דרוש מידע ערכת פעם אלבום באתר albume?, הסתבכתי קצת

דוכסוסטוס

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
אודה לכם אם תשיבו לשאלות שהצטברו לי.
1. העיצובים של האתר לא משהו ולכן עיצבתי בעצמי, לפי גודל 21X30 (בערך A4) שזה גודל האלבום שבחרתי בגלל הקופון שהיה לי, עיצבתי כבר כמה עמודים ולהפתעתי הגובה שיש בפועל הוא גבוה יותר אבל אין לי שום אמת מידה שמגלה כמה הגובה.

2. סביב כל עמוד יש גם מסגרת חיצונית, היא חלק מהתמונה? לשבץ את התמונה על המסגרת או רק בפנים? לא רוצה שתשאר סתם מסגרת, מעדיף תמונות כמה שיותר גדולות.

3.עמוד מספר 1 הוא גב הכריכה הקדמית או שהוא שייך לדף הראשון ואת גב הכריכה לא ניתן לעצב?

4. מה מידת צד הכריכה?

עד כאן בינתיים, אולי יהיו עוד.

דוכסוסטוס

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
אני כ"כ עיצבתי דרכם,
לא הבנתי את הבעיה.
עיצבת עם העיצובים המובנים שהאתר מגיע או לא? אם הדבקת תמונות מעוצבות משלך על גבי אלבום ריק, על איזה גודל עיצבת את התמונה (במידה ומדובר באלבום A4)?

תודה על התגובה, התייאשת כבר...

פ.צ.

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
יוצרי ai
ערכתי כמה אלבומים אצליהם , עם עיצוב שלי.
מה שמחוץ למסגרת המקווקות לא מודפס.
upload_2020-1-13_21-3-33.png

פ.צ.

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
יוצרי ai

פרוגרמרית

משתמש צעיר
מישהו שהדפיס אצלם יכול לאמר איך האיכות ?
אני פשוט באמצע לערוך שם ... ופתאום ראיתי תגובות שאומרות שהאיכות לא משהו ... מה אומרים?

פוטושופרית

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
איכות סטנדרטית ביחס לרגילים בשוק.
רוט אלבומים זה בכר איכות אחרת אבל גם מחיר ברמה אחרת..

פרוגרמרית

משתמש צעיר
מה הטווח מחירים ברוט ?
לספר שטוח אזור ה 50 עמודים
תודה על המענה
ו... אמאלה איך החדות באלבומי ? אני בלחץ כי זה אלבום לפרויקט רציני

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה