שלום רב!
אני מקווה שזה בסדר להעלות כאן בקשת עזרה, ולא עבודות לחוו"ד,
בכל אופן מי שיכול לענות, זה ממש יעזור לנו!
אנחנו בשיפוץ מקיף של בית (חורבה) שקנינו, והגענו לביצוע המטבח.
ההתלבטויות שלנו רבות בין התכניות השונות, ואשמח אם יש רעיונות\כיוונים להאיר את עינינו לדבר הנכון והשימושי ביותר שמתאים לבית חרדי.
לנתונים הטכניים:
אורך החדר הינו 4.5 מטר
והרוחב הוא 2.9 מטר
הכניסה לחדר היא של מטר ועשרה ללא דלת מצד מערב
מצד שמאל, בצד צפון ישנו חלון אחד.
התוכניות:
ישבנו עם בעל מקצוע שיעשה לנו את המטבח, אך הרעיונות רבים, וכפי שהבנו זה כמו חלקי פאזל שניתן להזיז מכאן לכאן, אך אנחנו השתגענו מלהחליט ולהתמקד מה נכון באמת עבורנו.
הרעיון בגדול:
לקחת את האורך של ה4.5 מטר, לשים בחלק הימני שלו מקרר, ומשם שיש שממשיך בצורת ר' לרוחב החדר, ומסתיים בתריס למיקסר וכו', תנורי בילד-אין ומיקרוגל, ובעמודה נוספת מזווה עם 6 סלים.
השאלה היא היכן למקם את הכיורים, וכפועל יוצא מכך כיצד תהיה חלוקת השיש.
השיקולים:
אנחנו רוצים כמובן 2 כיורים נפרדים, ומעדיפים שהם יהיו ממש נפרדים, ולא עם פס של שיש ביניהם.
משטח עבודה מספיק וגדול לבשרי ולחלבי
אופציה שנשמח - חצובה אחת של גז בודד לחלבי.
בעל המלאכה שירטט איתנו כמה תכניות, ניסיתי להעתיק אותם למחשב, ומקווה שזה מבוצע נכון ואפשר להבין מזה מהם הרעיונות.
אשמח מאוד לשמוע מה דעתכם, או האם ניתן לסדר בצורה טובה יותר אל החלקים השונים
וכן דעתכם הכללית על הארון מזווה (אמור לצאת הרבה מגירות [11] אבל עדיין כמה אנשים טענו שזה ארון שממש מוסיף ושימושי), על התריס [שנראה לי לא כל-כך נחוץ, אך ממילא הפינה שם יוצאת תקועה ובלי יכולת להשתמש, אלא אם כן מוותרים על המזווה, ואז יש מקום להוסיף שיש גם לקיר ההוא] ועל מתקן הלה-מאנס לאחסנת כלים (האם בכלל יש צורך עם כמות המגירות הזו + מזווה?)
סליחה על כמות המלל, ותודה מראש לכל עזרה בנושא!
אני מקווה שזה בסדר להעלות כאן בקשת עזרה, ולא עבודות לחוו"ד,
בכל אופן מי שיכול לענות, זה ממש יעזור לנו!
אנחנו בשיפוץ מקיף של בית (חורבה) שקנינו, והגענו לביצוע המטבח.
ההתלבטויות שלנו רבות בין התכניות השונות, ואשמח אם יש רעיונות\כיוונים להאיר את עינינו לדבר הנכון והשימושי ביותר שמתאים לבית חרדי.
לנתונים הטכניים:
אורך החדר הינו 4.5 מטר
והרוחב הוא 2.9 מטר
הכניסה לחדר היא של מטר ועשרה ללא דלת מצד מערב
מצד שמאל, בצד צפון ישנו חלון אחד.
התוכניות:
ישבנו עם בעל מקצוע שיעשה לנו את המטבח, אך הרעיונות רבים, וכפי שהבנו זה כמו חלקי פאזל שניתן להזיז מכאן לכאן, אך אנחנו השתגענו מלהחליט ולהתמקד מה נכון באמת עבורנו.
הרעיון בגדול:
לקחת את האורך של ה4.5 מטר, לשים בחלק הימני שלו מקרר, ומשם שיש שממשיך בצורת ר' לרוחב החדר, ומסתיים בתריס למיקסר וכו', תנורי בילד-אין ומיקרוגל, ובעמודה נוספת מזווה עם 6 סלים.
השאלה היא היכן למקם את הכיורים, וכפועל יוצא מכך כיצד תהיה חלוקת השיש.
השיקולים:
אנחנו רוצים כמובן 2 כיורים נפרדים, ומעדיפים שהם יהיו ממש נפרדים, ולא עם פס של שיש ביניהם.
משטח עבודה מספיק וגדול לבשרי ולחלבי
אופציה שנשמח - חצובה אחת של גז בודד לחלבי.
בעל המלאכה שירטט איתנו כמה תכניות, ניסיתי להעתיק אותם למחשב, ומקווה שזה מבוצע נכון ואפשר להבין מזה מהם הרעיונות.
אשמח מאוד לשמוע מה דעתכם, או האם ניתן לסדר בצורה טובה יותר אל החלקים השונים
וכן דעתכם הכללית על הארון מזווה (אמור לצאת הרבה מגירות [11] אבל עדיין כמה אנשים טענו שזה ארון שממש מוסיף ושימושי), על התריס [שנראה לי לא כל-כך נחוץ, אך ממילא הפינה שם יוצאת תקועה ובלי יכולת להשתמש, אלא אם כן מוותרים על המזווה, ואז יש מקום להוסיף שיש גם לקיר ההוא] ועל מתקן הלה-מאנס לאחסנת כלים (האם בכלל יש צורך עם כמות המגירות הזו + מזווה?)
סליחה על כמות המלל, ותודה מראש לכל עזרה בנושא!