לשכבת הבצק:
3.5 כוסות קמח
3/4 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס מים רותחים
2 ס. וניל
1 א"א
לשטוח את הבצק על תבנית גדולה, ומעליו לפזר בנדיבות שוקולד צ'יפס.
לשכבת הטורט:
7 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
3 כפות קפה מומסות ב-3 כפות מים רותחים
2 ס. וניל
1.5 כוסות קמח
1 א"א
להקציף חלבנים ולהוסיף בהדרגה את שאר החומרים,
לשפוך את הבלילה על השוקולד צ'יפס ולאפות כ-40 דק'
בהצלחה ובתאבון!
3.5 כוסות קמח
3/4 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס מים רותחים
2 ס. וניל
1 א"א
לשטוח את הבצק על תבנית גדולה, ומעליו לפזר בנדיבות שוקולד צ'יפס.
לשכבת הטורט:
7 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
3 כפות קפה מומסות ב-3 כפות מים רותחים
2 ס. וניל
1.5 כוסות קמח
1 א"א
להקציף חלבנים ולהוסיף בהדרגה את שאר החומרים,
לשפוך את הבלילה על השוקולד צ'יפס ולאפות כ-40 דק'
בהצלחה ובתאבון!
נערך לאחרונה ב: