עוגות/עוגיות עוגת טורט אננס- האם אפשר להמיר לפסח?

משתמש משודרג

משתמש מקצוען
יש לי מתכון מעולה לכל השנה:
בבסיס זה הולך: טורט לבן, מעליו- מילוי של אננס טחון שמתבשל עם סוכר וקמח עד שמסמיך למרקם ריבתי ומעל ריצ',
רוצה לדעת האם אפשר במילוי להמיר את הקמח (שמטרתו להסמיך את המילוי) בקמח תפו"א, אם כן- מה היחס?
 

משתמש משודרג

משתמש מקצוען
יש לי מתכון מעולה לכל השנה:
בבסיס זה הולך: טורט לבן, מעליו- מילוי של אננס טחון שמתבשל עם סוכר וקמח עד שמסמיך למרקם ריבתי ומעל ריצ',
רוצה לדעת האם אפשר במילוי להמיר את הקמח (שמטרתו להסמיך את המילוי) בקמח תפו"א, אם כן- מה היחס?
מקפיצה
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
קמח תפו"א מסמיך כמו פודינג
אבל הייתי שמה מעט בתחילה ומקסימום מוסיפה

כלל: לא שופכים קמח תפו"א לתוך הסיר אלא ממיסים הערבוב במעט ים עד שנהיה מים לבנים ואת זה מוסיפים לסיר
מערבבים כל הזמן והתערובת מתקשה

תתחלי ב-2 כפות מהולות ברבע כוס מים
 

משתמש משודרג

משתמש מקצוען
המתכון הרגיל מצורף,
איך להמיר בצורה נכונה?
וכן- אם יש הערות על צורת הכנה שונה בפסח, אשמח לדעת.
 

קבצים מצורפים

  • טורט אננס.docx
    KB 13.2 · צפיות: 30

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
המתכון הרגיל מצורף,
איך להמיר בצורה נכונה?
וכן- אם יש הערות על צורת הכנה שונה בפסח, אשמח לדעת.
כמו שכתבת במלית פשוט חילי ב-2 כפות קמח תפו"א מהולים ברבע כוס מים שלא יהיו גושי בכלל ותוסיפי לסיר תוך כדי בחישה. אם לא מתגבש מספיק ותוסיפי עוד כף מהולה במעט מאוד מים ותערבבי. תני לזה דקה של ערבוב. זה מסמיך ממש
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  18  פעמים

לוח מודעות

למעלה