היסטורית הבשר שלי אמנם לא כזו ארוכה, ועדיין אני די מאוכזבת.
היו פעמים מוצלחות יותר והיו קצת פחות..
יוצא טעים, מרקם אכיל בהחלט, לא גושי אבן
אבל לקרוא לזה נימוח.. לא ממש.(למעט כמה פעמים שיצא קרוב לזה).
יש לי סבתא אלופת בשר בסדר גודל שאין בשום מסעדה, היא נתנה לי "מתכון של סבתות"(תבשלי תתבלי תחתכי וזהו, נורא פשוט... )חפרתי גם על מתכונים ברשת, גם פה, תכלס זה עדיין לא זה.
פונה אליכן, בשלניות אלופות ובלבוסטיות מקסימות,
שתפנה מנסיונכן, אם אפשר בלי לדלג על שום שלב.
(איזה מספר נתח? טרי? אם קפוא איך מפשירים? איזה סיר, איזו אש, או בכלל תנור, כמה זמן וכל עצה או טיפ שיכול לעזור)
תודה גדולה.
היו פעמים מוצלחות יותר והיו קצת פחות..
יוצא טעים, מרקם אכיל בהחלט, לא גושי אבן
אבל לקרוא לזה נימוח.. לא ממש.(למעט כמה פעמים שיצא קרוב לזה).
יש לי סבתא אלופת בשר בסדר גודל שאין בשום מסעדה, היא נתנה לי "מתכון של סבתות"(תבשלי תתבלי תחתכי וזהו, נורא פשוט... )חפרתי גם על מתכונים ברשת, גם פה, תכלס זה עדיין לא זה.
פונה אליכן, בשלניות אלופות ובלבוסטיות מקסימות,
שתפנה מנסיונכן, אם אפשר בלי לדלג על שום שלב.
(איזה מספר נתח? טרי? אם קפוא איך מפשירים? איזה סיר, איזו אש, או בכלל תנור, כמה זמן וכל עצה או טיפ שיכול לעזור)
תודה גדולה.