לא יודעת אם זה המקום המתאים אבל אולי יש כאלה שיתנסו ---
חובבת גדולה של רביולי ולעיתים קרובות מאז שגיליתי מזמינה ממסעדה מקומית
היום החלטתי לעשות לבד בבית - יצא טעים אבל אני עם בחילות ועוד... (והמבין)
'למה זה' ועל מה זה?
הרביולי בטטה של שטראוס +שמנת +בצל פטריות ואבקת פ..
מה זה שונה מהמסעדה שכך 'נענשתי'? האם יש איזה מרכיב מכל הנ''ל קל יותר לעיקול שאוכל להחליף ולעשות חוויה מתקנת..?
חובבת גדולה של רביולי ולעיתים קרובות מאז שגיליתי מזמינה ממסעדה מקומית
היום החלטתי לעשות לבד בבית - יצא טעים אבל אני עם בחילות ועוד... (והמבין)
'למה זה' ועל מה זה?
הרביולי בטטה של שטראוס +שמנת +בצל פטריות ואבקת פ..
מה זה שונה מהמסעדה שכך 'נענשתי'? האם יש איזה מרכיב מכל הנ''ל קל יותר לעיקול שאוכל להחליף ולעשות חוויה מתקנת..?