איפה מסמנים קופון? לא מצאתיעכשיו באמזון צרפת מבצע מטורף על טינקו שעדין לא קיים בארץ, הדגם הכי יקר רק ב2250 שח כולל משלוח,
יש לסמן קופון בעמוד המוצר.
זה הדגם באתר האמריקאי
FLOOR ONE S7 Stretch
FLOOR WASHER,FLOOR ONE S7 Steam
us.tineco.com
![]()
יכול להיות שכבר לא רלוונטי הקופוןאיפה מסמנים קופון? לא מצאתי
ועוד שאלה: לא יחייבו אותי במכס כשזה יגיע לארץ?
אני לא יכולה להיכנס...
טינקו S7 במחיר מעולהאני לא יכולה להיכנס...
מה יש שם?
הדגם הזה? שמשטתח?יש כבר יותר זול בארץ 1890 שח ו 1600 באילת +אחריות שנתיים יבוא מקביל
@יודי יהודה איפה?יש כבר יותר זול בארץ 1890 שח ו 1600 באילת +אחריות שנתיים יבוא מקביל
כן הדגם מושלםהדגם הזה? שמשטתח?
like2share.co.il
וואו איזה עם הקיטור או הרגיל ?יש עכשיו באושר עד s9 ב 1999
איזה סטרץ?צפה בקובץ המצורף 2071398
S7 ב 1500
לא יודעתאיזה סטרץ?
כמה זמן יש לכם?כן הדגם מושלם
אם לא הולך דרך הקישור תיכנסו לחנות תעתיקו את הקופון תזמינו רגיל בקופון תשימו את הקופון זה יוריד לכם 500 שח![]()
שואב שוטף אלחוטי Tineco טינקו Floor ONE S7 Stretch | מצאתי שיתפתי
אחד הדגמים הכי מבוקשים שיש! שנתים אחריות - עם הגעה לבית הלקוח. מיכל מים בעל קיבולת גדולה יותר: מאפשר לך לנקות שטחים גדולים יותר ללא הפרעה טכנולוגיית HyperStretch: מאפשר ל-S7 Stretch להתכווץ לעומק של 12.9 ס"מ בלבד, ולנקות בקלות אבק מתחת למיטות ובחללים צרים, עם מערכת הפרדת מים מלוכלכים בלעדית בת...like2share.co.il
שלש חודשים עד השמיים מרוצים אפשר להגיד החיים שלפני והאחרי ויותר נכון הבית שלפני ואחרי יש לנו ריצוף מבריק שלדעתי זה אפקטיבי יותר אבל עדיין כל מי שאני מכיר מרוצהכמה זמן יש לכם?
אתם מרוצים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים