עניתי את התשובה הזאת למי שענה שהוא לא היה רוצה שהמורה של הילדים שלו יגיע כך,ותירוצים כמו "גם מי שהדביק אותי הגיע לכיתה"
הם תירוצים של גן ילדים.
אדם בוגר לא נוהג בחוסר אחריות כי אחרים גם כן....
אני מניחה שעברת הורה הורהעניתי את התשובה הזאת למי שענה שהוא לא היה רוצה שהמורה של הילדים שלו יגיע כך,
להורים בכיתתי אין שום זכות לדרוש את הבקשה הזו מכיוון שאותם זה לא מעניין כמו שלהם בוער לשלוח ילדים בצורה כזו לבית הספר ולא להשאיר אותם בבית.
אף אחד לא תעתע בנו.איך אמר טרמאפ? שפעת עם יחסי ציבור.
לא רחוק מהמציאות.
הזוי איך תעתעו בנו כל כך הרבה.
בעיניי כמו שפעת/ וירוס...איך אתם מגיבים כשמשהו לידכם אומר "אני עם קורונה"
גם כל מורה עם השיקול שלו/ הכל אחד והשיקול שלו....
אז למה פתחת את האשכול הזה?אחרי שתלמידות שלי הדביקו אותי, אני ממש לא מתכננת לשבת בבית ולשרוף תזמן, במיוחד שאני מרגישה מצויין חוץ משאני מריחה ריח מעצבן.
כל יום יש לי תלמידה אחרת שלא מרגישה טוב ומגיעה כך לכיתה. בעיה של האמהות שלהן ששלחו אותן כך.
ואם הייתי מקוררת מהמזגן הייתי מגיעה עדין לכיתה למרות הצינון.. אז זהו..
היא חיפשה בעיקר חיזוק ותחושת נורמליות, שלא רק היא מרגישה ככה. מכמה תגובות כאן נראה שאנחנו קרובים צעד אחד מחזרה למצב שבו אנשים שוב הולכים עם מסכות ברחוב.....רק זה לאאז למה פתחת את האשכול הזה?
אם התשובה היתה בשבילי, אז אני מההורים שנשארים עם ילד חולה ולא נותנים אקמול ושולחים לבית ספר. ככל שזה תלוי בי, הילד שלי כשהוא חולה לא ידביק את המורה ואני מצפה להתנהלות הוגנת כזו גם מצד הצוות. ובכלל, בכל מה שנוגע לשפעת-קורונה, בהיותם וירוסים שעלולים לסכן חיי חולים/מבוגרים, אני לא חושבת שזה עניין לשולחן הדיונים של פרוג כי אם עניין לדיני שמים. בשורה התחתונה, זה עניין שלך עם בורא עולם, לא עם התלמידות ולא עם הוריהן.עניתי את התשובה הזאת למי שענה שהוא לא היה רוצה שהמורה של הילדים שלו יגיע כך,
להורים בכיתתי אין שום זכות לדרוש את הבקשה הזו מכיוון שאותם זה לא מעניין כמו שלהם בוער לשלוח ילדים בצורה כזו לבית הספר ולא להשאיר אותם בבית.
ת'אמת שכן יצא לי לדבר עם האמהות ששלחו את הבנות שלהן לא מרגישות טוב לכיתה.אני מניחה שעברת הורה הורה
בדקת שכולם שלחו את הילדים שלהם חולים בידיעה שהם חולים
ולכן אין להם שום זכות לדרוש.
אהה
ואני גם לא חושבת שזה קשור למה הם דורשים ממך
אולי אותם הורים באמת לא דורשים כלום
ומצדם שתבואי חולה
את לא אמורה להתנהג כמוהם ולבוא חולה ולהדביק עוד תלמידים ומורות.
פשוט כי את אמורה להיות אחראית רק להתנהגות שלך
ולא לזו של אחרים.
נשמע כמו תגובה של מישהו שלא היה בסביבתו אף סבא/סבתא/שכן מבוגר שהיו עלולים למות כשהקורונה הייתה בגרסאות הראשוניות שלה. אני אישית מכירה כמה יתומי קורונה. שום תעתועים. ב"ה שהיום כבר הרבה פחות קטלני.איך אמר טרמאפ? שפעת עם יחסי ציבור.
לא רחוק מהמציאות.
הזוי איך תעתעו בנו כל כך הרבה.
בארה"ב היו אלפים שגססו בבתי חולים, טראמפ לא שמע לא ראה? ועדיין אמר את מה שאמרנשמע כמו תגובה של מישהו שלא היה בסביבתו אף סבא/סבתא/שכן מבוגר שהיו עלולים למות כשהקורונה הייתה בגרסאות הראשוניות שלה. אני אישית מכירה כמה יתומי קורונה. שום תעתועים. ב"ה שהיום כבר הרבה פחות קטלני.
הוא בסך הכל אמר שזו שפעת עם יחסי ציבור. שפעת הורגת בכל שנה לא מעט קשישים/חולים. לכן, צריך פשוט להיות בני אדם וליהזהר שלא להפיץ הלאה לא שפעת רגילה ולא שפעת עם יחסי ציבור. פשוט לקחת הפוגה לכמה ימים ולשמור ע ל חיי אחרים. בלי תירוצים. אה, ומי זה טראמפ? בר סמכא מאיזו בחינה לערך חיי אדם בראי היהדות?בארה"ב היו אלפים שגססו בבתי חולים, טראמפ לא שמע לא ראה? ועדיין אמר את מה שאמר
אני מתכוון רק לנקודה הזו, הצליחו לקחת את הקורונה ולייצר ממנה מפלצת תקשורתית, כאילו מדובר באיום קיומי, ובפועל זו לא הייתה יותר משפעת רגילה. הרי בשפעת רגילה אף אחד לא נזהר בצורה מוגזמת שכזו, כל שכן לא משתק מדינות שלמות. וד"ל.הוא בסך הכל אמר שזו שפעת עם יחסי ציבור. שפעת הורגת בכל שנה לא מעט קשישים/חולים. לכן, צריך פשוט להיות בני אדם וליהזהר שלא להפיץ הלאה לא שפעת רגילה ולא שפעת עם יחסי ציבור. פשוט לקחת הפוגה לכמה ימים ולשמור ע ל חיי אחרים. בלי תירוצים. אה, ומי זה טראמפ? בר סמכא מאיזו בחינה לערך חיי אדם בראי היהדות?
ממש ממש לא.אני מתכוון רק לנקודה הזו, הצליחו לקחת את הקורונה ולייצר ממנה מפלצת תקשורתית, כאילו מדובר באיום קיומי, ובפועל זו לא הייתה יותר משפעת רגילה. הרי בשפעת רגילה אף אחד לא נזהר בצורה מוגזמת שכזו, כל שכן לא משתק מדינות שלמות. וד"ל.
ומסתיימת ככה?ממש ממש לא.
המון צעירים ומבוגרים עם רקע נשימתי אושפזו עם סיטורציה נמוכה. הכרתי אישית ז"ל. כמה איבדו חוש ריח וברכת בשמים?
כמה חולי שפעת נחנקים? כמה סובלים מהתוצאות לאורך שנים???
הייתי מהחולים בגל הראשון ולא יצאנו מהבית 3 חודשים. בשביל מי? בשביל כמה חולי נפש שהבהילו את כל העולם?? שהחליטו שזה לא כזה קריטי ופתחו בתי קברות?
דאגנו לסביבה (ואז גיליתי שמתכחשי קורונה הראשונים בבניין הדביקו את כולם, וכולם חשבו שזה מאתנו)
מנסה באמת להבין, אתם ראיתם למה זה גורם, וכמה סבלו מזה, מה גרם לשינוי הדעה?קורונה? תעשי כהרגשתך. מרגישה חולה- תשארי בבית. מרגישה טוב? אל תסתכלי על תוצאה חיובית זה לא אומר כלום!!
3 חודשים ו-7 בדיקות חיוביות, בית צפוף בלי מרפסת או חצר. ללא מלונית.
לא מאמינה לאף אחד יותר.
תפסיקו לבחוש אם זה קורונה או לא.
תקרו לזה וירונה.
כמה ימים לא נעימים וזהו. בלי פרנויות, היפוכונדריות וחרדות.
בדיקות שפעת קורונה
עם מטרת ריוחיות שיושבת על חרדות מהעבר.
צאו מזה כבר.
www.prog.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: טונקס, מוטי 200, נחמה ביתרית ועוד 63 משתמשים66 //