- הוסף לסימניות
בלת''ק?זה נכון שצריך לטפל בסטיגמה הזאת, אבל זה לא אומר שבגלל הסטיגמה הזאת האח הקטן צריך להתעכב.
כבר רשמתי שעקפו אותי 2....
זו הייתה תגובה לנוסח הצורם של כמה הודעות.
בלת''ק?זה נכון שצריך לטפל בסטיגמה הזאת, אבל זה לא אומר שבגלל הסטיגמה הזאת האח הקטן צריך להתעכב.
תתפלו אבל יש....לצערי....לא חושב שיש אפילו אחד שחושב שאם יש אח בין 24 הוא צריך לחכות לאחיו מעליו.. כמה שזה כואב אין ברירה אחרת. ואני כותב את זה מפוזיציה של נעקף. הכאב הוא גדול, באמת לא קל להישאר ה"תקוע" כשכבר יותר קטנים ממך מתקדמים הלאה.. אבל לדעתי אין ברירה אחרת. ואין לתאר את גודל הזכות של מי שיתן לאחיו "לעקוף" בשמחה ובהרגשה טובה, לדעתי הוא רק מרוויח מזה. מה גם, שלהסתובב עם תחושה שאתה "תוקע" אחים מאחוריך שרוצים להתחתן לא מוסיף הרבה שלוה ומנוחת הנפש..
צר לי לומר, אבל ההורים שם לא בסדר.תתפלו אבל יש....לצערי....
אגב יש משפחות שהולכים לפי הסדר כביכול
מכירה משפחה שהגדולה בת 30 ויש אחריה מלא בשידוכים ואין מצב לעקוף
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים

Reactions: חוי!, ש. נ. א., נהר זורם ומשתמש 1 נוסף4 //