עוגות/עוגיות ציפוי עוגה בקצפת

מירי קרפט

בעלת סטודיו לפאות, שיער ואיפור.
מנוי פרימיום

בת הכפר

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
שלב ראשון הקצפה נכונה.
להקציף את הריצ שמגיע לסמיכות של יוגורט להוסיף 2 כפות אינסטנט פודינג וניל ולהקציף לקצף יפה וחזק.
להמתין שעה בטמפרטורה של 24°
להוציא בועות מהקצף ע"י ערבוב הקצף.
 

בת הכפר

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
שלב הציפוי,
להעביר את הקצף לשקית זילוף ולזלף מסביב לעוגה בצורת נחשים,
לצפות שלא ישאר חורים או מקומות ללא קצפת.
לאח"כ לישר עם פלטה יבשה, לבדוק שוב לראות שאין חורים או שקעים.
והסוד הגדול....
להרתיח קומקום מים רותחים להטביל את הפלטה בתוך המים הרותחים. לייבש ולהעביר ישור סופי על העוגה להחלקה סופית,
ושוב ליבש את הפלטה להטביל במים הרותחים לנגב ולהמשיך ליישר.
בהצלחה
 

מירי קרפט

בעלת סטודיו לפאות, שיער ואיפור.
מנוי פרימיום
שלב הציפוי,
להעביר את הקצף לשקית זילוף ולזלף מסביב לעוגה בצורת נחשים,
לצפות שלא ישאר חורים או מקומות ללא קצפת.
לאח"כ לישר עם פלטה יבשה, לבדוק שוב לראות שאין חורים או שקעים.
והסוד הגדול....
להרתיח קומקום מים רותחים להטביל את הפלטה בתוך המים הרותחים. לייבש ולהעביר ישור סופי על העוגה להחלקה סופית,
ושוב ליבש את הפלטה להטביל במים הרותחים לנגב ולהמשיך ליישר.
בהצלחה
וואו ממש קורס מזורז !
אלופה אחת!
 

בת הכפר

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
לדוגמא
20211019_183849.jpg
 

הנורמלית האחרונה

משתמש מקצוען
שלב ראשון הקצפה נכונה.
להקציף את הריצ שמגיע לסמיכות של יוגורט להוסיף 2 כפות אינסטנט פודינג וניל ולהקציף לקצף יפה וחזק.
להמתין שעה בטמפרטורה של 24°
להוציא בועות מהקצף ע"י ערבוב הקצף.
איך מוציאים את הבועות?
מה היחס של הפודינג וניל והריץ'? (2 כפות פודינג וניל על 250 מ"ל ריץ'?)
 
נערך לאחרונה ב:

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
השלב הראשון, שלא ראיתי שכתבו כאן, זה לצפות את העוגה בשכבה דקה של קצפת ולשלוח אותה להקפאה
ככה לא מסתבכים עם הפירורים
בשלב השני זאת אופציה טובה:
שלב הציפוי,
להעביר את הקצף לשקית זילוף ולזלף מסביב לעוגה בצורת נחשים,
לצפות שלא ישאר חורים או מקומות ללא קצפת.
לאח"כ לישר עם פלטה יבשה, לבדוק שוב לראות שאין חורים או שקעים.
והסוד הגדול....
להרתיח קומקום מים רותחים להטביל את הפלטה בתוך המים הרותחים. לייבש ולהעביר ישור סופי על העוגה להחלקה סופית,
ושוב ליבש את הפלטה להטביל במים הרותחים לנגב ולהמשיך ליישר.
בהצלחה
אבל היא לא כתבה על הצלחת המסתובבת (לא יודעת אם יש לזה שם מקצועי)

בכל מקרה, יש הרבה טכניקות. שווה לראות סרטונים
 

בת הכפר

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מה שידוע לי לגבי הקפאת עוגה,
לקישוט בצורת נטיפי שוקולד מומלץ להקפיא את העוגה לאחר החלקת הקצפת
 

קבצים מצורפים

  • 20240104_223349.jpg
    7.1 MB · צפיות: 27

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יְהוָה שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  1  פעמים

לוח מודעות

למעלה