Supercalifragalistic
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
מי הצליח היום??
מעניין.מישהו כאן אמר שיש לו שיטה והוא מגלה רק בפרטי
מישהו כאן אמר שיש לו שיטה והוא מגלה רק בפרטי
הוא כתב לי מה השיטה, ואולי אני טמבל או משהו כזה אבל זה ממש לא שיטה שמגלה תוך שניה...אז מה הקטע במשחק אם יש שיטה שמגלה תוך שניה, זה כמו שאני אסתכל בפתרון... לא?!
הקטע פה לנסות לגלות בכוחות עצמך... (זאת דעתי בכל אופן)
מישהו כאן אמר שיש לו שיטה והוא מגלה רק בפרטי
אני כתבתי את זה.הוא כתב לי מה השיטה, ואולי אני טמבל או משהו כזה אבל זה ממש לא שיטה שמגלה תוך שניה...
זה שכל פשוט שעוזר להיות בכיוון הרצוי
כנראה זה גם להכיר טוב את הראש של האלגוריתם המציק הזה
אפשר לקבל את הרשימה?אני כתבתי את זה.
לא מדובר באיזה שיטה גאונית, מאמין שהרבה עושים את זה גם כן.\
עשיתי רשימה של הרבה מילים שמקיפים את כל הנושאים האפשריים ובדר"כ אחד המילים יהיה קרוב מאוד למילה.
אכן, לא תמיד זה עובד, יש ימים שנתקעים קרובים למילה עצמה ולוקח זמן לגלות,
אבל מאז שאני עושה את זה , אני מצליח ביותר מ - 50% את הפתרון תוך 10 דקות
אין עניין שכולם יעבדו עם אותה רשימה...אפשר לקבל את הרשימה?
אפשר רק דוגמא אפילו למילים?אין עניין שכולם יעבדו עם אותה רשימה...
אבל כל אחד יכול ליצור לעצמו רשימת מילים.
זו בדיוק השיטה שלי אבל כנראה אין בה את כל הנושאים וההטיות... כי לוקח לי זמן למצואאני כתבתי את זה.
לא מדובר באיזה שיטה גאונית, מאמין שהרבה עושים את זה גם כן.\
עשיתי רשימה של הרבה מילים שמקיפים את כל הנושאים האפשריים ובדר"כ אחד המילים יהיה קרוב מאוד למילה.
אכן, לא תמיד זה עובד, יש ימים שנתקעים קרובים למילה עצמה ולוקח זמן לגלות,
אבל מאז שאני עושה את זה , אני מצליח ביותר מ - 50% את הפתרון תוך 10 דקות
גם אם כן, זה לא שווה.הוא כתב לי מה השיטה, ואולי אני טמבל או משהו כזה אבל זה ממש לא שיטה שמגלה תוך שניה...
זה שכל פשוט שעוזר להיות בכיוון הרצוי
כנראה זה גם להכיר טוב את הראש של האלגוריתם המציק הזה
אגב, זה גם השיטה שלי, רק שאני לקחתי כבסיס את המילים שמופיעות בדף עצמוזו בדיוק השיטה שלי אבל כנראה אין בה את כל הנושאים וההטיות... כי לוקח לי זמן למצוא
זה נראה שהתשובות מגיעות מהשרת-היינו שבדף עצמו אין את התשובות בכלללאלו שמבינים בתכנות
האם אפשר לגלות את התשובה דרך החלון של הF12? זה שיש בו את שורות הפקודה של הדפדפן וכל זה.
סתם מעניין אותי אם זה אפשרי
לא הכנתי רשימה, וכשאני יושבת על המשחק, אני משתמשת בזה. מתחילה בנושא, ועוברת לנושאים אחרים.זו בדיוק השיטה שלי אבל כנראה אין בה את כל הנושאים וההטיות... כי לוקח לי זמן למצוא
פעולה.אפשר רק דוגמא אפילו למילים?
קרובות למה?כל המילים הכי קרובות
למילה.קרובות למה?
www.prog.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: מעט מן האור, שמח-לעזור, מדויק ועוד 66 משתמשים69 //