בסיס:
מצרכים:

מאה גרם חמאה מומסת,
שלושת רבעי כוס קמח,
אחד וחצי כוסות קורנפלור,
כפית אבקת אפיה,
ביצה וחלמון,
חצי כוס סוכר,
אופן ההכנה:
מערבבים תחילה את החומרים היבשים ולאחר מכן מוסיפים את הרטוב עד לקבלת בלילה רכה ומעובדת היטב
בלי גושים כלל!
מומלץ לחכות רבע שעה עמ״נ שהבלילה תתייצב מעט,
לחלק לשני חלקים שווים בגודלם, וליצור 2 עיגולים בגודל של התבנית.
(מהשאריות אפשר ליצור עיגולים קטנים ולקשט בעזרתם לאחר מכן).
להכניס את העיגולים לתנור שחומם מראש בחום של 150 מעלות עד להזהבה קלה,
להוציא מהתנור ולקרר,

שכבה ראשונה:
מצרכים:

שמנת מתוקה,
כוס חלב,
ארבע כפות פודינג וניל,
שתי כפות ריבת חלב,
אופן ההכנה:
להקציף את השמנת עד להתייצבות, אחר כך להוסיף יחד את החלב והפודינג ולבסוף את הריבת חלב.

שכבה שנייה:
מצרכים:

שמנת מתוקה,
כוס חלב,
ארבע כפות פודינג וניל,
שלושת רבעי כוס קוקוס,
אופן ההכנה:
להקציף את השמנת עד להתייצבות, אחר כך להוסיף יחד את החלב, הפודינג והקוקוס.

לקחת את העיגול הראשון להניח בתבנית ולמרוח מעל את השכבה הראשונה, מעל להניח את העיגול השני ולמרוח מעליו את השכבה השנייה.
( להיזהר שהעיגולים לא יישברו!!)

אני קישטתי עם ריבת חלב ועוגיות אלפחורס מהבצק שנשאר, אתם תקשטו כיד הדמיון הטובה עליכם...


IMG_0390.JPG


IMG_0389.JPG


IMG_0388.JPG



IMG_0391.JPG
המון בהצלחה!!!
תגיבו איך יצא....

;)