- הוסף לסימניות
העוגנים בבינלאומי מתעדכנים כל חודש ב4 וב19אתא יודע תאריך שינוי בבינלאומי?
בהצלחה
העוגנים בבינלאומי מתעדכנים כל חודש ב4 וב19אתא יודע תאריך שינוי בבינלאומי?
אם נלקח לפני 3 שנים.בלת"ק - מישהו יכול להסביר לי איך זה יכול להיות?
ריבית משתנה צמוד מדדכל 2.5 על בסיס אג"ח 1.6% שנלקחה לפני שלש שנים והיום זה 4.65%????????? הגיוני?
צפה בקובץ המצורף 1677113
צפה בקובץ המצורף 1677116
זה בסדר כך סדר העולם בעוגנים ולקח בחשבון שמקסימום תמחזר בלי עמלות פירעון מוקדם.ברמה כזאת של 3 אחוז?
איך היועץ הביא לי דבר כזה...
זה הרי חוץ מהפריים שקפץ
זה המשכנתא שנשארה לי לי - שווה למחזר? את כל המסלולים? ולאיזה מסלולים?בכל מקרה תמחזר עכשיו.
תמחזר הן את הפריים והן את המ"צ.זה המשכנתא שנשארה לי לי - שווה למחזר? את כל המסלולים? ולאיזה מסלולים?
צפה בקובץ המצורף 1677134
מי חשב שככה יקפוץ. מי חשב שככה יהיה המדד. הכל השתגע. הפריים?? פי 4 ממה שהוא היה. זה הזייה. אחרי 9 שנים כמעט ללא תזוזה. זה היה נראה הכי יציב. וראית מה קרה.ברמה כזאת של 3 אחוז?
איך היועץ הביא לי דבר כזה...
זה הרי חוץ מהפריים שקפץ
לרדת משמעותית.האם מישהו יודע מה הצפי לעוגני אג"ח של מזרחי (5 שנים), לעדכון הקרוב (ב11)?
בין 0.16 ל0.2.האם מישהו יודע מה הצפי לעוגני אג"ח של מזרחי (5 שנים), לעדכון הקרוב (ב11)?
ירידה של 0.2-0.22האם מישהו יודע מה הצפי לעוגני אג"ח של מזרחי (5 שנים), לעדכון הקרוב (ב11)?
בתודה מראש!
זו משכנתא קיימת, רק זה במחיר למשתכן (תשלום כל 3 חודשים).נשמע מסלול מעכשיו למה לא לקחת כל שנתיים?
למה לא? צפוי המשך ירידות?ירידה של 0.2-0.22
לא בטוח שזה מה שכדאי לקחת עכשיו.
אם זו עובדה מוגמרת תנסה למקסם את זה , יותר נכון להמעיט נזקים. מתי זמן אחרון שאתה יכול למשוך. אחרי ה11 יהיו ירידות. האם גם אחרי ה26 ? ימים יגידו. תהיה עירני.זו משכנתא קיימת, רק זה במחיר למשתכן (תשלום כל 3 חודשים).
יש לך שבוע גג רזרבה.אני אחכה ל20, ואם אראה שעדיין יש ירידות, אולי אחכה עד ה26.
בשביל לא להיתקע עם עוגנים גבוהים למשך 5 שניםלמה לא? צפוי המשך ירידות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: טובבבבבבב, yro, מה חובתו בעולמו ועוד 5 משתמשים8 //