזה מה שטעים!
ככל שיש יותר לבן זה יותר טעים
 

ליקר

משתמש רשום
אופים סלמון 7 דק' גג 10
בתנור רותח שחומם מראש
כך ה"חלבון" לא יוצא והדג לא מתייבש
(מפי שף גדול מאד בתחום הדגים)
 

rosmarin

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
בתנורים הביתיים זה יכול להיות גם רבע שעה, כי החום הוא לא כמו בתעשייתי
 

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
לא מונעים
מורידים את זה בעדינות עם כף (ואוכלים, כי זה טעים)
 

bracha

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
מה פירוש? אני מחכה שיצא לבן, ככה אני יודעת שהוא מוכן ולא חי בפנים.
 

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
לפי ההרגשה שלי זה תלוי בטריות של הדג. (אני לא בטוחה...)
מה שראיתי שאם הדג מופשר היטב לפני האפיה ומוציאים את הנוזלים לפני התיבול יש פחות לבן כזה.
 

poto12

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
גם בסלמון טרי זה יוצא
וכלל שהוא משובח יוצא יותר!
אבל אם מכניסית לתנור מחוממם ואופים מעט כמו שכתבו אז יוצא פחות
 

פנינה :)

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
נראה לי שככל שהסלמו גדול ושמן. בקטנים יש פחות כי זה חלק של השומן.
 

רוח סערה

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אם זה יוצא זה מראה שהוא כבר התייבש בפנים יותר מדי, בסלמון עסיסי לא יוצא... נכון? או שאני טועה?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קלא

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד יְהוָה לֹא גָבַהּ לִבִּי וְלֹא רָמוּ עֵינַי וְלֹא הִלַּכְתִּי בִּגְדֹלוֹת וּבְנִפְלָאוֹת מִמֶּנִּי:ב אִם לֹא שִׁוִּיתִי וְדוֹמַמְתִּי נַפְשִׁי כְּגָמֻל עֲלֵי אִמּוֹ כַּגָּמֻל עָלַי נַפְשִׁי:ג יַחֵל יִשְׂרָאֵל אֶל יְהוָה מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:
נקרא  27  פעמים

אתגר AI

ממה זה עשוי...? • אתגר 16

לוח מודעות

למעלה