שלום אני רואה שיש פה מבינים בטינקו ואני זקוקה לעזרה
קניתי את הטינקוS7 סטים לפני מספר חודשים ואתמול בלילה אני מנסה להפעיל אותו והוא מראה לי כאילו לא הכנסתי את הגלגלת כשהגלגלת כן בפנים ניסיתי מספר פעמים ללא הצלחה
המתנתי להיום בבוקר והוא התחיל לעבוד אבל נעצר לאחר כמה שניות בעודו מראה את אותה תקלה
מה עושים??????????????
יש לי טינקו S7 בשימוש כחודש וחצי מיבואן רשמי
מקפידה במיוחד על הוראות התפעול!
ולצערי לאחרונה משאיר את הרצפה רטובה מאד!!
ובמסך מופיע אדום כל הזמן.
TINECO אשמח לעזרתך?!
יש לי טינקו S7 בשימוש כחודש וחצי מיבואן רשמי
מקפידה במיוחד על הוראות התפעול!
ולצערי לאחרונה משאיר את הרצפה רטובה מאד!!
ובמסך מופיע אדום כל הזמן.
TINECO אשמח לעזרתך?!
היי. כנראה החיישנים מזהים לכלוך מוגבר.
ממליצה שתפני למעבדה / שירות לקוחות ועם מידע מדויק יוכלו לעזור לך באופן מקצועי.
(את יכולה להסריט בפעולה ולשלוח להם בווטסאפ את הסרטון)
שלום אני רואה שיש פה מבינים בטינקו ואני זקוקה לעזרה
קניתי את הטינקוS7 סטים לפני מספר חודשים ואתמול בלילה אני מנסה להפעיל אותו והוא מראה לי כאילו לא הכנסתי את הגלגלת כשהגלגלת כן בפנים ניסיתי מספר פעמים ללא הצלחה
המתנתי להיום בבוקר והוא התחיל לעבוד אבל נעצר לאחר כמה שניות בעודו מראה את אותה תקלה
מה עושים??????????????
מבררת בשביל מישהי שלא בפרוג ..
הם קנו טינקו s7 לפני מספר שבועות והסוללה מתרוקנת ממש במהירות, במיוחד אם עושה מצב קיטור יורד מיד הסוללה
האם לכולם זה כך או זה תקלה וצריך לפנות לשירות?
מבררת בשביל מישהי שלא בפרוג ..
הם קנו טינקו s7 לפני מספר שבועות והסוללה מתרוקנת ממש במהירות, במיוחד אם עושה מצב קיטור יורד מיד הסוללה
האם לכולם זה כך או זה תקלה וצריך לפנות לשירות?
כוונתך וודאי על S7 פרו לבין הסטים .
אז נתחיל מהסוף . מה עדיף זה עניין של צורך אישי אין בזה יותר טוב או פחות טוב. השאלה האם זה מתאים לצרכים האישיים שלך יותר פחות .
עכשיו לגבי ההבדלים הכללים : S7 סטים הוא עם קיטור בשטיפה . S7 פרו מגיע עם מערכת שהופכת את המים לחומר חיטוי וכן יש לו הנעה קידמית ואחורית בהתאם לתנועת היד , מגיע עם מסך תצוגה תלת מימד מנוע חזק ומיכלים גדולים יותר.
שלום וברכה קניתי אתמול באושר עד Tineco - Floor One S7 Premium
האם זה לא בסדר ?
האם להחזיר אותו ?
מה הבעיה האם זה לא מקורי ?
האם יש לו עברית ?
החוברות הוראות הכל באנגלית
שלום וברכה קניתי אתמול באושר עד Tineco - Floor One S7 Premium
האם זה לא בסדר ?
האם להחזיר אותו ?
מה הבעיה האם זה לא מקורי ?
האם יש לו עברית ?
החוברות הוראות הכל באנגלית
רוב הקרנות הכספיות משקיעות באותו קונספט כמפורט לעייל
ולכן התשואה צפויה להיות זהה. (מלבד קרנות בודדות המשקיעות בתמהיל ללא אג"ח קונצרני.)
ההבדלים בין הקרנות הן בכשרות ודמי הניהול.
רכישת קרן כספית:
קרן כספית רצוי לקנות רק דרך חשבון בנק
היות שהבנקים לא גובים על כך עמלת קנייה ומכירה ודמי משמרת.
איך מבצעים את ההשקעה בפועל?!
להלן קישור מדויק לנקודת זמן
בה אני ממחיש איך משקיעים בקרן כספית
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
www.youtube.com
הוראות רכישה לחסומים...
תחילה נכנסים כרגיל לאתר הבנק עם שם משתמש וסיסמה. באתר הבנק יש לחפש אחר האפשרות לכניסה לפלטפורמת המסחר לרכישת ניירות ערך. בבנק הפועלים זה נקרא "לאתר שוק ההון". בבנק לאומי זה נקרא "לאומי טרייד". כך בכל אתרי הבנקים ניתן לגשת לרכישת קרן כספית.
לאחר שנכסים לפלטפורמת המסחר של הבנק, כותבים בשדה החיפוש את מספר הקרן כספית הרצויה. (לדוגמא: 5138094 – קרן כספית כשרה של מגדל) כותבים גם כמות מבוקשת לרכישה. לוחצים על "קנייה" מאשרים את הפרטים וזהו.
הרכישה כמעט בוצעה.
מכיוון שקרן כספית היא קרן נאמנות, לכן היא לא נסחרת בשעות המסחר הרציף. לקרנות נאמנות יש שעה קבועה בה מבצעים מנהלי הקרנות עסקאות.
הרכישות והמכירות מתקיימות מידי יום בשעה 16:00 (ביום ראשון ב15:00).

Reactions: יהודית ק, אני נגד, טיפ טיפה ועוד 38 משתמשים41 //