איך מבשלים אטריות אורז?

שירו

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
קניתי אטריות ארוכות, כמו מקרוני, שעשוי מאורז(בגלל רגישות לגלוטן) ואני לא יודעת איך מכינים אותם.:(:(
יש למישהי מושג איך מבשלים אותם ??ומה אפשר להכין ליד זה ???
 

pnina912100

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
משרים אותם במים רותחים, אמור להיות כתוב על האריזה את הזמן, בעצם עד שמתרככים,
אני מטגנת קוביות קטנות של תפוחי אדמה, מערבבת עם האורז המוכן ומטבלת במלח וכורכום, יוצא מאוד טעים.
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
וואו, איטריות מדהימות, כל המוקפצים והסיניים למינהם משתלבים איתם.
אני מכינה בד"כ ביום ראשון מכל השאריות של שבת צ'או מיין,

חומרים:

כוס עוף מבושל
2 כפות רוטב סויה
2 כוסות מרק עוף מסונן
קופסת פטריות
בצל בינוני פרוס לפרוסות דקיקות
1 כוס סלרי חתוך
1 כף גדושה קורנפלור
2 כפות בצל ירוק קצוץ

הכנה:
בקערה מערבבים את העוף ורוטב סויה ומניחים בצד כ-10 דק'
בינתיים מטגנים קלות את הבצל, מוסיפים פטריות מסוננות מהנוזלים, מערבבים במשך דקה, מוסיפים את הסלרי לעוד דקה.
מוסיפים את העוף עם הרוטב ומערבבים, מוסיפים כוס וחצי מהמרק, מכסים את האש ומרתיחים, בינתיים מערבבים את הקרונפלור עם המרק שנותר, אחרי ההרתחה מוסיפים ומערבבים עד שמסמיך, מכבים את האש ומפזרים את הבצל.

להגשה נאה:
אטריות אורז או אורז לבן, מעל, התבשיל. ומעל מפזרים צ'ייניס נודלס (לא ראיתי בארץ, נראה כמו ביסלי פלאפל בצבע צהוב, אלו איטריות מטוגנות) או שקדי מרק, הם באותו טעם...
 

מתוק מדבש

משתמש מקצוען
תשרי כמה שעות במים רגילים,

במקביל תטגני בצל, תוסיפי גזר מגורד, אפשר גם להוסיף פטריות, לטגן קצת,

לשים את המקלונים בתוך מסננת לשפוך עליהם מים רותחים שיגיעו לכל האטריות, ולהעביר למחבת, לשים קצת רוטב סויה, וזה מוכן לאכילה,

יוצא טעים מאד מאד. האטריות האלו הם דקיקות ונעימות מאד למאכל.
 

poupee

משתמש פעיל
עימוד ספרים
מעניין כל אחד עושה משו אחר...
אני משרה במים מהברז שעה לפחות ואז מרתיחה ליטר מים בסיר עם מלח כשמבעבע אני מוסיפה את המקלוני אורז משאירה על האש דקה בדיוק! (יותר מזה זה נהיה דייסה) מגישה את זה עם מוקפצים שאני מכינה בנפרד
 

רותי ינאי.

צילום מקצועי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
אם יש הוראות על האריזה-תעשי בול מה שכתוב
קל להרוס אותן
וכשזה טוב-זה מעדן!
 

שירו

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י ינאי;2094399:
אם יש הוראות על האריזה-תעשי בול מה שכתוב
קל להרוס אותן
וכשזה טוב-זה מעדן!

זהו, שאין הוראות. ואת החבילה הקודמת עשיתי כמו פסטה רגילה.....:(:(:(:((ואני לא מגלה מה יצא, בתקווה שהחתולים שבפח לא מסגירים סודות מהמטבח:eek::eek:...)
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  7  פעמים

לוח מודעות

למעלה