Supercalifragalistic
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
מי הצליח היום??
בלי שום ירוק...
![]()
אני פתרתי ישר אחריך...
רק 16 פתרו היום את סמנטעל לפניך! אפשר להמשיך לנסות להכניס מילים ולראות את הקרבה שלהן, וגם לשתף ולחזור לשחק מחר.
ואני -
רק 9 פתרו היום את סמנטעל לפניך!
רק 18 פתרו היום את סמנטעל לפניך! אפשר להמשיך לנסות להכניס מילים ולראות את הקרבה שלהן, וגם לשתף ולחזור לשחק מחר.
תודה על הרמז ....!
מצאת את הפתרון תוך 126 ניחושים! רק 25 פתרו היום את סמנטעל לפניך! אפשר להמשיך לנסות להכניס מילים ולראות את הקרבה שלהן, וגם לשתף ולחזור לשחק מחר.
מה זה? תחרות?????????????ניצחת! מצאת את הפתרון תוך 236 ניחושים! רק 606 פתרו היום את סמנטעל לפניך! אפשר להמשיך לנסות להכניס מילים ולראות את הקרבה שלהן, וגם לשתף ולחזור לשחק מחר.
גילוי כישרונות יש כאן...........ב־6 ניחושים
זה לא כישרון אלא שיטהגילוי כישרונות יש כאן...........
זה נכון בגבול מסויים.זה לא כישרון אלא שיטה
יש לי שיטה של מילים קבועות (מדי פעם הרשימה משתנה)
ברגע שעובדים על מילות מפתח, מאוד קל להתקרב לעולם התוכן של המילה.
בפוקס, אחת המילים היא מילת מפתח שלי.
-0.88
ברור שלא.מותר לשחק?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: .חיה פ, טובבבבבבב, מאירה מהמרכז ועוד 23 משתמשים26 //