מרשים, קל להכנה והעיקר.....טעים!
צפה בקובץ המצורף 307683
פטיפור שוקולד נוגט ממולא בגליליות אגוזים
מה נצטרך?
תבנית אצבעות, אפשר גם קצרה יותר [כמו שהכנת עם ההדפס ולחתוך כל גלילית ל 1/2]
צפה בקובץ המצורף 307684
300 גרם שוקולד לבן או חום
5 כפות אבקת נוגט
3 כפות שמן
גליליות ממולאות בקרם אגוזים
10 גליליות טחונות + גליליות למילוי
מעט שוקולד בצבע נוגד לקישוט
צפה בקובץ המצורף 307685
הכנה:
ממיסים בסיר שוקולד לבן או חום עם שמן ואבקת נוגט. מוסיפים גליליות טחונות.
צפה בקובץ המצורף 307686
ממלאים בשקעי האצבעות לגובה 1/2 בלבד.
צפה בקובץ המצורף 307687
דוחפים פנימה גלילית [או 1/2 גלילית באצבעות קצרות]. מכסים בעוד שוקולד. דוחפים שוב את הגלילית עמוק יותר, בזהירות בעזרת קיסם כדי שלא יציץ מלמעלה.
צפה בקובץ המצורף 307688
צפה בקובץ המצורף 307689
מקפיאים להתקשות לפחות 1/2 שעה.
מחלצים מהשקעים.
צפה בקובץ המצורף 307690
מזלפים פסים בשוקולד לבן על הכהה וכהה על הבהיר אם הכנת משוקולד לבן.
אני קישטתי בכפתור שוקולד מאובק באבקת צבע זהב.
צפה בקובץ המצורף 307692
צפה בקובץ המצורף 307693
זהו.
באמת קל להכנה. כך שהפעם ממש אין תירוצים.
קדימה ....לעבודה.
וכמובן- תשתפו בתוצאות.....ובכלל אני מאוד אוהבת כשמשתפים בתוצאות ההדרכות....
צפה בקובץ המצורף 307683
פטיפור שוקולד נוגט ממולא בגליליות אגוזים
מה נצטרך?
תבנית אצבעות, אפשר גם קצרה יותר [כמו שהכנת עם ההדפס ולחתוך כל גלילית ל 1/2]
צפה בקובץ המצורף 307684
300 גרם שוקולד לבן או חום
5 כפות אבקת נוגט
3 כפות שמן
גליליות ממולאות בקרם אגוזים
10 גליליות טחונות + גליליות למילוי
מעט שוקולד בצבע נוגד לקישוט
צפה בקובץ המצורף 307685
הכנה:
ממיסים בסיר שוקולד לבן או חום עם שמן ואבקת נוגט. מוסיפים גליליות טחונות.
צפה בקובץ המצורף 307686
ממלאים בשקעי האצבעות לגובה 1/2 בלבד.
צפה בקובץ המצורף 307687
דוחפים פנימה גלילית [או 1/2 גלילית באצבעות קצרות]. מכסים בעוד שוקולד. דוחפים שוב את הגלילית עמוק יותר, בזהירות בעזרת קיסם כדי שלא יציץ מלמעלה.
צפה בקובץ המצורף 307688
צפה בקובץ המצורף 307689
מקפיאים להתקשות לפחות 1/2 שעה.
מחלצים מהשקעים.
צפה בקובץ המצורף 307690
מזלפים פסים בשוקולד לבן על הכהה וכהה על הבהיר אם הכנת משוקולד לבן.
אני קישטתי בכפתור שוקולד מאובק באבקת צבע זהב.
צפה בקובץ המצורף 307692
צפה בקובץ המצורף 307693
זהו.
באמת קל להכנה. כך שהפעם ממש אין תירוצים.
קדימה ....לעבודה.
וכמובן- תשתפו בתוצאות.....ובכלל אני מאוד אוהבת כשמשתפים בתוצאות ההדרכות....