לאתגר:
נעליים יצירתיות • אתגר 222
נעליים יצירתיות • אתגר 222
כי מעתיקים מהקודם את הנוסח...רבותיי מעלי האתגרים היקרים מאד!
דוגמא חובה!!!
אחרת לא מבינים בדיוק את כוונת המשורר
ולאחרונה זה נהיה מנהג של רבים שלא מעלים דוגמאות....
קודם כל תודה מיוחדת ל @יוצרת בינה על העלאה המוקדמת
לא הבנתי כ"כ את הכוונה. נשמח לדוגמאות פה בנספח ואם אפשר לפני השעה 10:00 תודה רבה!!
לא מסובך אפשר לעשות כל דבר הנה דוגמא לנעלי גבינה צהובהרבותיי מעלי האתגרים היקרים מאד!
דוגמא חובה!!!
אחרת לא מבינים בדיוק את כוונת המשורר
ולאחרונה זה נהיה מנהג של רבים שלא מעלים דוגמאות....
אתה ממש אלוף בכתיבת פרומפטים!לא מסובך אפשר לעשות כל דבר הנה דוגמא לנעלי גבינה צהובהצפה בקובץ המצורף 1929451
צור לי תמונה מושלמת של נעליים מעוצבות על בסיס רעיון גבינה צהובה שלא גורע מהעיצוב המושלם שלהם הנעליים עצמם צהובות הם ספורטיביות עם שרוכים ומשדרות תחושה גבינתית בנוסף
משום מה התמונה הזאת הזכירה לי מיד את הפסוק "תחת ה @נעצוץ יעלה ברוש" המדבר על מרדכי והמן...
עוד אחד...הבחירה האולטימטיבית לחתונה (כך תוכל להחזיר לכל מי שדרך עליך בריקודים...)
צפה בקובץ המצורף 1930221
לפעמים התמונה מתפספסת בבדיקה (לא שאני מבין איך זה קורה).לקח לנטפרי המון זמן עד שפתחו לי את התמונה - לא יודעת מה יש בתמונה שלקח לרובוט כל כך הרבה זמן לאשר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
14.05
ט"ז אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל
המסלול המקיף!
18.05
כ' אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עימוד תורני
מותאם לאברכים!
22.05
כ"ד אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב ואדריכלות פנים
המסלול המקיף ותכנים
24.06
ל' סיוון
הטבת ענק לירושלמים!
קורס בוטים ואוטומציות למתכנתים
מתכנתים וגם ירושלמים? פרוג בשיתוף פעולה עם מרכז כיוון ירושלים בהנחות ענק בלעדיות - ולמספר מקומות מוגבל!
קורס מקוצר ומפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום אירועים וסטודיו
המסלול לגברים
תהילים פרק צה
א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי: