- הוסף לסימניות
- #1,721
אהההרק יומיים....
חדש בתחום
אז אם שבוע שבועיים זה עדיין ממשיך אולי עדיף שתנסה להחליף כדור
כי כאב ראש זה ממש מפריע להתנהלות תקינה
אהההרק יומיים....
הלוואי .... ניסיתי מלא סוגים וסבלתי מתופעות לוואי נוראיות עד שהתייאשתי... אחרי שלוש שנים בלי כדור החלטתי שבאו מים עד-- והחלטתי לתת צאנס נוסף. אממה מתברר שכבר ניסיתי כמעט הכל ואם ניסיון חוזר עם הפוקלין לא יעבוד - אז אין עוד אופציותאההה
חדש בתחום
אז אם שבוע שבועיים זה עדיין ממשיך אולי עדיף שתנסה להחליף כדור
כי כאב ראש זה ממש מפריע להתנהלות תקינה
עברת גם על אטנט?הלוואי חדש.... ניסיתי מלא סוגים וסבלתי מתופעות לוואי נוראיות עד שהתייאשתי... אחרי שלוש שנים בלי כדור החלטתי שבאו מים עד-- והחלטתי לתת צאנס נוסף. אממה מתברר שכבר ניסיתי כמעט הכל ואם ניסיון חוזר עם הפוקלין לא יעבוד - אז אין עוד אופציות
לכן אני ממש מקווה לשמוע שהכאב ראש עובר בסוף כי זה המוצא האחרון....
תנסו לקחת את הכדור אחרי ארוחה זה עצה ששמעתי מנוירולוג ועוזר פלאיםשאלה קטנה לבעלי ניסיון (בתקווה שמישהו יענה כי האשכול רדום לאחרונה...)
פוקלין עושה לי כאב ראש נוראי, יש דברים שיכולים להקל על זה? כדאי לקחת משככי כאבים? וגם, האם זה מסוג התופעות שעוברות בשימוש קבוע או שזה ממשיך גם אחרי תקופת הסתגלות?
שינסה כדור ממשפחה אחרתשואל בשביל חבר מבוגר ולא ילד, לקח כבר כמה סוגי רטלין ולא עוזר, ובחלק יש תופעות לוואי מאוד קשות,
מה אפשר לעשות זה ממש הורס לו את החיים והמשפחה.
חברההההואם כבר קשב וריכוז
אז ניראה לי שצריך לעשות משהו עם הפרסומות בצדדים באתרים
אני לא יכולה ליקרוא ככה כלוםםם
סיוטטטט
זה בדיוק מה שרציתי לשאול..
הרי אם אין תופעות לוואי כמעט, מה זה משנה אם החומר בגוף או לא בגוף ??
את לא מרגישה שאת לוקחת , בו בזמן שזה עוזר לקושי .
איפה הבעיה?
אם רק בזה זה היה מתבטא היה מושלםםםזה באמת קש"ר
כאלו שעות.........
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים

Reactions: אסתריקה הלר, aria, פיני 10 ועוד 27 משתמשים30 //