דגים איך את אוהבת את הסלמון שלך?

עובדת מהבית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
בינינו, סלמון הדג הכי טעים, אולי גם הכי יקר והכי מככב בסעודות שבת.
ובכן, מהו מתכון הדגל שלך לתיבול סלמון?
מוזמנות להעלות גם תמונות..
*אפשר בהחלט לחלוק עלי ולהביא מתכונים לדגים אחרים - מה שאוהבים אצלכם*
 

לאה 22

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
מסכימה.
כמדומני היה אשכול כזה עם מגוון תשובות...
תנסי לעשות חיפוש
 

אם לא תשאל איך תדע

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אולי גם הכי יקר
ביקרת פעם בחנות דגים?
והכי מככב בסעודות שבת
V
ובכן, מהו מתכון הדגל שלך לתיבול סלמון?
מוזמנות להעלות גם תמונות..
*אפשר בהחלט לחלוק עלי ולהביא מתכונים לדגים אחרים - מה שאוהבים אצלכם*
 

בן עמרם

משתמש פעיל
אני עושה כך-
מפזרת מעל פרוסות הדג:
מלח, גבישי שום, תבלין לדג(צהוב), רוטב טריאקי, שמן זית.
משרה לפחות שעה, אופה 15 דק' וישר לפלטה...
שזה המתכון שהילדים לא מוותרים עליו!!
מעדן עולמי!
 

להקליד

משתמש פעיל
אולי גם הכי יקר והכי מככב בסעודות שבת

ביקרת פעם בחנות דגים?
מבין הדגים שמככבים בסעודות השבת הוא בהחלט גם היקר ביותר
יחסית למושט ולנסיכה למשל.

האם יש גם המלצות בקשר לזמן הבישול או האפיה שלו
ארוך או קצר ועל איזה חום?
 

chani miller

משתמש צעיר
לחמם תנור חצי שעה בערך, ואז להכניס את הדגים ללא כיסוי,
בין 13 - 17 דקות בחום בינוני.
[יש אוהבים 13, ויש יותר...]
מתכוני הדגל שלנו:
- למרוח מעט חרדל[לא חובה], לפזר שום ושמן זית ולשים פטרוזיליה מעל.
- לערבב חרדל ודבש יחד באותה יחסיות ולשים.
שבת שלום!
 

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
לחמם תנור חצי שעה בערך, ואז להכניס את הדגים ללא כיסוי,
בין 13 - 17 דקות בחום בינוני.
[יש אוהבים 13, ויש יותר...]
מתכוני הדגל שלנו:
- למרוח מעט חרדל[לא חובה], לפזר שום ושמן זית ולשים פטרוזיליה מעל.
- לערבב חרדל ודבש יחד באותה יחסיות ולשים.
שבת שלום!
כמה בינוני?
150?
180?
 

מ הלוי

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
@להקליד אם התנור חם מראש, והסלמון פרוס לפרוסות, תפרידו ביניהם שלא יהיה עומס כבד מרוכז במקום אחד, ואז מספיק הזמן הזה, ועל הפלטה כמה שפחות זמן אבל במיקום טוב שיהיה רותח.
 

מ הלוי

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
[תזהרו עם ה - 12 דקות! קרה כבר שאפינו ככה והדג יצא סושי! פיכס]
נכון ממש.
צריך להיזהר ו....
@להקליד אם התנור חם מראש, והסלמון פרוס לפרוסות, תפרידו ביניהם שלא יהיה עומס כבד מרוכז במקום אחד, ואז מספיק הזמן הזה, ועל הפלטה כמה שפחות זמן אבל במיקום טוב שיהיה רותח.
 

סווצ'אר.

משתמש מקצוען
סלמון לא צריך השקעות ומתכונים.
רק אפיה נכונה, כלומר קצרה וממוקדת...
12 דקות בתנור שחומם מראש 180, פתוח ולא מכוסה. וישר לפלטה....
עוינג שאבעס....
אנחנו שמים אפי' פחות אם הוא פרוס והתנור היה מחומם ואח"כ שמים על פלטה טובה זה טו מאש, יוצא רך כחמאה.

לעניין הטיבול לא צריך הרבה יש כמה אופציות,
הבסיס זה שמן זית
מלח
פלפל שחר גרוס
קצת לימון
ופה אפשר להוסיף או חרדל דיזו'ן או רוטב פסטו (תלוי מה אוהבים ברור שלא ביחד)
לשדרוג ששמים בתנור להשים שברי שקדים/פיסטוק/קשיו
זה מוסיף קראנצ'יות לדג.
בתאבון!
 

שרי רוז

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אנחנו שופכים המון רוטב צ'ילי מתוק על הפרוסות, מעל מפזרים ביד נדיבה בצל ושום קצוצים דק מאוד ולתנור...
יוצא פצצה והרוטב גם טעים כמו סלט, אפשר לטבול בו את החלה...
 

נחמי3

משתמש מקצוען
אנחנו שופכים המון רוטב צ'ילי מתוק על הפרוסות, מעל מפזרים ביד נדיבה בצל ושום קצוצים דק מאוד ולתנור...
יוצא פצצה והרוטב גם טעים כמו סלט, אפשר לטבול בו את החלה...
מהממם, נראה לי אבל שצריך גם קצת שמן קנולה
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכט

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת רַבַּת צְרָרוּנִי מִנְּעוּרַי יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב רַבַּת צְרָרוּנִי מִנְּעוּרָי גַּם לֹא יָכְלוּ לִי:ג עַל גַּבִּי חָרְשׁוּ חֹרְשִׁים הֶאֱרִיכוּ (למענותם) לְמַעֲנִיתָם:ד יְהוָה צַדִּיק קִצֵּץ עֲבוֹת רְשָׁעִים:ה יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן:ו יִהְיוּ כַּחֲצִיר גַּגּוֹת שֶׁקַּדְמַת שָׁלַף יָבֵשׁ:ז שֶׁלֹּא מִלֵּא כַפּוֹ קוֹצֵר וְחִצְנוֹ מְעַמֵּר:ח וְלֹא אָמְרוּ הָעֹבְרִים בִּרְכַּת יְהוָה אֲלֵיכֶם בֵּרַכְנוּ אֶתְכֶם בְּשֵׁם יְהוָה:
נקרא  20  פעמים

אתגר AI

רבי שמעון - הסיפור המלא • אתגר 15

לוח מודעות

למעלה