מה ההבדל בן הדגמים?גם אני קניתי S7 STEAM PLUS באושר עד ומאוכזבת מאד
(יש לי גם את ה S7 סטרצ' והוא מעולה גם מבחינת ניקיון וגם מבחינת תחזוקה- אין צורך להוציא את החלקים לייבוש)
בסטים אין אפשרת לשים סבון,מה ההבדל בן הדגמים?
והאם שווה לשלם על הסטרץ׳?
האם את עדיין מרוצה ממנו?מנסיון שלי במוצר כבר כמה חודשים, זה בלי שום השוואה, עם החומר משאיר הרבה יותר נקי, וגם ריחני.
לא!האם את עדיין מרוצה ממנו?
החזרת אותו לחברה והביאו לך חדש אני מקווה...לא!
מת מזמן, פחות משנה בשימוש ונפח את נשמתו
אני מרוצה ממנו בינתיים, השתמשתי בו פעמיים,קנינו באושר עד טינקו S7 סטים פלוס לפני שבוע.
א - לפי מה שאנחנו קוראים עליו פה באשכול אנחנו מבינים שלא עשינו את עסקת חיינו בכלל.
ב - אם מישהו יכול להועיל בטובו לתת לנו הדרכה ראשונית בסיסית ביותר איך מפעילים אותו פעם ראשונה, זה מאד יועיל לנו.
ג - האם יש לו קרינה והאם זו קרינה מסוכנת ?
על ההוראות של הטינקו שקיבלתם במארז רשום את מס' הטלפון של המעבדה שנותנת את האחריות.קנינו טינקו S5 באושר עד לפני שנה
וההטענה לעיתים לא עובדת
משהו יודע איפה אפשר לשלוח לתיקון ?
מקפיצה את האשכול ..סטרץ' קלות התחזוקה ממש נוחה- בסיום הניקוי העצמי רק לרוקן ולשטוף את מיכל המים המלוכלכים.
בעיניי מכשיר מעולה שווה כל שקל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: הפקות ומשחק, Rachel - Art, פנינה ריימונד ועוד 8 משתמשים11 //