קורת גג

פורום נדל"ן. דירות ונכסים.
עדכונים ודיונים על מחירי קורת גג ופתרונות לדיור. מחיר למשתכן ודירה בהנחה.
מנהל הפורום: ירמי וולדמן

מאמרים אחרונים באתר

אני ואשתי נמצאים במצב די לחוץ כרגע כשהיא בחל"ת ואני עובד הרבה פחות, ואנחנו מתלבטים אם זה יהיה צעד נכון עכשיו לדחות את המשכנתא בשלושה חודשים כמו שמציעים בבנקים - מה אתם אומרים? אני מודה שעוד לא בדקתי לעומק את כל הפרטים של זה, אבל חבר שלי שיש לו משכנתא בבנק הפועלים אומר שהוא ואשתו החליטו לעשות את זה כי הסבירו להם הכול בבנק וזה הרגיע אותם (הוא אמר לי לקרוא על זה פה https://www.bankhapoalim.co.il/he/mortgage אבל אין שם מידע מפורט מספיק). מישהו יודע מה התנאים המלאים של הדחייה הזאת? זה משתלם בכלל או שבטווח הארוך עדיף לעמוד בתשלומים ולא לדחות אותם? וזה משהו אחיד בכל הבנקים בהוראה של המדינה או שבכל בנק התנאים שונים? אני ממש אודה למי שיוכל להפנות אותי למידע הכי מעודכן על זה אם יש כזה.
קוראים לשכונה רמת שרת.
ונתחיל בזה שאני גרה פה,
ומשתפת אתכם מתוך תחושת אל תמנע טוב מבעליו.
שם השכונה אולי מוכר לירושלמים שבינינו.
מדובר בשכונה צמודה לבית וגן.
מה שלא יודעים עליה הוא -
מחירי הדירות בה זולים מקרית יובל (החלק העליון)
גודל הדירות מתחיל מ-62 מטר, אין יותר קטן. על גודל מקביל בקרית יובל צריך לשלם יותר.
איכות הבניה גבוהה, חלק מהבניינים, על אף שהם ותיקים, יש בהם קוד בכניסה.
שכונה יפהפיה, מושקעת ומבורכת בגינות.
מאוד שקט, ויש מרחבים. לכל גוש בניינים יש מפרץ חניה.
כל האוטובוסים שעוברים בבית וגן מגיעים לרמת שרת.

והמחיר - ניתן להגיע ל-1.450, ובמו"מ טוב אפילו 1.4.
יש בשכונה בית כנסת ספרדי פעיל מאוד בשם זכות אבות, רב דיין בפעילותו הברוכה ממש העלה את הרמה של האזור.
לאחרונה נפתח מניין ישיבתי נוסח אשכנז, עם עשרות מתפללים.
בבחירות האחרונות לג' וש"ס הצביעו 24% מתושבי השכונה, (בקרית יובל לעומת זאת 22%)
פילוח בתי ספר וגנים - 38% מילדי השכונה לומדים בחינוך חרדי, 16-24% בממ"ד. הנתונים נכונים לתשע"ח, מעניין למה העיריה לא מעדכנת...
השכונה היא קטנה וב-5 דקות הליכה ניתן להגיע מקצה השכונה לקצה בית וגן.
תלמודי תורה ובית יעקב נמצאים ממש על גבול השכונה
(אחיעזר גובל עם דוד מרץ, לויכטר ובית יעקב בסוף קדיש לוז-תורה ועבודה, היכן שנבנה הכביש החדש)

מי שמתעניין אפשר לפנות אלי, או לקבל בפרטי את הטלפון של בעלי

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כד

אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
נקרא  4  פעמים
למעלה