מה הסוד, אם זה פורסם את וודאי יכולה להעלות את זה כאן..
אם זה בישול ביתי אז מה הבעיה ...שלחי לי איזה מתכון תרצי בפרטי ....זה לא מסובך ללמוד דרך מתכון ולא באופן מעשי...בדקתי באתר שלהם, אין קורס בישול רגיל, הרוב זה קונדיטוריה
אני צריכה בישול ביתי ליום יום של המשפחה...
אי אפשר למחוק, גם לא יעזור לשלוח להנהלה של האתר, הם לא מוחקים הודעות עם כתובות מייל...איך מוחקים?
למה את אומרת כי לי כן מחקו...אי אפשר למחוק, גם לא יעזור לשלוח להנהלה של האתר, הם לא מוחקים הודעות עם כתובות מייל...
אני אומרת כי ככה כתוב בויקיפרוג.למה את אומרת כי לי כן מחקו...
לא ,היה רק מייל - בדיווח על תוכן שלילי רשמתי שאני לא רוצה שיהיה מפורסם וזה נמחק כמה שעות אחרי שביקשתיאני אומרת כי ככה כתוב בויקיפרוג.
יש מצב שבהודעה שלך היה כתוב עוד כמה דברים?
כי בגדול הם לא מוחקים הודעה שפשוט יש בה כתובת מייל ורוצים למחוק אותה.
איזה סגנון דברים את רוצה ללמוד?אני מחפשת שפית שעושה קורסים של בישול ואפיה עדיף לא בקבוצה גדולה אבל לא דיגיטלי.
אני גרה באזור ירושלים ומעדיפה שזה יהיה באזור הזה,
אם משהי מכירה אחת כזו אני אשמח שתיתן לי שמות ודרכי קשר איתן
יישר כוח מראש!
נ"ב
רשמתי למעלה בנושא על בשרי אבל אני צריכה הכל.
איפה את גרה?איזה סגנון דברים את רוצה ללמוד?
אני מעבירה סדנאות בנושא (גם באופן פרטני)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
14.05
ט"ז אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל
המסלול המקיף!
18.05
כ' אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עימוד תורני
מותאם לאברכים!
22.05
כ"ד אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב ואדריכלות פנים
המסלול המקיף ותכנים
24.06
ל' סיוון
הטבת ענק לירושלמים!
קורס בוטים ואוטומציות למתכנתים
מתכנתים וגם ירושלמים? פרוג בשיתוף פעולה עם מרכז כיוון ירושלים בהנחות ענק בלעדיות - ולמספר מקומות מוגבל!
קורס מקוצר ומפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום אירועים וסטודיו
המסלול לגברים
תהילים פרק צה
א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי: