דרוש מתכון דרושה עוגה משובחת

rivkic

App.Up.Go! -פיתוח תוכנות / אתרים מורכבים / קורסים
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
D I G I T A L
כן.
בחושה שוקולד, קפה, אגוזים, קוקוס מדהימה ולא במליצה.
כמה ניקיות כאן כבר הכינו ואהבו מאד.
אם תרצי אשלח לך בפרטי- זכויות יוצרים.
אני רוצה!
 

חוי ג

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
כמה עוגות טובות ולא מסובכות:
עוגת רוזמרי- מועתק מהפורום לצערי אין לי מקור
לבצק:
1.5 כוסות סוכר
1 מרגרינה
2 ביצים
2 ורבע כוסות קמח
אבקת אפיה
חבילת אגוזי לוז קצוצים (אפשר גם אגוזי מלך)

לשכבת השוקולד:
1 מרגרינה (אפשר להמיר בחמאה)
200 גר' שוקולד מריר משובח
5 ביצים
כוס סוכר
2 כפות נס קפה

לקרם השוקולד: (לא חובה)
1 שמנת מתוקה
200 גר' שוקולד

הכנת הבצק:
מעבדים את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק רך ומעט דביק
שוטחים על תבנית גדולה (גודל תנור)

הכנת שכבת השוקולד:
ממיסים בסיר שוקולד עם מרגרינה
מפרידים ביצים
מוסיפים את השוקולד המומס לחלמונים ומערבבים
מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר
מאחדים עם קרם השוקולד בתנועות קיפול
מוסיפים 2 כפות נס קפה
שופכים על הבצק
אופים בחום של 160 מעלות כ45 דקות

מכינים את הגנאש:
ממיסים את השוקולד עם השמנת (לא להגיע לרתיחה)
שופכים על העוגה כשהיא קרה
חותכים לחתיכות מלבניות
 

חוי ג

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עוגה נוספת שהעתקתי מהפורום ואין לי מקור:
עוגה טעימה ומענינת והכי חשוב - לא מורכבת להכנה.
מומלץ להכפיל כמויות ולהכין בתבנית תנור

בצק:

1/2 1 כוס קמח
3/4 כוס סוכר חום (שמתי פחות)
75 גר'מחמאה רכה
5 כפות גדושות חמאת בוטנים

לשטוח בתבנית A4
לאפות 15דקות בדיוק בתנור שחומם מראש ל180מעלות.

שכבה ב':

1/2 1 כוס סוכר חום (שמתי פחות)
1 כוס קוקוס
3 בצים
150 גר' שוקולד צ'יפס - מומלץ הקטנטנים.
3/4 כפית מלח (אם מפחיתים סוכר עדיף 1/2 כפית)
לערבב בקערה, לשפוך על הבצק, לאפות 25 דקות בדיוק.

שכבה ג':

100גר' שוקולד מריר
1/2 מיכל ריץ'
להמיס ולשפוך על העוגה.

לחתוך קפוא.

__
אני שמתי אגוזים במקום קוקוס
 

שרי לס

משתמש רשום
יש עוגות בחושות שמעמידות בפינה את כל השכבות המפוארות.
בעיני הכל תלוי באיכות וטעם ושילוב חומרי הגלם.[/QUOTE]


אשמח גם למתכון של העוגה הבחושה המדוברת. עדיין לא מצאתי את המתכון המנצח.
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
יש לי מתכון לעוגת שכבות מ נ צ ח ת !!!
ולמה מנצחת?
כי היא קלה מאוד! (לא מיקסר, לא סיר, בקושי מטרפה וקערה)
מרשימה מאוד מאוד!
וטעימה מאוד מאוד מאוד!!כ
כבר העברתי את המתכון לעשרות חברות
/גיסות /שכנות והיא קוצרת מחמאות בלי סוף.
כשמכינים אותה בתבנית ענק, היא מתקבלת נמוכה ומתאימה להיחתך כמלבנים קטנים וכד' כמו פטיפור. ובתבנית בינונית לגובה רגיל של עוגה.
עוגת שכבות:
20200122_183416.jpg

אם עושים אותה נמוכה, אין צורך לאפות קודם את הבצק לבד.
אופן ההכנה ברור:
ללוש לבצק פירורי וקצת דביק, לשטוח בתבנית.
באותה קערה לערבב את המילוי בעזרת מטרפה, לשפוך על הבצק ולאפות.
לאחר אפייה למרוח הציפוי.
כשמתקרר, נחתך סימטרי ויפה.
אם השוקולד מתקרר חזק, הוא נשבר קצת בחיתוך, אז כדאי להשאיר בטמפרטורת החדר עד להתייבשות השוקולד ואז לחתוך.
תעדכנו אם הכנתן/הצליח...
 
נערך לאחרונה ב:

אום

משתמש מקצוען
עוגת שכבות שוקולד מדהימה!

מעולה בהקפאה

לבסיס-
8 חלבונים
1 ורבע כוס סוכר
להקציף

8 חלמונים
1/2 כוס סוכר
להקציף
ולהוסיף-
1 כוס מים
1 כוס שמן
1 וחצי כפות קפה
1/2 כוס מיץ/ יין (אני שמתי יין)
2 א. אפיה
3/4 כוס קקאו,
להוריד מהירות ולהוסיף
3 כוסות קמח

לערבב עם החלבונים המוקצפים
לחלק ל-2 תבניות תנור ולאפות

שכבה 2-
לשים בסיר
4 וחצי כפות קקאו
3 כפות קפה
1 ורבע כוס סוכר
1 כפית ת. וניל
3/4 כוס מים
3/4 כוס יין
3/4 מרגרינה
להמיס, כשהכל נמס
לפורר אחד מהטורטים האפויים לתוכו, לערבב היטב
לשטוח על הטורט השני ולהקפיא

שכבה 3-
לשים במעבד מזון
2 ביצים
2 כפות קקאו
1 כף קפה
2 כפות ת. וניל
1 כוס א. סוכר
מרגרינה חתוכה לקוביות
לערבל לקרם, לשטוח מעל העוגה ולהקפיא שנית בערך לשעה- במקפיא טוב

שכבה 4-

להמיס 2 חב' שוקולד מריר וריץ לשטוח על העוגה

להקפיא ולחתוך למלבנים קטנים, או שלושה מלבנים גדולים
עוגת מוס שוקולד.JPG
 

חני גרינשטיין

משתמש סופר מקצוען
עוגת אגוזים וחלבה קלה ומרשימה.

תבנית : אלומיניום מלבנית בינונית (20*25)

המידות בכוסות חד פעמית סטנדרטית של כ180 מל'.

לבצק

2 כוסות קמח

1 שקית א. אפיה

2 שקיות סוכר וניל

1 כוס סוכר

100 גר' חמאה/ שמן קוקוס/ מחמאה חתוכה לקוביות

1 ביצה L

לציפוי:

3 כפות סילאן/דבש

1/2 כוס טחינה

2 כוסות אגוזים טבעיים ולא קלויים, שבורים גס מאד מכמה סוגים מלך, פקאן, לוז ,קשיו, פיסטוק

(אני מערבבת אגוזי מלך, פקאן ופיסטוק- כי הצבע שלו יפה כמובן שאפשר רק סוג אחד).

3/4 כוס שקדים פרוסים

סירופ מייפל

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל180 מעלות. לא טורבו.
2. הכנת הבצק: לערבב את החומרים היבשים ולהוסיף ביצה ומחמאה וללוש בפולסים קצרים ביד או במעבד מזון עד לקבלת בצק דביק. לשטח בתבנית וליישר ככל שניתן (אפשר להיעזר בכוס זכוכית נטולת ידית כדי ליישר).
3. מלית: לערבב את הדבש/ סילאן והטחינה ולמרוח על הבצק בשכבה דקה ואחידה.
4. לפזר את תערובת האגוזים על העוגה ומעל לפזר את השקדים הפרוסים.
5. לאפות כ-20 דקות, להוציא ולזלף פסי סירופ מייפל לאורך ולרוחב העוגה .
6. לאפות 5-7 דקות נוספות.

הערות והארות:

1. הבצק אמור להזהיב מעט וייראה רך גם בתום האפיה וזה בסדר. אפיית יתר תייבש אותו לחלוטין.
2. העוגה מאד יפה להגשה בבר. ניתן לחתוך לקוביות קטנות לאחר צינון מוחלט.
3. ניתן להמיר את הסוכר בבצק באבקת סוכר. יתקבל בצק נימוח יותר.
הכנו היום.
יצא משובח ביותר
 

תודה על חיים...

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
יש כזאת עוגה עם שכבה של בצק ועליה שוקולד ועליה קציפת חלבונים אפויה, מקוה שתיארתי טוב.
יש למישהי כזה מתכון?
 

srp

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
UX UI
D I G I T A L

תודה על חיים...

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכז

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לִשְׁלֹמֹה אִם יְהוָה לֹא יִבְנֶה בַיִת שָׁוְא עָמְלוּ בוֹנָיו בּוֹ אִם יְהוָה לֹא יִשְׁמָר עִיר שָׁוְא שָׁקַד שׁוֹמֵר:ב שָׁוְא לָכֶם מַשְׁכִּימֵי קוּם מְאַחֲרֵי שֶׁבֶת אֹכְלֵי לֶחֶם הָעֲצָבִים כֵּן יִתֵּן לִידִידוֹ שֵׁנָא:ג הִנֵּה נַחֲלַת יְהוָה בָּנִים שָׂכָר פְּרִי הַבָּטֶן:ד כְּחִצִּים בְּיַד גִּבּוֹר כֵּן בְּנֵי הַנְּעוּרִים:ה אַשְׁרֵי הַגֶּבֶר אֲשֶׁר מִלֵּא אֶת אַשְׁפָּתוֹ מֵהֶם לֹא יֵבֹשׁוּ כִּי יְדַבְּרוּ אֶת אוֹיְבִים בַּשָּׁעַר:
נקרא  18  פעמים

אתגר AI

אחרי החגים • אתגר 13

לוח מודעות

למעלה