דרוש מתכון מה עושים עם פצפוצי אורז?

חייצ'ו

משתמש פעיל
בנוסף למה שכתבו כבר,
אצלנו הרבה פעמים פשוט אוכלים עם חלב, כמו קרונפלקס ואם זה בלי סוכר, מפזרים מעט.
והרבה פעמים אני מכניסה לתוך פשטידות קצת פצפוצי אורז (בד"כ במקום קמח/פרורי לחם), אני אוהבת את המרקם שיוצא.
 

מגדלור

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
ואני עושה מלאן פעמים לביבות לא. ערב
מערבבת לפי העין
פצפוצי אורז
תירס
ביצים
מל''פ
מטגנת ...
הילדים שלי משוגעים על זה.
בתאבון
 

FLY HIGH

משתמש מקצוען

מעניין לראות את המתכון
כי בד"כ הפצפוצים הם בעוגיות ללא אפיה

1/2 חבילת מרגרינה
1 כוס סוכר
1 ביצה
1 כפית ת. וניל
1/2 1 כוסות קמח
1/2 כפית סודה לשתיה
1/4 כפית מלח
2 כוסות פצפוצי אורז
1/2 חבילת שוקולד צ'יפס (או כמה שאוהבים)
1 כוס צימוקים - לבחירה.

קודם מערבבים מרגרינה וסוכר, מוסיפים ביצה ות. וניל, מוסיפים קמח וסודה לשתיה ואז את שאר החומרים.
 

מחמחמחמח

משתמש רשום
איור וציור מקצועי
יש לי מתכון מהמם ובדוק שאני מכינה אותו כמעט כל יום! פשוט מוצלח וקל! (במיוחד אם תקועים עם שקית גדולה של פצפוצי אורז)
200 גר' חלווה
5 כפות דבש
4 כפות אבקת קקאו
3/4 כוס סוכר
חבילת מרגרינה
בערך 8 כוסות פצפוצי שוקולד
אופן ההכנה:
ממיסים על האש את כל החומרים וכשנמס מכבים את האש מוסיפים את הפצפוצי שוקולד ושוטחים בתבנית או שעושים עיגולים. מקפיאים ואוכלים בתאבון :) בהצלחה!!!
 

מריםהצדיקה

משתמש פעיל
שוגי של @hbecker
קל להכנה וטעים מאוד!!
5 כוסות קווקר
4 כוסות פצפוצי אורז
רבע כוס סוכר חום - לא חייבים
1 כפית סודה לשתיה
רבע כפית מלח
2/3 כוס שמן
1 כוס דבש
1.5 כוסות שוקולד צ'יפס
1/2 כוס אגוזים טחונים או קוקוס [לא חובה]

לערבב בקערה את החומרים היבשים, להוסיף שמן ודבש, לערבב
לשים בתבנית תנור ח"פ מרופדת בנייר אפיה
לשים מעל נייר אפיה נוסף ולהדק היטב
לאפות 180 מעלות 20 דקות
לחכות שיתקרר ואז לחתוך

מומלץ!
איזה קואקר?
מהיר הכנה?
 

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
 

מגיבים לעניין

משתמש מקצוען
אני עושה שוגי פשוט ובריא, הילדים שלי בררנים אבל את זה הם מאוד אוהבים (בתנאי שלא תעשו את זה מולם, ע"מ שלא יידעו מה הוא מכיל)
אני לוקחת שקית הקפאה, מכניסה לבפנים חבילת שוקולד מריר ו3/4 כוס טחינה גולמית.
מכניסה לספל מים רותחים וממיסה.
אחרי שזה מומס, פותחים את השקית ושופכים לבפנים פצפוצי אורז, מערבבים עד לקבלת עיסה לא מדי שוקולדית ולא מדי יבשה.
עם כף מניחים שלוליות במנג'טים ומקפיאים.
או מניחים במרכז נייר אפייה, סוגרים ומייצרים רולדה..
בהצלחה.
 

בייביליס

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
מערבבת חצי ח' פצפוצי אורז עם כוס טחינה וכוס דבש על האש,
כ7 דק' ,מוציאה יוצרת כדורים....
טעים ובריא:)
 

sol key

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
יש לי רעיון מושלםםםםםםם
אין מצב שאתם לא תכינו אותו
אני רק צריכה לשאול את אמא שלי מתכון
בדיוק בשבת האחרונה הכנו את זה
והתחסל
אני אנסה לבדוק אם נשאר משהו
לצלם
 

sol key

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
יש לי רעיון מושלםםםםםםם
אין מצב שאתם לא תכינו אותו
אני רק צריכה לשאול את אמא שלי מתכון
בדיוק בשבת האחרונה הכנו את זה
והתחסל
אני אנסה לבדוק אם נשאר משהו
לצלם
טוב תמונה יש לי ממה שנשאר הצלחתי להציל
בעצם חותכים את זה בכל מיני צורות אנחנו עשינו מעוינים
ומה שנשאר בקצוות חתכנו בלי צורה מוגדרת
זה התמונה אני אשתדל להעלות מהר את המתכון
אשמח רק שמשהו יתייג אותי עכשיו כדי שישמר לי האשכול...
20210202_113534.jpg
 

עולם קטן

משתמש פעיל
אני עושה שוגי פשוט ובריא, הילדים שלי בררנים אבל את זה הם מאוד אוהבים (בתנאי שלא תעשו את זה מולם, ע"מ שלא יידעו מה הוא מכיל)
אני לוקחת שקית הקפאה, מכניסה לבפנים חבילת שוקולד מריר ו3/4 כוס טחינה גולמית.
מכניסה לספל מים רותחים וממיסה.
אחרי שזה מומס, פותחים את השקית ושופכים לבפנים פצפוצי אורז, מערבבים עד לקבלת עיסה לא מדי שוקולדית ולא מדי יבשה.
עם כף מניחים שלוליות במנג'טים ומקפיאים.
או מניחים במרכז נייר אפייה, סוגרים ומייצרים רולדה..
בהצלחה.
לא כדאי לשים בשקית צליה (קוקי) כדי שהחטיף יהיה באמת יותר בריא בלי כל הכימיקלים שיצאו מהשקית הקפאה במגע עם המים הרותחים? או שלא יהיה ניתן לעבוד עם שקית צליה?
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
לא כדאי לשים בשקית צליה (קוקי) כדי שהחטיף יהיה באמת יותר בריא בלי כל הכימיקלים שיצאו מהשקית הקפאה במגע עם המים הרותחים? או שלא יהיה ניתן לעבוד עם שקית צליה?
אאל"ט גם שקית קוקי איננה בריאה במיוחד.
אפשר להמיס במיקרוגל או על בין מארי.
(ככה גם פחות מתבזבז חומר).
 

שיג ושיח

משתמש מקצוען
1/2 חבילת מרגרינה
1 כוס סוכר
1 ביצה
1 כפית ת. וניל
1/2 1 כוסות קמח
1/2 כפית סודה לשתיה
1/4 כפית מלח
2 כוסות פצפוצי אורז
1/2 חבילת שוקולד צ'יפס (או כמה שאוהבים)
1 כוס צימוקים - לבחירה.

קודם מערבבים מרגרינה וסוכר, מוסיפים ביצה ות. וניל, מוסיפים קמח וסודה לשתיה ואז את שאר החומרים.

הכנתי את זה היום
בגירסא יותר בריאה : קמח מלא במקום לבן, במקום מרגרינה שמן קוקוס ושמן רגיל
הבנתי למה את מתלהבת.....
עוגיות קריספיותתתתתתתת
ממש מתפצפץ בפה....
תודה על המתכון!

(תובנה שלי, אפשר לשלב בכל מתכון של עוגיות שוקולד ציפס פצפוצי אורז, זה נותן את הקריספיות. כך נראה לי)
 

צבע ורוד

משתמש פעיל
טוב תמונה יש לי ממה שנשאר הצלחתי להציל
בעצם חותכים את זה בכל מיני צורות אנחנו עשינו מעוינים
ומה שנשאר בקצוות חתכנו בלי צורה מוגדרת
זה התמונה אני אשתדל להעלות מהר את המתכון
אשמח רק שמשהו יתייג אותי עכשיו כדי שישמר לי האשכול...

היי שכחת להעלות מתכון?!
אני בונה על זה........
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק ד

א לַמְנַצֵּחַ בִּנְגִינוֹת מִזְמוֹר לְדָוִד:ב בְּקָרְאִי עֲנֵנִי אֱלֹהֵי צִדְקִי בַּצָּר הִרְחַבְתָּ לִּי חָנֵּנִי וּשְׁמַע תְּפִלָּתִי:ג בְּנֵי אִישׁ עַד מֶה כְבוֹדִי לִכְלִמָּה תֶּאֱהָבוּן רִיק תְּבַקְשׁוּ כָזָב סֶלָה:ד וּדְעוּ כִּי הִפְלָה יְהוָה חָסִיד לוֹ יְהוָה יִשְׁמַע בְּקָרְאִי אֵלָיו:ה רִגְזוּ וְאַל תֶּחֱטָאוּ אִמְרוּ בִלְבַבְכֶם עַל מִשְׁכַּבְכֶם וְדֹמּוּ סֶלָה:ו זִבְחוּ זִבְחֵי צֶדֶק וּבִטְחוּ אֶל יְהוָה:ז רַבִּים אֹמְרִים מִי יַרְאֵנוּ טוֹב נְסָה עָלֵינוּ אוֹר פָּנֶיךָ יְהוָה:ח נָתַתָּה שִׂמְחָה בְלִבִּי מֵעֵת דְּגָנָם וְתִירוֹשָׁם רָבּוּ:ט בְּשָׁלוֹם יַחְדָּו אֶשְׁכְּבָה וְאִישָׁן כִּי אַתָּה יְהוָה לְבָדָד לָבֶטַח תּוֹשִׁיבֵנִי:
נקרא  23  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה