נשארה לי סלסלה כפולה של פטריות טריות- לבן וחום
ואין לי מה לעשות איתם עכשיו...
הן עומדות להיות פג תוקף
מה אני יכולה להכין איתם על מנת להקפיא- כדי להשתמש בהמשך?
בד"כ אני משתמשת בפטריות כרוטב לבשר או לבורקס
או כתוספת מעל פיצה
או במוקרמים חלביים
אבל אף פעם לא הקפאתי
יצא לך פעם להקפיא פטריות ?
שייך בכלל?
ואם כן- מה ואיך את ממליצה?
אפשר גם רעיונות אחרים שאני לא מכירה...
תודה!
ואין לי מה לעשות איתם עכשיו...
הן עומדות להיות פג תוקף
מה אני יכולה להכין איתם על מנת להקפיא- כדי להשתמש בהמשך?
בד"כ אני משתמשת בפטריות כרוטב לבשר או לבורקס
או כתוספת מעל פיצה
או במוקרמים חלביים
אבל אף פעם לא הקפאתי
יצא לך פעם להקפיא פטריות ?
שייך בכלל?
ואם כן- מה ואיך את ממליצה?
אפשר גם רעיונות אחרים שאני לא מכירה...
תודה!