פעם ראשונה שאני מכינה סימנים.
ו-נעצרתי באמצע הדרך, וגיליתי שבשבילי-זה ממש בסדר גם כך.
מתכון:
4 חבילות עלי סילקא
4 בצלים גדולים
שמן
2 תפו"א בינוניים
2 ביצים
אופן ההכנה:
לאחר ההשריה והשטיפה, קצצי את העלים-כמו חסה. את הגבעול-כדאי לחתוך לחתיכות קטנות יותר
לקצוץ בצל ולטגן, להוסיף את הסילקא ולטגן.
בקערה נפרדת:
לגרר תפו"א בפומפיה, להוסיף 2 ביצים-לטחון בבלנדר, ולהוסיף תיבול, אני תבלתי באבקת שום ופלפל שחור.
אזהרת מלח-לטעמי, אין צורך להוסיף אפילו טיפת מלח-העלים עצמם מלוחים (או שקבלתי עלים יחודיים? תבדקו)
מה שקרה אצלי, שהלכתי לטגן קציצות-והן כמובן לא החזיקו מספיק...
אחרי התיעצות עם עצמי ועם טועמות נלהבות,
שפכתי את התערובת חזרה לסיר- בשלתי.
יצא טעים
כמו לצ'ו
בהצלחה!
ו-נעצרתי באמצע הדרך, וגיליתי שבשבילי-זה ממש בסדר גם כך.
מתכון:
4 חבילות עלי סילקא
4 בצלים גדולים
שמן
2 תפו"א בינוניים
2 ביצים
אופן ההכנה:
לאחר ההשריה והשטיפה, קצצי את העלים-כמו חסה. את הגבעול-כדאי לחתוך לחתיכות קטנות יותר
לקצוץ בצל ולטגן, להוסיף את הסילקא ולטגן.
בקערה נפרדת:
לגרר תפו"א בפומפיה, להוסיף 2 ביצים-לטחון בבלנדר, ולהוסיף תיבול, אני תבלתי באבקת שום ופלפל שחור.
אזהרת מלח-לטעמי, אין צורך להוסיף אפילו טיפת מלח-העלים עצמם מלוחים (או שקבלתי עלים יחודיים? תבדקו)
מה שקרה אצלי, שהלכתי לטגן קציצות-והן כמובן לא החזיקו מספיק...
אחרי התיעצות עם עצמי ועם טועמות נלהבות,
שפכתי את התערובת חזרה לסיר- בשלתי.
יצא טעים
כמו לצ'ו
בהצלחה!