תח"צ קיבלתי מהם 3,000 בלי להתווכח, הדרך היחידה שעוזרת!!!

לפי התקנות, המגבלה על 5 תביעות בשנה היא דווקא באותו בית משפט ולכן אפשר להגיש 5 תביעות בבית משפט מסוים, ואחר כך עוד חמש בבית משפט אחר, וכן הלאה

מה הכוונה בוחר לכיוון הנגדי?
אני רוצה להגיש תלונה על אי עצירה בתחנה ורשמתי מספר קו, (לצורך העניין מדובר בקו 17 בבית שמש, לכיוון תחנת הרכבת), אבל הרובוט האוטומטי בוחר לי לכיוון רמת אבי עזרי (הכיוון הנגדי), ומביא לי לבחור תחנה שהאירוע היה מרשימת התחנות ההפוכות ממה שאני צריך, ואין אפשרות לשנות את הכיוון, ובינתיים אין לי אפשרות לבחור תחנה כי היא לא מופיעה שם בכלל.
יש למישהו פתרון?

לחץ על מספר הקו, האם יש לך רשימה נפתחת של קווים וכיוונים של קווי 17 מרחבי הארץ?
נפתח לי כל חברות האוטובוסים שיש בהם קו 17 בכל הערים, ואז מופיע בית שמש - בית שמש בלבד ואין עוד אופציה לבחור שקשורה לבית שמש וזה בוחר לי כיוון נסיעה לא רצוי.

נפתח לי כל חברות האוטובוסים שיש בהם קו 17 בכל הערים, ואז מופיע בית שמש - בית שמש בלבד ואין עוד אופציה לבחור שקשורה לבית שמש וזה בוחר לי כיוון נסיעה לא רצוי.
אם כך מומלץ לפנות למשרד התחבורה כדי שיתקנו את זה

אם כך מומלץ לפנות למשרד התחבורה כדי שיתקנו את זה
ישנם עוד קווים רבים שזה המצב..
בינתיים עד שהמשרד ייתקן את התקלה {אחרי שתפנו אליו כמובן..}
תוכלו להגיש את התלונה ע״י טופס פנייה מונגש, שם אין את הבעייה הזו.

בחנוכה התלוננתי על אוטובוס שלא הופיע /לא עצר ,יצוין כי בתחנה שלנו היו עוד אנשים ,וכן בתחנה שאחרי התלוננו על אי הגעת האוטובוס.
כעת קיבלתי תשובה מאגד כדלהלן משרד התחבורה כבר לפני כמה חודשים הודיעו שיבדקו ,לא קיבלתי מהם תגובה נוספת עדיין.
מה השלב הבא??

הנדון: שיבושי תנועה קו 954 תאריך 14/12/2025

הרינו מאשרים את קבלת פנייתך ומצרים על אי הנעימות שנגרמה לך.

עמידה בלוחות הזמנים הינה מחויבות מרכזית של חברת "אגד" ללקוחותיה ולכן, אנו עושים את מירב המאמצים כדי שהאוטובוסים יצאו מתחנת המוצא במועדים שפורסמו מראש לציבור.

מבדיקה שערכנו, עולה כי התעכב הנהג בדרכו מנסיעתו הקודמת עקב לחצי תנועה חריגים, הנהג הגיע למוצא בעיכוב של 7 דקות ויצא לנסיעה, מדובר ברכב קבלני.
חברת "אגד" מאחלת לך נסיעות טובות ובטוחות.

בחנוכה התלוננתי על אוטובוס שלא הופיע /לא עצר ,יצוין כי בתחנה שלנו היו עוד אנשים ,וכן בתחנה שאחרי התלוננו על אי הגעת האוטובוס.
כעת קיבלתי תשובה מאגד כדלהלן משרד התחבורה כבר לפני כמה חודשים הודיעו שיבדקו ,לא קיבלתי מהם תגובה נוספת עדיין.
מה השלב הבא??

עמידה בלוחות הזמנים הינה מחויבות מרכזית של חברת "אגד" ללקוחותיה ולכן, אנו עושים את מירב המאמצים כדי שהאוטובוסים יצאו מתחנת המוצא במועדים שפורסמו מראש לציבור.

מבדיקה שערכנו, עולה כי התעכב הנהג בדרכו מנסיעתו הקודמת עקב לחצי תנועה חריגים, הנהג הגיע למוצא בעיכוב של 7 דקות ויצא לנסיעה, מדובר ברכב קבלני.
1. ניתן לבדוק בדאטאבוס מה באמת קרה עם האוטובוס הזה.
2. ניתן לבקש ממשרד התחבורה את תוצאות הליך האכיפה נגד אגד ולדעת מה בדיוק היה שם.

קורה לא פעם שאוטובוסים יוצאים למסלול ללא ילוט ועושים אותו בכאילו, קורה גם באוטובוסים של החברות אבל נפוץ יותר באוטובוסים קבלניים.

מה השלב הבא??

באיזה כיוון מדובר מב"ב או מקרית אתא ? ומה באמת עשיתם ?

באיזה כיוון מדובר מב"ב או מקרית אתא ? ומה באמת עשיתם ?
מקרית אתא
נסענו באוטובוס דרך רכסים,שיוצא 40 דקות אחרי ,+ 45 דקות ברכסים = הפסדנו את רוב מסיבת חנוכה
אין מידע על הנסיעה הזו - לא התקבלו נתוני GPS מהנסיעה הזו במידה והיא אכן בוצעה.
מומלץ להגיש למשרד התחבורה תלונה על אי ביצוע ולראות את תגובת המשרד.

צפה בקובץ המצורף 2130418

זה מה ש@מנוי פרימיום האלוף כתב בזמנו

משרד התחבורה לפני חודשיים כתב לי
"פנייתך נבדקה מול נתוני הביצוע של מפעיל התחבורה הציבורית במערכות המשרד והוחלט להעבירה להליך
אכיפה מנהלי."

לפנות כעת למשרד התחבורה עם מספר פניה ולבדוק סטטוס טיפול??

נערך לאחרונה ב:
אם עברו 3 חודשים מהתגובה של משרד התחבורה - כן, אם לא - כדאי להמתין.

מקרית אתא
נסענו באוטובוס דרך רכסים,שיוצא 40 דקות אחרי ,+ 45 דקות ברכסים = הפסדנו את רוב מסיבת חנוכה

זה מה ש@מנוי פרימיום האלוף כתב בזמנו

משרד התחבורה לפני חודשיים כתב לי
"פנייתך נבדקה מול נתוני הביצוע של מפעיל התחבורה הציבורית במערכות המשרד והוחלט להעבירה להליך
אכיפה מנהלי."

משהו קצת מוזר לי
954 יוצא בשעה18:30 ה998 יוצא בשעה 18:40, אשמח לפירוט מדויק

אני הגשתי תביעה כמו שכתבתי למעלה על שני אירועים בסך 3000 שקל והחברה התקשרו אלי ואמרו שהתיק הזה לא שווה ומוכנים לתת לי רק 750 שקל ומשום מה על הפרינציפ לא הסכמתי,
וגם הם אמרו שעל האיחור שקרה אני לא יכול לתבוע כי היה עיכוב שבגללו האוטובוס הגיע מאוחר לירושלים,
וגם הם אמרו לי שהתביעה בודקת את משך הזמן שהפסדתי ולא את ההפסד והעגמת נפש שנגרם
אשמח לדעת מה נכון ומה לא,
ועוד אשמח לדעת האם עשיתי נכון שלא התפשרתי מה דעתכם?
ואיך מתארגנים למשפט איזה פרטים צריך לדעת כדי לתבוע בצורה נכונה ואיך אני יודע מתי המשפט מתקיים?

וגם הם אמרו שעל האיחור שקרה אני לא יכול לתבוע כי היה עיכוב שבגללו האוטובוס הגיע מאוחר לירושלים,
טענות לא נכונות, לא לקנות את הטענות האלו

תעבור קצת על https://www.prog.co.il/threads/פסיקות-של-תחבורה-ציבורית.1112645/

לא דובים ולא זבובים, התביעה היא על עוגמ"נ, חלק מעוגמת הנפש - הוא בזבוז הזמן, יש עוד מרכיבים חוץ מזה
ועוד אשמח לדעת האם עשיתי נכון שלא התפשרתי מה דעתכם?
בשביל זה צריך לדעת מה נתוני התביעה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

עודכן אדר תשפ"ד
ראשית, גופי הכשרות
ברוב אשכולות בנושא 'השקעות בשוק ההון' בפרוג, משתרבב עניין הכשרות.
למען הסדר באשכול זה נעלה עדכונים בנושא כשרות.
אני אשתדל לסכם ולתמצת ככל האפשר.

יש 4 גופי כשרות
  • בד"ץ העדה החרדית - על פי פסקי הרב יעקב בלוי זצ"ל שהיה בקיא גדול בתחום שוק ההון והוא שהביא את פסקיו ועל פי פסקים אלו נוהגים עד היום בגוף כשרות זה. היום הכשרות בראשות הרב שלמה זאב קרליבך.
  • גלאט הון - על פי פסקי רבי ניסים קרליץ והרב שמואל ואזנר. שסמכו ידיהם על הרב יעקב לנדו שמכיר את שוק ההון לעומקו. הרב משה שטרנבוך ראב"ד העדה החרדית הוא מרבני 'גלאט הון'.
  • תשואה כהלכה – הרב שמואל דוד גרוס, רב חסידי גור אשדוד ועוד רבנים מוכרים וידועים בכל שכבות הציבור החרדי.
  • כלכלה על פי ההלכה- הרב אריה דביר, על פי פסקי הרב יוסף שלום אלישיב.

היום בכל החברות יש מסלולים כשרים, שמאושרים לפחות ע"י אחת מהכשרויות.
בין החברות שנמצאת ברשותם תעודת כשרות אפשר למצוא את:
אלטשולר שחם, אינפיניטי, הפניקס, הראל, כלל, מגדל, מור, מיטב דש, מנורה.

רשימות קרנות כשרות:
סיכום אירועים: איראן בלהבות - מהמחאות ועד לסף עימות עולמי

הרקע וההתפרצות (סוף דצמבר 2025):

המחאות החלו ב-28 בדצמבר 2025 בטהראן, על רקע משבר כלכלי חריף וצניחה חדה בערך הריאל. מה שהחל כזעקת סוחרים ואזרחים על יוקר המחיה, הפך במהירות לגל הפגנות חסר תקדים ב-187 ערים הקורא להפלת המשטר.

הטבח והחשכת המידע (ינואר 2026):
  • דיכוי אלים: המשטר האיראני הגיב באכזריות יוצאת דופן. לפי נתוני ארגון זכויות האדם HRANA, נכון ל-23 בינואר, מספר ההרוגים המאומת עומד על למעלה מ-5,000 בני אדם, בהם 4,716 מפגינים ועשרות ילדים.
    יש דיווחים לא מאומתים מצד האופוזיציה האיראנית על מעל 60,000 הרוגים!

• מעצרים המוניים: למעלה מ-26,500 בני אדם נעצרו, וקיים חשש כבד להוצאות להורג המוניות בבתי הכלא.

• חסימת אינטרנט: החל מה-8 בינואר הוטל מצור דיגיטלי כמעט מוחלט על המדינה כדי למנוע זליגת תיעודים מהטבח.

המעורבות האמריקנית - "הארמדה של טראמפ":
הנשיא טראמפ, שחזר והזהיר את טהראן מפני המשך הטבח, הכריז ב-22 בינואר כי "ארמדה" אמריקנית (צי ספינות מלחמה, כולל נושאת המטוסים אברהם לינקולן) עושה את דרכה למפרץ הפרסי. טראמפ הבהיר כי ארה"ב בוחנת אפשרויות תקיפה ישירות נגד מטרות שלטוניות אם לא ייפסק הדיכוי. ולאחר הדלפות על ממדי הטבח, הכריז "העזרה בדרך".

הזווית הישראלית והאזורית:
  • כוננות שיא: ישראל נמצאת בדריכות עליונה מחשש שהסלמה אמריקנית תוביל לתגובה איראנית ישירה או באמצעות שלוחיה (פרוקסי).

• איומי נתניהו: ראש הממשלה נתניהו הזהיר כי אם איראן תבצע "טעות" ותתקוף את ישראל, היא תפגוש עוצמה שטרם הכירה.

• איומי טהראן: המשטר האיראני הודיע כי במקרה של תקיפה, בסיסים אמריקניים ויעדים בישראל יהיו "מטרות לגיטימיות".

באשכול זה נמשיך לעדכן סביב השעון בכל התפתחות, דיווחים מהשטח ופרשנויות ביטחוניות.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  8  פעמים
למעלה