משתמש משודרג
משתמש מקצוען
יש לי מתכון מעולה לכל השנה:
בבסיס זה הולך: טורט לבן, מעליו- מילוי של אננס טחון שמתבשל עם סוכר וקמח עד שמסמיך למרקם ריבתי ומעל ריצ',
רוצה לדעת האם אפשר במילוי להמיר את הקמח (שמטרתו להסמיך את המילוי) בקמח תפו"א, אם כן- מה היחס?
בבסיס זה הולך: טורט לבן, מעליו- מילוי של אננס טחון שמתבשל עם סוכר וקמח עד שמסמיך למרקם ריבתי ומעל ריצ',
רוצה לדעת האם אפשר במילוי להמיר את הקמח (שמטרתו להסמיך את המילוי) בקמח תפו"א, אם כן- מה היחס?