נכון,מורה חולה ולא משנה מה יש לה, אם זה משהו מדבק, נשארת בבית. גם מורה עם שפעת לא תלך ללמד, מה ההבדל?
תשארי בבית כמה ימים ואז תחזרי ללמד. נראה לי צריך חמישה ימים.
זה לא כי זה קורונה. זה כי בן אדם חולה עם מחלה שהיא מדבקת מקומו בבית
ברור.נכון,
ובאותה מידה - גם תלמיד חולה.
מי שחולה במחלה מידבקת, בפרט כזו שיכולה להיות מסוכנת עבור אנשים אחרים, צריך לדאוג לא להדביק. במיוחד אם הוא עובד בסביבה שבה הוא נפגש עם הרבה אנשים. בפרט אם הוא עובד עם ילדים, שגם אם הם עצמם פחות בסיכון, הם גורמים משמעותיים בהפצת המחלה לאוכלוסיות שכן בסיכון - כמו פעוטות, נשים הרות ואנשים מבוגרים.לא קורונה ולא שפעת הם בדיחה, אבל מי שנדבק בזה אינו מצורע...
אחרי שתלמידות שלי הדביקו אותי, אני ממש לא מתכננת לשבת בבית ולשרוף תזמן, במיוחד שאני מרגישה מצויין חוץ משאני מריחה ריח מעצבן.אני הייתי ממש כועסת אם מורה חולה בשפעת הייתה מגיעה ללמד בכיתה של הבת שלי. כנ"ל לגבי קורונה. לדעתי מורה או רב'ה חולים צריכים לשבת בבית ולא להגיע לכיתה, מכל הסיבות הנכונות.
אתמול כשדיווחתי על כך שהרגשתי מוזר למנהלת היא אמרה שגם אם זה קורונה אני יכולה להגיע ללמד.מורה חולה ולא משנה מה יש לה, אם זה משהו מדבק, נשארת בבית. גם מורה עם שפעת לא תלך ללמד, מה ההבדל?
תשארי בבית כמה ימים ואז תחזרי ללמד. נראה לי צריך חמישה ימים.
זה לא כי זה קורונה. זה כי בן אדם חולה עם מחלה שהיא מדבקת מקומו בבית
אז מי אמר לך שנידבקת?אחרי שתלמידות שלי הדביקו אותי, אני ממש לא מתכננת לשבת בבית ולשרוף תזמן, במיוחד שאני מרגישה מצויין חוץ משאני מריחה ריח מעצבן.
כל יום יש לי תלמידה אחרת שלא מרגישה טוב ומגיעה כך לכיתה. בעיה של האמהות שלהן ששלחו אותן כך.
ואם הייתי מקוררת מהמזגן הייתי מגיעה עדין לכיתה למרות הצינון.. אז זהו..
איפה מוכרים אותם?בדקתי ויצאתי חיובית לקורונה.
יצאו בדיקות חדשות שאומרות אם זה קורונה או שפעת...
בית מרקחת, סופר פארם, וכו'...איפה מוכרים אותם?
הילדים פה גם משועלים ומצוננים עם חום לא גבוהה
עובר פה מילד לילד
יכול להיות שזה קורונה?
שמעתי שהרבה היה להם חום, צינון, חולשה. עייפות.מה התסמינים לקורונה עכשיו?
וגם לא שולחים ילדים חולים בקורונה או בשפעת או בדלקת גרון או אוזניים למוסדות חינוך....לא מגיעים ללמד לא עם קורונה ולא עם שפעת,
כל אחד והשיקול שלו....וגם לא שולחים ילדים חולים בקורונה או בשפעת או בדלקת גרון או אוזניים למוסדות חינוך....
זה לא שאנשים לא להוטים עליה כמו אזלאחרונה הקורונה מסתובבת שוב,
אבל הפעם אנשים לא להוטים עליה כמו אז...
1) האם אנשים עדין מקפידים על זה?
2) לצאת לעבוד או להשאר בבית? (כל התלמידות שלי חולות אחת אחרי השנייה.)
3) תזכירו לי איך מעבירים את הריח המגעיל שאני מריחה...
תודה רבה!
נכון.וגם לא שולחים ילדים חולים בקורונה או בשפעת או בדלקת גרון או אוזניים למוסדות חינוך....
אחרי שתלמידות שלי הדביקו אותי
בגלל שהן לא בסדר, בנות אחרות צריכות להיענש?בעיה של האמהות שלהן ששלחו אותן כך.
אז חום וחולשה כבר 5 ימים יש מצב שזה קורונה?בית מרקחת, סופר פארם, וכו'...
שמעתי שהרבה היה להם חום, צינון, חולשה. עייפות.
(אני לא בדקתי חום אבל הרגשתי תחושה של חום).
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים