חלבי תפוחי אדמה קטנטנים בתנור

חנש

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
טעימים מאוד, 2 דקות הכנה, תזהרו הם ממכרים.
החיבור הפשוט הזה יוצר מנת גורמה.
חבילת תפו"א קטנטנים שטופים.
100 גר' חמאה
מלח/פלפל שחור
חבילת בצלצלי שאלוט.

אופן ההכנה:
לפרוס חצי מכמות החמאה ולהניח בתחתית התבנית.
להניח את תפוחי האדמה בתבנית,
לקלף את הבצלים ולהניחם שלמים בין תפוחי האדמה.
לפזר מלח בנדיבות ופלפל שחור.
לפרוס את שארית החמאה ולהניח מלמעלה.
לאפות על 200 מעלות כשעה וחצי.
אני ערבבתי בעשר דקות האחרונות בלבד.
(קרדיט: הרעיון לשילוב הזה הוא של אחותי)
הערה: אפשר להחליף את החמאה בשמן זית ולהכין לסעודת פורים,
אבל מזהירה אתכם מראש להכין כמות כפולה.
IMG_9078 copy.jpg
 

מנגנת

משתמש מקצוען
מכינים את זה אצלינו המון, כל פעם שהתפו"א קטנים ולא מתחשק לקלף
פרווה - עם שמן ולא עם חמאה
אבל מספיק לזה כ-20 דק' אפיה לא צריך כל כך הרבה זמן! כשהתנור חומם מראש כמובן
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  16  פעמים

לוח מודעות

למעלה