דרוש מידע האם אפשר להקפיא שמנת מתוקה להקצפה?

ארישוק

משתמש מקצוען
אשמח מאד לתשובה מידיעה
האם אחרי ההקפאה המרקם נשאר אותו דבר?
תודה רבה
 

תקוה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קהילת הספרנים
עד השנה קניתי כמות הגונה, של שקיות שמנת להקצפה החלבית של תנובה. והקפאתי וזה החזיק לי מעמד שנה+
מהשנה יש שמנת להקצפה בד"ץ כל השנה של טרה.
 

Tweenset

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
שמנת מתוקה אחרי הקפאה נשארת טריה, אבל לא להקצפה!!
היא לא תהיה קצף, מתאימה לשימושים שלא מצריכים הקצפה.

כמו שכתבו לך - יש שמנת מתוקה בהכשר הבד"ץ של טרה, והיא מעולה! אני כבר השתמשתי בכמה רק בגלל ההתלהבות שסוף סוף יש שמנת מתוקה הבד"ץ... :)
 

Tweenset

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
קצפת של ריצ' טובה אחרי הקפאה, שמנת מתוקה לא.
אולי יש הבדל במשך הזמן או בטיב הקצפת.. אין לי מושג
אבל לבנות על זה לקצפת לא הייתי בונה.
בטוחה? אז סתם האשמתי את עצמי שלא הקצפתי מספיק?
את בסדר :) אל תאשימי את עצמך ..
 

מילה בסלע

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
שמנת מתוקה אחרי הקפאה נשארת טריה, אבל לא להקצפה!!
היא לא תהיה קצף, מתאימה לשימושים שלא מצריכים הקצפה.

כמו שכתבו לך - יש שמנת מתוקה בהכשר הבד"ץ של טרה, והיא מעולה! אני כבר השתמשתי בכמה רק בגלל ההתלהבות שסוף סוף יש שמנת מתוקה הבד"ץ... :)

מוזר! רק בקערה הסגולית שלי נהיה קצף טעים...
 
  • תודה
Reactions: ו8

Tweenset

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L

Tweenset

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
@מילה בסלע בהחלט יכול להיות.
אבל לא כדאי לבנות על זה
אני קניתי שמנת מתוקה של אין לי מושג איזו חברה, ולא הקציף. לעומת זאת שמנת מתוקה של תנובה (זו שמוכרים לפני שבועות) כן הקציפה לי פעם.
אז כנראה זה באמת תלוי - חברה.
 

open

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
מישהי יודעת האם אפשרי להקפיא שמנת מתוקה שמוקצפת כבר?
הכנתי כמות לעוגת גבינה אבל יצא לי מדי הרבה ומיותר לי
אשמח לתשובה
 

מינדי שטרן

עיצוב ודיגיטל | צילום ומוזיקה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
צילום מקצועי
אני הקפאתי פעם , אחרי הפשרה צריך לערבב שוב בעדינות בתנועות קיפול כי מוציא קצת מים
אבל זה ממש לא כמו קצפת טריה, (אני הקפאתי כי מיהרתי לצאת לשבת מחוץ לעיר ולא היה לי זמן להכין עוד משהו מהקצפת שנותרה....)
עדיף לך להשתמש עם המיותר לעוד עוגה רולדה, קרם-שניט וכו׳ ש׳מבזבזים׳ הרבה קצפת...
בתאבון!
 

ov

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
סליחה על ההקפצה
יש לי שמנת מתוקה שהתאריך עובר עוד כמה ימים
האם ניתן להקפיא וההקפאה יחזיק את זה טרי?
 

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
סליחה על ההקפצה
יש לי שמנת מתוקה שהתאריך עובר עוד כמה ימים
האם ניתן להקפיא וההקפאה יחזיק את זה טרי?
אני משתמשת חופשי אחרי התאריך
זה מלא שומן, לא קרה לי אף פעם שהתקלקל (אא"כ הקופסא הייתה פתוחה)
 
  • תודה
Reactions: ov

קרב

משתמש פעיל
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
אם מקפיאים- (לפני הקצפה, כן?)ההקפאה אכן מחזיקה טרי.
רק קחי בחשבון שכשאת מפשירה היא תהיה קרובה לתאריך.....
 
  • תודה
Reactions: ov

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה