שלום לכולם!
ראשית, אני ממש מתנצלת על האיחור - רק הבוקר נודע לי על זכייתי (ובלי ששמתי לב כבר כמעט צהריים, מדהים איך הזמן טס
).
זה המקום להודות לכל המדרגים והמלייקים על הפירגון והאמון, ל @מנהל ai על ניהול מערך האתגרים בצורה מדהימה, ול @נכון מאוד על העזרה באתגר הנוכחי. תודה רבה לכולכם!
קדימה לאתגר:
האתגר היום הוא ליצור תמונה ריאליסטית (לא ציור) של סצינת ערב פסח מזווית מעניינת ולא שגרתית.
הדגשה: אין הכוונה לזווית מחשבתית, אלא לזווית צילום.
אין הגבלה על נושא הסצינה, ובלבד שתהיה לקוחה מחוויות ערב פסח - הנקיונות, הקניות, קמחא דפסחא, ההתמודדות עם החמץ, הגעלת כלים, ישיבת בין הזמנים, בדיקת חמץ, שריפת חמץ וכל דבר שעולה בדעתכם.
כללי האתגר:
בכל הודעה ניתן להעלות יצירה אחת בלבד.
ניתן להעלות עד שלוש יצירות לאתגר.
היצירה חייבת להיות מרובעת.
היצירה נוצרה במיוחד לצורך האתגר ובבינה מלאכותית בלבד.
יש להעלות תמונה בפורמט JPG או PNG בלבד (קבצי webp לא נתמכים).
לפני ההשתתפות באתגר, חובה לקרוא את חוקת האתגרים.
נא לוודא שהתמונה עומדת בכללי האתר.
לפי כללי פרוג, אין להעלות תמונה של בנות מעל גיל 3.
שאלות, דיונים ושאר פטפטת - בנספח בלבד!
זמני האתגר:
ניתן להעלות יצירות עד מחר בשעה 23:59 בלבד.
(שימו לב - לאור האיחור בהעלאת האתגר, ניתן להעלות יצירות עד יום חמישי בלילה).
דוגמא לאתגר (לא מאד מוצלחת, מקווה בהמשך להעלות דוגמא נוספת):
הגעלת כלים בצילום מתוך החבית.
ראשית, אני ממש מתנצלת על האיחור - רק הבוקר נודע לי על זכייתי (ובלי ששמתי לב כבר כמעט צהריים, מדהים איך הזמן טס
זה המקום להודות לכל המדרגים והמלייקים על הפירגון והאמון, ל @מנהל ai על ניהול מערך האתגרים בצורה מדהימה, ול @נכון מאוד על העזרה באתגר הנוכחי. תודה רבה לכולכם!
קדימה לאתגר:
האתגר היום הוא ליצור תמונה ריאליסטית (לא ציור) של סצינת ערב פסח מזווית מעניינת ולא שגרתית.
הדגשה: אין הכוונה לזווית מחשבתית, אלא לזווית צילום.
אין הגבלה על נושא הסצינה, ובלבד שתהיה לקוחה מחוויות ערב פסח - הנקיונות, הקניות, קמחא דפסחא, ההתמודדות עם החמץ, הגעלת כלים, ישיבת בין הזמנים, בדיקת חמץ, שריפת חמץ וכל דבר שעולה בדעתכם.

ניתן להעלות יצירות עד מחר בשעה 23:59 בלבד.
(שימו לב - לאור האיחור בהעלאת האתגר, ניתן להעלות יצירות עד יום חמישי בלילה).
דוגמא לאתגר (לא מאד מוצלחת, מקווה בהמשך להעלות דוגמא נוספת):
הגעלת כלים בצילום מתוך החבית.