דיון שמן קוקוס...

  • פותח הנושא pink
  • פורסם בתאריך

pink

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פעם ראשונה שלי... קניתי שמן קוקוס
בקבוק עם מים :) כה זה נראה
מה עושים עם זה, כמה זה ביחס למרגרינה?
אשמח להסבר על צורת השימוש
תודה רבה
 

אמא ועוד..

משתמש מקצוען
שמן קוקוס בטמפרטורה חמה נהפך לנןזלי. ביום קר או במקרר הוא מוצק.
חבילת מרגרינה=3/4 כוס שמן ורבע כוס מים.
תיהני
 

שרה שרם צילומותק

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
פעם ראשונה שלי... קניתי שמן קוקוס
בקבוק עם מים :) כה זה נראה
מה עושים עם זה, כמה זה ביחס למרגרינה?
אשמח להסבר על צורת השימוש
תודה רבה
שמן קוקוס תחליב לשמן קנולה
אם תרצי הסבר אני ינתן לך בכיף
 

pink

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי

תלמידים

מהמשתמשים המובילים!
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
עימוד ספרים
שמן קוקוס בטמפרטורה חמה נהפך לנןזלי. ביום קר או במקרר הוא מוצק.
חבילת מרגרינה=3/4 כוס שמן ורבע כוס מים.
תיהני
אכן. המרת מרגרינה בסך האמור, נראה לי נכון לא רק בשמן קוקוס.
 

חני מן

משתמש רשום
פעם ראשונה שלי... קניתי שמן קוקוס
בקבוק עם מים :) כה זה נראה
מה עושים עם זה, כמה זה ביחס למרגרינה?
אשמח להסבר על צורת השימוש
תודה רבה
חחח
בטח גם את קנית במשנת יוסף
כמוני כמוך ;)
מאכזב לראות בקבוק מים שעולה 18 ש"ח
 

הכי בעולם

משתמש מקצוען
חברות יקרות!
יש 2 סוגי שמני קוקוס לפחות!
האחד בכבישה קרה ,נותן טעם של קוקוס ואיכותי נחשב עם סגולות רפואיות.
השני עבר תהליך אינדוגרציה. ואין לו טעם של קוקוס! מתאים לטיגון, בישול, עוגות וכו.
יש לו סגולות בראותיות, אבל פחות מהכבישה קרה!
משתמשים בו יחס רגיל לשמן רגיל!
לחביתה 1-2 כפות

עוגה שפכי אותה יחס כמות!
שמן קוקוס הוא כמו אפקט חמאה!!!
חם= מים , נוזלי וצבע ובהיר.
קר = צריך חימום או גרוד עם כף והופך לצבע לבן
מקווה שהועלתי לכן.
 

הכי בעולם

משתמש מקצוען
@הכי בעולם ,
מסבירה מצוין.
תודה.

יש לי של B&D כתוב עליו
כבישה קרה- לא מזוכך.
מה זה אומר?
בריא?
מצוין! בריא ויש לו טעם עדין של קוקוס
בעוגה כושית משתלב מצוין ונותן מרקם מעולה, כמו מרגרינה!
לחביתה שימי מעט, ותראי עם התחברת!
לגבי עוגות וחלות הוא מצויין.
לסלטים שאת שמה במקרר לא מומלץ להשתמש. כי השמן נקרש במקרר.
לפעמים אחרי שעובר חימום כמו טיגון וכו , יכול שלא להיקרש.
נניח לבצל מטוגן, הוא ישאיר סימנים לבנים, ואז הילדים נרתעים.
תנסי אל תפחדי!
בהצלחה רבה!
כמה עלה לך?
מחפשת לקנות בזול
 

רחל איצקוביץ

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
גם אני מחפשת תחליפים בריאים לשמן אבל הטעםםםם אויי הטעםםם הכנתי עוגה והיא היתה בלתי אכילה למה?
 

מקהלה

משתמש מקצוען
גם אני מחפשת תחליפים בריאים לשמן אבל הטעםםםם אויי הטעםםם הכנתי עוגה והיא היתה בלתי אכילה למה?
מבינה אותך לגמרי
ועוד אחרי שאני הכנתי עוגה וחוץ מטעם וריח של קוקוס לא היה שום דבר
שכנה ספרה לי שהיא מטגנת חביתה עם השמן הנוראי הזה...
 

הכי בעולם

משתמש מקצוען
עם זה כבישה קרה, אתם צריכות בהדרגה!!!
לשלב גם שמן קנולה וגם שמן קוקוס!
למשל חצי חצי. ואז הטעם פחות מורגש!!!
זה ענין של טעם והרגל!
אני שמתי בסלט ירקות מעט, ונתן טעם ארומי!
המשפחה לא הריגשה!
חשיפה איטית ובהדרגה!
ושוב יש שמן קוקוס פחות בריא, אבל עדין בריא יותר מקנולה! למיטב הבנתי.
ויש שמן קוקוס של מסעדות שבכלל לא מומלץ לגעת!
 

עולם קטן

משתמש פעיל
אתן בטוחות שעדיף שמן קוקוס משאר השמנים? למשל- קנולה, זית????
אני הייתי משתמשת איתו רק כדי להחליף מרגרינה (מטעמי בריאות)
 

שרה שרם צילומותק

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עם זה כבישה קרה, אתם צריכות בהדרגה!!!
לשלב גם שמן קנולה וגם שמן קוקוס!
למשל חצי חצי. ואז הטעם פחות מורגש!!!
זה ענין של טעם והרגל!
אני שמתי בסלט ירקות מעט, ונתן טעם ארומי!
המשפחה לא הריגשה!
חשיפה איטית ובהדרגה!
ושוב יש שמן קוקוס פחות בריא, אבל עדין בריא יותר מקנולה! למיטב הבנתי.
ויש שמן קוקוס של מסעדות שבכלל לא מומלץ לגעת!
אתן בטוחות שעדיף שמן קוקוס משאר השמנים? למשל- קנולה, זית????
אני הייתי משתמשת איתו רק כדי להחליף מרגרינה (מטעמי בריאות)
בוקר טוב
אני יעלה לפה מאמר שתראו מה ההבדל בין שמן קוקוס לשאר השמנים....
דבר ראשון אני משתמשת בשמן קוקוס להכל...
דבר שני זה תחליף לשמן אצלי בבית
דבר שליי אם שמתם לב זה שמן יקר ליטר ב50 ש''ח במקום קנולה שעולה ליטר 5 ש''ח ההבדל עצום..
אבל חשבתם למה?? למה יש הבדל בשמנים...
אז בטח שיש הבדל הקוקוס יותר בריא
ודבר שלישי שמים ממנו פחות משמן קנולה לחביתה שמים כף שמן וזהו!!!
ודבר רביעי. במקום כוס שמן קנולה שמים חצי כוס שמן קוקוס וחצי כוס ממלא בבצים( כ2 ביצים נוספות) תוספת

ובעזרת ה' אני יעלה לכם את ההבדל שהיה ברור
הצלחות
 

גלוריה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
מוסיפה את דעתי - שלשימוש שוטף במטבח (סלט, עוגיות, עוגות), מומלץ להשתמש בשמן זית (כבישה קרה ודרגת חמיצות נמוכה).
שמן קוקוס יחליף בהצלחה מרגרינה וכדו' במתכונים בהם היא נדרשת לייצוב, כמו פטיפורים, על מנת שיחזיקו מעמד בטמפרטורת החדר ולא ימסו במהירות.
 

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
האחד בכבישה קרה ,נותן טעם של קוקוס ואיכותי נחשב עם סגולות רפואיות.
השני עבר תהליך אינדוגרציה. ואין לו טעם של קוקוס! מתאים לטיגון, בישול, עוגות וכו.
יש לו סגולות בראותיות, אבל פחות מהכבישה קרה!
אויש, טעית טיפונת.
יש 3 סוגי שמן קוקוס:
1. בכבישה קרה- יקר (כ40 ש"ח לקילו), יש טעם של קוקוס, בעל סגולות בריאותיות רבות. במקרר או בחוץ בחורף- קשה, בחוץ בקיץ- נוזלי.
2. מזוכך - מחיר כ20 ש"ח לקילו, אין טעם של קוקוס, בריא, אבל ללא סגולות בריאותיות. במקרר או בחוץ בחורף- קשה, בחוץ בקיץ- נוזלי.
3. שעבר הידרוגנציה- כמו מרגרינה. לא בריא, מוצק גם בטמפ' החדר.

אישית אני משתמשת במזוכך לכל השימושים במטבח מלבד לסלטים שאוכלים קר (סלטים חיים ומטוגנים, ומיונז)
אפשר לקנות של B&D או בנקודות מכירה.
 

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קלא

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד יְהוָה לֹא גָבַהּ לִבִּי וְלֹא רָמוּ עֵינַי וְלֹא הִלַּכְתִּי בִּגְדֹלוֹת וּבְנִפְלָאוֹת מִמֶּנִּי:ב אִם לֹא שִׁוִּיתִי וְדוֹמַמְתִּי נַפְשִׁי כְּגָמֻל עֲלֵי אִמּוֹ כַּגָּמֻל עָלַי נַפְשִׁי:ג יַחֵל יִשְׂרָאֵל אֶל יְהוָה מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:
נקרא  46  פעמים

אתגר AI

ממה זה עשוי...? • אתגר 16

לוח מודעות

למעלה