www.prog.co.il
קבלתי אתמולמישהו בביתר עילית קיבל הודעה על תחילת הפעילות??
אין שם שום אינטרנט פרוץ, וכפי שכתב שם בסוף האשכול אחד,לגבי מה שכתב הקודם, הייתי ממליץ לפרוג למחוק את כל האשכול ההוא שננעל ובצדק, מלבד כל הקונספירציות ההזויות שאין מקומם כאן באתר מקצועי, עובדתית הדברים אינם נכונים,
אז כנראה אתה לא מספיק חכם, אני יכול לשלוח לך סרטון של איך זה נפרץ וגם התכתביות של מיילים עם הבעלים של מיי קאר שהם מודים בזהאני כבר לפני יותר משלשה שבועות, ביום הראשון שהתחיל השירות, שלחתי מייל לשירות לקוחות של מיי קאר, בבקשה שיפעילו את המנוי שלי, ותוך דקות שלחו לי מייל חוזר שהמנוי שלי הופעל.
ואח"כ שחייגתי למערכת הטלפונית שלהם, נפתחה לי האופציה להזמין נסיעות.
כל מי שעדיין לא הופעל, שישלח מייל לשירות הלקוחות של מיי קאר, ניתן למצוא את הכתובת באתר שלהם בצור קשר,
ולכתוב להם בקשה להפעיל את המנוי שם מז ופל, ואני מאמין שגג תוך כמה שעות יופעל המנוי.
אין שם שום אינטרנט פרוץ, וכפי שכתב שם בסוף האשכול אחד,
אני מנצל כבר יותר משלשה שבועות כמעט כל יום את המיי קאר,
שיחקתי שם בכל האופציות שיש,
יש וויז, רדיו, הגדרות, פנגו, אין שום אינטרנט, אפי' לא של נטפרי, פשוט אין,
הוא ממשיך "לפרטים לחץ *" תלחץ ותבין.שלום, אשמח לעזרה -
בכל פעם שאני מנסה להזמין רכב בפל', אני שומע ש"הרכב פנוי חלקי" - מה זה אומר ?
האם יש טל' של שירות לקוחות לקבלת סיוע בנידון ???
כמו שזה נשמע--שלום, אשמח לעזרה -
בכל פעם שאני מנסה להזמין רכב בפל', אני שומע ש"הרכב פנוי חלקי" - מה זה אומר ?
האם יש טל' של שירות לקוחות לקבלת סיוע בנידון ???
תדלקת?תעלומה !!!!!
קיבלתי במייל הודעת זיכוי כספי על סך 32 ש"ח.
לקחתי עד עכשיו רק בחינם...
איך פתאום זיכוי כספי ??????????????
לא יודע על איזה הזמנה הם מדברים בדיוק אבל היה פעם אחת שתדלקתי.תדלקת?
מעניין, גם על תדלוק זה לא 32 שח... אני חושב שזה 6 וחצי שח (חצי שעה)לא יודע על איזה הזמנה הם מדברים בדיוק אבל היה פעם אחת שתדלקתי.
אבל... זה בחינם, אז אני עוד מקבל פרס על התדלוק ???
חבל, הייתי מתדלק כל פעם ........![]()
את האמת שלא בדקתי לעומק, ייתכן שיש איזושהי דרך לפרוץ, לחכמים הגדולים מספיק,אז כנראה אתה לא מספיק חכם, אני יכול לשלוח לך סרטון של איך זה נפרץ וגם התכתביות של מיילים עם הבעלים של מיי קאר שהם מודים בזה
ההודעה לעיל באמת מגוחכת. אבל לגבי מה נכתב שאין אפשרות, אני לפני כשבועיים לקחתי קייה פיקנטו, והיה שם אפשרות ליוטיוב פרוץ לגמרי. (גלישה מאוד דפוקה שזה נתקע מדי פעם. אבל זה היה פרוץ) יכול להיות שכבר סידרו את זה.כעת, לאחר שבדקתי ביסודיות אני יכול לומר בוודאות מוחלטת כדלהלן,
ברוב מכריע של הרכבים (כ-80%) מהדגם הנפוץ שלהם, אין שום יכולת גלישה בדפדפן.
בדגם האחר, יש גישה לדפדפן, וזה אכן לא בסדר, אך גם שם זה לא כפי שהציגו את הדברים,
ראשית כל, אין אפשרות להיכנס לאתרים, זה כותב הודעה, שאין אפליקצייה מותקנת לפתיחת האתר,
שנית, ישנה חסימה שאפי' בחיפוש של גוגל, אין תוצאות חיפוש לדברים לא כשרים, וזה לא מחמת הגדרה של סינון בטוח בגוגל, אלא כמדומני חסימה ברמת ספק, ודו"ק.
ואני מקוה שאף בדגם ההוא יחסמו הרמטית בקרוב.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים