משלוחי מנות מקוריים -יחסית בזול-

מ. ברא"י

צילומימוש, הילד מדבר מהתמונה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
אני אוהבת להשקיע ולהכין משלוחי מנות יצירתיים במינימום הוצאות.
מוזמנים לשתף משלכם
 

מ. ברא"י

צילומימוש, הילד מדבר מהתמונה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
המג"ע א"ש IMG_3060.JPG
 

מ. ברא"י

צילומימוש, הילד מדבר מהתמונה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
אגב- הכלים השקופים אינם מזכוכית- הם פלסטיק!!!
 

מ. ברא"י

צילומימוש, הילד מדבר מהתמונה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
אולי העוגה זולה, כוסיות ה"לחיים" קצת פחות
(בעצם זה מתכת ולא כסף.. אני כבר לא זוכרת מחיר)IMG_1835.JPG
 

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
D I G I T A L
לא יודעת אם מקורי אבל זול כן ללכת על פרי. למשל תפוח תפוז אננס ולתת הכל באותו טעם מיץ או נקטר סוכריות וכו'
משהו יפה שעשו להורים שלי זרענו וכספנו ירבה כחול
 

מ. ברא"י

צילומימוש, הילד מדבר מהתמונה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
תוכלי לפרט מעט יותר?
 

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
D I G I T A L
תוכלי לפרט מעט יותר?
שנה שעברה עשיתי תפוזים נקטר תפוזים סוכריות תפוז כדורי שוקולד בטעם תפוז מצופים בסוכריות כתומות ולכל אחד הוספתי לפי רום מעלתו- מסחטה או תפוז אמיתי או סתם דברים כתומים ממשלוחים אחרים.
שנה אחת תפוח נקטר תפוחים לא זוכרת בדיוק אבל הכל ירוק
שנה אחת התחפשו המוצרים היין לאיש הבמבה לתינוק עם מוצץ השוקולד למקלדת החמוצוצים לפרח.
שנה אחת קופסא חמודה מקופסת מטרנה מקושטת.

לגבי כספנו וזרענו ירבה כחול- גווני כסף וכחול. ממש חמוד.
גיסתי פעם הכינה 2 רולדות ממש זהות אחת ממגבת ואחת אמיתית..
 

אסתר כהן

משתמש מקצוען
משלוח מנות יפיפה וזול באמת - הוא חלה ענקית, מקילו שלם, עם קליעה מעניינת.
עשיתי פעם ויצא לי פחות מ12 ש"ח למשלוח מנות שכולם זכרו.
רעיון מהמם!
אבל בהתחשב בעובדה שאפשר ללוש כל פעם גג 3 קילו
זה לא היה לך מלא עבודה?
ומתי עשית הכל? יום קודם? כי אם לא צריך מלאאא מקום במקפיא
אשמח להחכים
כי זה ממש רעיון שנשמע לי, אני רוצה לוודא שהוא מעשי לי
תודה!!!
 

קדימה צעד

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עימוד ספרים
רעיון מהמם!
אבל בהתחשב בעובדה שאפשר ללוש כל פעם גג 3 קילו
זה לא היה לך מלא עבודה?
ומתי עשית הכל? יום קודם? כי אם לא צריך מלאאא מקום במקפיא
אשמח להחכים
כי זה ממש רעיון שנשמע לי, אני רוצה לוודא שהוא מעשי לי
תודה!!!

האמת שאני כבר לא בדיוק זוכרת... זה היה לפני כמה שנים.
אבל גם אם את עושה בקערות של שלוש קילו - את עדיין יכולה להכין שלוש קערות כאלה במקביל. לא?
(או לפחות אחד אחרי השני)
וזה לוקח זמן ועבודה. נכון. אבל משהו צריך להשקיע ;)

ותנסי לארגן מקום במקפיא... אולי שכנות יסכימו לארח חלק מהמוצרים הקפואים שלך, שיהיה לך מקום לחלות.... פעם הייתי יותר נועזת, אבל היום אני חושבת שלא כדאי להשאיר משימות גדולות מדי לרגע האחרון....
 

קדימה צעד

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עימוד ספרים
רעיון ממש יפה!
אבל לגבי הכמות- את רצינית? ברגיל מכל קילו יוצאות לי 4 חלות גדולות. חלה של קילו נכנסת בתבנית תנור סטנדרטית?

ארבע חלות לא נכנסות לך לתנור אחת ליד השניה?

אני כבר לא זוכרת את כל הפרטים המדוייקים. יכול להיות שהוצאתי משלוש קילו ארבע חלות.
בכל מקרה, עשיתי חלה עגולה בכמה דוגמאות.
אחת חלה גדולה שמורכבת מהמון לחמניות קטנות.
והשניה חלה שחילקתי לשמונה (כמו פיצה) כמעט עד האמצע, וכל משולש חתכתי לשלוש רצועות (כמעט עד הסוף) וקלעתי מהם צמה. ובאמצע הנחתי חלה עגולה (לפני האפיה)
יצא משהו יפה ומעניין.

הבעיה של חלות גדולות היא - שהרבה פעמים הן אפויות מבחוץ לפני שהן אפויות מבפנים. צריך להיות זהירים מאוד עם זה.... קחנה בחשבון.
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
רעיון ממש יפה!
אבל לגבי הכמות- את רצינית? ברגיל מכל קילו יוצאות לי 4 חלות גדולות. חלה של קילו נכנסת בתבנית תנור סטנדרטית?

אפשר גם חלה מ-ק"'ג וחצי (קויליטש) מניחים אותה אלכסונית בתנור
 

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
???
ברור שאלכסונית. אבל גם כך לא רואה איך נכנס לתבנית אחת.
הכנתי פעם חלה אחת גדולה בקליעה רגילה של 6, והנחתי על התבנית באלכסון. אחרי ההתפחה זה כבר לא יכל להכנס לתנור ואפיתי אצל אמא שלי בתנור גדול יותר... אני רק לא זוכרת מכמה קמח עשיתי.
 
נערך לאחרונה ב:

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
קויליטש.png
???
ברור שאלכסונית. אבל גם כך לא רואה איך נכנס לתבנית אחת.
הכנתי פעם חלה אחת גדולה בקליעה רגילה של 6, והנכתי על התבנית באלכסון. אחרי ההתפחה זה כבר לא יכל להכנס לתנור ואפיתי אצל אמא שלי בתנור גדול יותר... אני רק לא זוכרת מכמה קמח עשיתי.

קויליטש=כך קוראים לחלות הגדולות לשמחות.

המקסימום שנכנס לי אלכסונית בתבנית דלונגי זה מק"ג וחצי

קולעת חלה בקליעה קצת רופפת מ-4 בצורת איקסים
מעליה מניחה חלה קלועה מ-6, מושחת בביצה, זורה פרג/שומשום,

ותודה ל-@חנון המקסימה שנתנה לי טיפים
 
נערך לאחרונה ב:

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
צפה בקובץ המצורף 443370

קויליטש=כך קוראים לחלות הגדולות לשמחות.

המקסימום שנכנס לי אלכסונית בתבנית דלונגי זה מק"ג וחצי

קולעת חלה בקליעה קצת רופפת מ-4 בצורת איקסים
מעליה מניחה חלה קלועה מ-6, מושחת בביצה, זורה פרג/שומשום,

ותודה ל-@חנון המקסימה שנתנה לי טיפים
טוב,
את מבינה שלא לכולם תצא חלה יפה כמו שלך.
אני לא מנסה חלה בגודל הזה.
אלופה!!!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכח

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אַשְׁרֵי כָּל יְרֵא יְהוָה הַהֹלֵךְ בִּדְרָכָיו:ב יְגִיעַ כַּפֶּיךָ כִּי תֹאכֵל אַשְׁרֶיךָ וְטוֹב לָךְ:ג אֶשְׁתְּךָ כְּגֶפֶן פֹּרִיָּה בְּיַרְכְּתֵי בֵיתֶךָ בָּנֶיךָ כִּשְׁתִלֵי זֵיתִים סָבִיב לְשֻׁלְחָנֶךָ:ד הִנֵּה כִי כֵן יְבֹרַךְ גָּבֶר יְרֵא יְהוָה:ה יְבָרֶכְךָ יְהוָה מִצִּיּוֹן וּרְאֵה בְּטוּב יְרוּשָׁלִָם כֹּל יְמֵי חַיֶּיךָ:ו וּרְאֵה בָנִים לְבָנֶיךָ שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  42  פעמים

לוח מודעות

למעלה