• משתמשים יקרים!

בשל עבודות תחזוקה הערב, ייתכן שהאתר יהיה סגור לפרקי זמן שונים לצורכי תחזוקה.
    זוהי סגירה מכוונת, ונועדה לשפר את ביצועי האתר, לטובתכם.
    בתקווה להבנה. תודה על הסבלנות!

נספח לאתגר נספח לאתגר 222 • נעליים יצירתיות

בת-מצווה

משתמש מקצוען
יוצרי ai
קודם כל תודה מיוחדת ל @יוצרת בינה על העלאה המוקדמת
לא הבנתי כ"כ את הכוונה. נשמח לדוגמאות פה בנספח ואם אפשר לפני השעה 10:00 תודה רבה!!

בת-מצווה

משתמש מקצוען
יוצרי ai
רבותיי מעלי האתגרים היקרים מאד!
דוגמא חובה!!!
אחרת לא מבינים בדיוק את כוונת המשורר
ולאחרונה זה נהיה מנהג של רבים שלא מעלים דוגמאות....
כי מעתיקים מהקודם את הנוסח...

פנחס ציור עיפרון

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
יוצרי ai
קודם כל תודה מיוחדת ל @יוצרת בינה על העלאה המוקדמת
לא הבנתי כ"כ את הכוונה. נשמח לדוגמאות פה בנספח ואם אפשר לפני השעה 10:00 תודה רבה!!
רבותיי מעלי האתגרים היקרים מאד!
דוגמא חובה!!!
אחרת לא מבינים בדיוק את כוונת המשורר
ולאחרונה זה נהיה מנהג של רבים שלא מעלים דוגמאות....
לא מסובך אפשר לעשות כל דבר הנה דוגמא לנעלי גבינה צהובה
1742759368104.png

צור לי תמונה מושלמת של נעליים מעוצבות על בסיס רעיון גבינה צהובה שלא גורע מהעיצוב המושלם שלהם הנעליים עצמם צהובות הם ספורטיביות עם שרוכים ומשדרות תחושה גבינתית בנוסף

צל של עצמו

משתמש סופר מקצוען
יוצרי ai
לא מסובך אפשר לעשות כל דבר הנה דוגמא לנעלי גבינה צהובהצפה בקובץ המצורף 1929451
צור לי תמונה מושלמת של נעליים מעוצבות על בסיס רעיון גבינה צהובה שלא גורע מהעיצוב המושלם שלהם הנעליים עצמם צהובות הם ספורטיביות עם שרוכים ומשדרות תחושה גבינתית בנוסף
אתה ממש אלוף בכתיבת פרומפטים!

צל של עצמו

משתמש סופר מקצוען
יוצרי ai
השאלה הוא האם זה אתגר על נעליים מסוג אחר, או על שימוש אחר לנעליים.

יוצרת בינה

משתמש פעיל
יוצרי ai
לכל השואלים והמבררים
ראשית סליחה על חוסר הזמינות, האמת היא שתכננתי להעלות דוגמא ומשום מה לא הגעתי לזה עד עכשיו,
ראיתי שהבנתם היטב את כוונת המשורר ומתנצלת מראש אם זה לא היה ברור מדי- (התכוונתי לנעל שמשמת במיוחד לפעולות שונות- כגון נעל שוטפת, נעל מחזירה אור לרכיבה על אופנים ועוד...)
בכל מקרה, כעת מעלה את הדוגמא

נח שוורצברגנדרוביץ

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
יוצרי ai

הדס'וש

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
יצרתי את זה לאתגר
לקח לנטפרי המון זמן עד שפתחו לי את התמונה - לא יודעת מה יש בתמונה שלקח לרובוט כל כך הרבה זמן לאשר
ולכן התפספס לי האתגר
מעלה את זה כאן

קבצים מצורפים

• vkmu1OL7XOAb65XhwpHi--1--u42l6.jpg
    vkmu1OL7XOAb65XhwpHi--1--u42l6.jpg
    KB 65.8 · צפיות: 2

נח שוורצברגנדרוביץ

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
יוצרי ai
לקח לנטפרי המון זמן עד שפתחו לי את התמונה - לא יודעת מה יש בתמונה שלקח לרובוט כל כך הרבה זמן לאשר
לפעמים התמונה מתפספסת בבדיקה (לא שאני מבין איך זה קורה).
פעם הם כתבו לי שאם התמונה לא נפתחת תוך חצי שעה כדאי לשלוח אותה שוב לבדיקה (בחלון הנגלל מצד ימין במשבצת דווח על תמונה לא ראויה)

אולי מעניין אותך גם...

ספירת העומר

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

אתגר AI

תספרו 50... תזכורת • אתגר 252

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק צה

א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי:
נקרא  7  פעמים

לוח מודעות

למעלה