ואו תודה על ההערות
בשמחה
את נשמעת ממש מקצועית בתחום!!
מקצועי, תכנון מטבחים זאת התמחות בפני עצמה.
צירפתי את התכנית לאחר הערותייך
לגבי מה שאמרת לתחם את המטבח- זה אומר ממש לסגור אותו,
לא, את קו המטבח הבשרי להמשיך עד הקיר שמאחורי הגבוהים
ואני כן רוצה לשמור על פתח רחב, מה שעלה לי עכשיו זה לעשות קיר נמוך כדי לפתוח בעין.שיגיע עד הקו הפנימי של המזווה, וככה על הדרך נוספו לי 30 ס"מ לבשרי.
מייצר בלגן בעין
ארון מכשירי חשמל- עדיין לא בנוי ויש לי את האפשרות לשחק עם זה, הזזתי אותו שמאלה, למקום יותר נגיש,
יפה
עם דלת פורמייקה, אני לא אוהבת את המראה הקר של התריס . אוהבת יותר נקי בעין (הפורמייקה תהיה דומה לחיפוי שעל הקיר)
אפשר לחלק את הדלת לשניים, יותר פרקטי. דלת הרמוניקה/רודפת/אקורדיון
מה היית מציעה במקום שולחן עגול? הקיר העגול הזה הוא באמת מתאגר, כי הוא חייב לקבל יחס עיצובי.
אולי שולחן אובלי/חצי אובלי.. אולי לוותר על החיבור לחלון.. זה מצריך מחשבה
במידה ואני מוציאה את המקפיא מהמטבח, שזו גם אפשרות, האם כדאי לי עדיין ללכת על מטבח פסח? או שהוא מיותר וחונק בכל מקרה?
לדעתי כרגע אין מקום למטבח פסח
לחילופין- ישנה אפשרות ללכת על הפרדה יותר ארוכה בין המטבח לסלון, קרי מטבח יותר סגור, ולתת לו את הפתח מיד בכניסה לבית- לפי התכנית השניה
השאלה מה יותר מוצלח.
התכנית השנייה לא עובדת
יש כאן פוטנציאל למטבח טוב