דרוש מתכון רוטב ביגלה

ישראלה ישראלי

משתמש סופר מקצוען
לפני כמה שבועות התפרסם בקראט מתכון לרוטב ביגלה פרווה של ב. קופטייל
אם יש למישהי את המתכון אשמח מאד
 

לליס

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
לפני כמה שבועות התפרסם בקראט מתכון לרוטב ביגלה פרווה של ב. קופטייל
אם יש למישהי את המתכון אשמח מאד
מצאתי במתכון הזה שלה קרם בייגלה פרווה. מתכוונת לזה?
 

אריאלוש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי

ישראלה ישראלי

משתמש סופר מקצוען

אריאלוש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי

ישראל44

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עימוד ספרים
מעל 100 מתכונים
 

לליס

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
לא זה היה סגנון אחר.
שליתי לך מקראט :)
אין לי אפשרות כרגע לעלות תמונה אז מעתיקה לך.

רוטב בייגלה:
200 גר' בייגלך מלוחים
כוס שמן
1/4 כוס דבש
1/3 כוס סוכר
1/4 כפית מלח
2 כפות חמאת בוטנים
30 גר' שוקולד לבן פרווה (לא חובה)
* במתכון הופיע פה עוד שורה של חצי כוס בייגלך, אבל לא היה כתוב למה זה משמש, ולא הבנתי אם צריך להוסיף עוד בייגלך על הכמות המופיעה בתחילת המתכון.

הוראות הכנה:
טוחנים בבלנדר (או נינג'ה) את הבייגלך, הסוכר, המלח והשמן עד שנוצרת מחית חלקה.
מעבירים לסיר ומערבבים עד שרואים בועות, לדאוג לערבב כל הזמן שלא יישרף.
מעבירים חזרה לבלנדר יחד עם חמאת בוטנים ושוקולד לבן וטוחנים למחית חלקה.
מצננים ומעבירים לקופסה.
 

אריאלוש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
במתכון הופיע פה עוד שורה של חצי כוס בייגלך, אבל לא היה כתוב למה זה משמש, ולא הבנתי אם צריך להוסיף עוד בייגלך על הכמות המופיעה בתחילת המתכון.
כנראה כדי להוסיף כשמתקרר בייגלה גרוס
 

עבמית

משתמש פעיל
שליתי לך מקראט :)
אין לי אפשרות כרגע לעלות תמונה אז מעתיקה לך.

רוטב בייגלה:
200 גר' בייגלך מלוחים
כוס שמן
1/4 כוס דבש
1/3 כוס סוכר
1/4 כפית מלח
2 כפות חמאת בוטנים
30 גר' שוקולד לבן פרווה (לא חובה)
* במתכון הופיע פה עוד שורה של חצי כוס בייגלך, אבל לא היה כתוב למה זה משמש, ולא הבנתי אם צריך להוסיף עוד בייגלך על הכמות המופיעה בתחילת המתכון.

הוראות הכנה:
טוחנים בבלנדר (או נינג'ה) את הבייגלך, הסוכר, המלח והשמן עד שנוצרת מחית חלקה.
מעבירים לסיר ומערבבים עד שרואים בועות, לדאוג לערבב כל הזמן שלא יישרף.
מעבירים חזרה לבלנדר יחד עם חמאת בוטנים ושוקולד לבן וטוחנים למחית חלקה.
מצננים ומעבירים לקופסה.
מתי מוסיפים את הדבש?
 

chaya3330

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
שליתי לך מקראט :)
אין לי אפשרות כרגע לעלות תמונה אז מעתיקה לך.

רוטב בייגלה:
200 גר' בייגלך מלוחים
כוס שמן
1/4 כוס דבש
1/3 כוס סוכר
1/4 כפית מלח
2 כפות חמאת בוטנים
30 גר' שוקולד לבן פרווה (לא חובה)
* במתכון הופיע פה עוד שורה של חצי כוס בייגלך, אבל לא היה כתוב למה זה משמש, ולא הבנתי אם צריך להוסיף עוד בייגלך על הכמות המופיעה בתחילת המתכון.

הוראות הכנה:
טוחנים בבלנדר (או נינג'ה) את הבייגלך, הסוכר, המלח והשמן עד שנוצרת מחית חלקה.
מעבירים לסיר ומערבבים עד שרואים בועות, לדאוג לערבב כל הזמן שלא יישרף.
מעבירים חזרה לבלנדר יחד עם חמאת בוטנים ושוקולד לבן וטוחנים למחית חלקה.
מצננים ומעבירים לקופסה.
למה משתמשים עם הרוטב בייגלה? מה עושים איתו?
 

ישראל44

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עימוד ספרים
לפני כמה שבועות התפרסם בקראט מתכון לרוטב ביגלה פרווה של ב. קופטייל
אם יש למישהי את המתכון אשמח מאד

בערך כמה מתכונים יש שם?

טוב, הבנתי שאני לא יכולה לפרסם את זה כאן
אז למי שמעונינת לצפו בכל מתכוני קראט ועוד מתכונים נבחרים, יש לי להציע לכן משהו
פנו אלי באישי
 

ישראל44

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עימוד ספרים
בעיה
תשלחנה לי מייל
3140454 בגימייל
 

מתענינית

משתמש רשום
מה עשיתם עם קרם בייגלה
יש לי בבית מנסה ךנצל לפני שיהיה פסחחחחחחחחח
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכט

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת רַבַּת צְרָרוּנִי מִנְּעוּרַי יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב רַבַּת צְרָרוּנִי מִנְּעוּרָי גַּם לֹא יָכְלוּ לִי:ג עַל גַּבִּי חָרְשׁוּ חֹרְשִׁים הֶאֱרִיכוּ (למענותם) לְמַעֲנִיתָם:ד יְהוָה צַדִּיק קִצֵּץ עֲבוֹת רְשָׁעִים:ה יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן:ו יִהְיוּ כַּחֲצִיר גַּגּוֹת שֶׁקַּדְמַת שָׁלַף יָבֵשׁ:ז שֶׁלֹּא מִלֵּא כַפּוֹ קוֹצֵר וְחִצְנוֹ מְעַמֵּר:ח וְלֹא אָמְרוּ הָעֹבְרִים בִּרְכַּת יְהוָה אֲלֵיכֶם בֵּרַכְנוּ אֶתְכֶם בְּשֵׁם יְהוָה:
נקרא  5  פעמים

לוח מודעות

למעלה