מעצבן לקלף אותם.. וגם לא כדאי לפצוע את האצבעות.
אבל- אתם איסטניסטים ולא מוכנים לאכול תפו"א אפויים לא מקולפים..
זה רעיון שכולם מכירים, אבל תמיד טוב לתזכר:
א. מכניסים את תפוחי האדמה לסיר עם מים, מדליקים את האש. שוכחים ממנו למשך כשלושת רבעי שעה.
לאחר מכן, מכבים את האש, ומחליפים את המים לקרים.
ב. מטגנים במחבת שני בצלים חתוכים לחתיכות או לרצועות ומכניסים לתבנית חד פעמית. (רק כי מתעצלים לשטוף)..
ג. עכשיו, תפוחי האדמה התקררו, מקלפים בקלות יתרה לתוך התבנית עם הבצל,
בוזקים מלח בנדיבות, מרסקים, מערבבים.
= זמן הכנה של 5 דקות.
כבר חיסלתי ככה כמות בלתי מבוטלת של תפוחי אדמה קטנים..
והילדים (והאורחים) ממש אהבו!
והבונוס- גם תינוקות קטנים מעל גיל חצי שנה, שקשה להם לאכול מוצק- נהנים מזה.
(ולבן שלי שלא אוהב עם בצל- מקלפים לצלחת נפרדת..)
אבל- אתם איסטניסטים ולא מוכנים לאכול תפו"א אפויים לא מקולפים..
זה רעיון שכולם מכירים, אבל תמיד טוב לתזכר:
א. מכניסים את תפוחי האדמה לסיר עם מים, מדליקים את האש. שוכחים ממנו למשך כשלושת רבעי שעה.
לאחר מכן, מכבים את האש, ומחליפים את המים לקרים.
ב. מטגנים במחבת שני בצלים חתוכים לחתיכות או לרצועות ומכניסים לתבנית חד פעמית. (רק כי מתעצלים לשטוף)..
ג. עכשיו, תפוחי האדמה התקררו, מקלפים בקלות יתרה לתוך התבנית עם הבצל,
בוזקים מלח בנדיבות, מרסקים, מערבבים.
= זמן הכנה של 5 דקות.
כבר חיסלתי ככה כמות בלתי מבוטלת של תפוחי אדמה קטנים..
והילדים (והאורחים) ממש אהבו!
והבונוס- גם תינוקות קטנים מעל גיל חצי שנה, שקשה להם לאכול מוצק- נהנים מזה.
(ולבן שלי שלא אוהב עם בצל- מקלפים לצלחת נפרדת..)