בשרי איזה דברים מוזרים אתם מוסיפים לטשולנט?

אדל שטרן

משתמש רשום
הפקות ואירועים
חמאת בוטנים.
תופתעו לגלות , לקבלת טשולנט פרווה טעימה תנסו להוסיף כף גדושה של חמאת בוטנים
בתהליך הבישול הארוך הקדירה מקבלת את הבשרניות.
תנסו ותופתעו!!
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
[לא אני, מפטיחה. שמעתי פעם, אני רק מניחה פה. לא לוקחת אחריות.]
"תכניסו כדור אקמול לטשולנט. אין לכם מושג איך זה עושה את הטשולנט קל. אצלנו כל שבוע שמים ואין גזים, ופשוט מתעכל נפלא. תנסו, תנסו, מ'כפת לכם."
מסוכן!!!!!!!
אקמול זה כימיקלים שמתפרקים בבישול...
סכנת נפשות!!!!
בחיידר של הבן שלי, בימי חמישי היו מגישים צו'לנט, והרבה שהיה ממונה על ההכנה, היה מכניס קבוע אקמולים!!!!
לא נורמאלי!!!!!!!!!!
 

nori

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אני מכניסה במקום תפו"א קולורבי,
אף אחד לא מזהה שזה לא תפו"א
ואפס פחמימה...
בואי לא נגזים עם לא מזהים....
אי אפשר לזהות במראה. אבל בטעם כן.
אני מוספיה ומאד אוהבת את זה. אבל אם זה יוצא בטעות לאחד הילדים......
לכן אני מוסיפה מלמעלה ומשאירה שלם כדי שיהיה זיהוי. טעים לי, דל קלוריות ולא מגיע למי שלא מעונין בטעות.
 

secret

משתמש סופר מקצוען
ארטישוק ירושלמי.
מדהים וארומטי!
קצת קשה להשיג אותו, אבל בעונה אני רצה לקנות כל שבוע.
 

הוגה

משתמש פעיל
עריכה תורנית
שמועות עקשניות התרוצצו על בחורי ישיבה שאיפרו לתוך סיר הטשולנט מסיגריה "טרייה" (שעשינו כמובן רק לכבוד שבת קודש כדי שיצא הטשולנט מוצלח...)
העלו את ירושלים על ראש שמחתם...
 

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אני מכניסה במקום תפו"א קולורבי,
אף אחד לא מזהה שזה לא תפו"א
ואפס פחמימה...
לא אפס, אלא פחות
ב100 גר' קולורבי יש 6 גר' פחמימה
לעומת 17 גר' בתפו"א.

גם אני מנסה להמעיט בתפו"א
ושמה בטשולנט:
בטטה
קישואים
גזר
שיני שום שלמות
בצל שלם (או חצוי אם היה צריך לשטוף בין השכבות, אבל מנסה להחזיר לצורה המקורית)
 

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
כל אלו שנבהלו מהאקמול:
אני לא בעד. בכלל לא!!!
אני נגד, לגמרי.

זה חסר אחריות, הפקרות מוחלטת. משחק בחיי אדם.
תקראו שוב את המשפט, תנגנו לכם בנימה של יודע-כל, מנגינה משוגעת ונודניקית שמנסה לשכנע בכוח אנשים שפויים.
הבנתם למה אני מתכוונת?...

משוגע מי שעושה את זה. ואם זה במקום ציבורי, הייתי מתייעצת עם רב ופונה למשטרה. לא מוכנה שירעילו את הילדים שלי!
 

ענת לנדמן

משתמש פעיל
עוף בתוך שקית קוקי. יוצא טעים ביותר, ולא מקבל את ה"טעם של פעם" שעוף בדר"כ מקבל אחרי כ"כ הרבה שעות על האש...
שמים את העוף שטוף ומנוקה ללא תוספת תבלינים או מלח בתוך שקית קוקי, קושרים, עושים נקב קטן עם קיסם מלמעלה (כדי שלא יווצר בלון) ושמים מעל הכל בצ'ונט. מתקבל עוף צלוי ועסיסי.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יְהוָה אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יְהוָה אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  27  פעמים

לוח מודעות

למעלה