חברות השכרה מיי קאר

מישהו בביתר עילית קיבל הודעה על תחילת הפעילות??

חובת קריאה

אני כבר לפני יותר משלשה שבועות, ביום הראשון שהתחיל השירות, שלחתי מייל לשירות לקוחות של מיי קאר, בבקשה שיפעילו את המנוי שלי, ותוך דקות שלחו לי מייל חוזר שהמנוי שלי הופעל.

ואח"כ שחייגתי למערכת הטלפונית שלהם, נפתחה לי האופציה להזמין נסיעות.

כל מי שעדיין לא הופעל, שישלח מייל לשירות הלקוחות של מיי קאר, ניתן למצוא את הכתובת באתר שלהם בצור קשר,
ולכתוב להם בקשה להפעיל את המנוי שם מז ופל, ואני מאמין שגג תוך כמה שעות יופעל המנוי.
לגבי מה שכתב הקודם, הייתי ממליץ לפרוג למחוק את כל האשכול ההוא שננעל ובצדק, מלבד כל הקונספירציות ההזויות שאין מקומם כאן באתר מקצועי, עובדתית הדברים אינם נכונים,
אין שם שום אינטרנט פרוץ, וכפי שכתב שם בסוף האשכול אחד,
אני מנצל כבר יותר משלשה שבועות כמעט כל יום את המיי קאר,

שיחקתי שם בכל האופציות שיש,
יש וויז, רדיו, הגדרות, פנגו, אין שום אינטרנט, אפי' לא של נטפרי, פשוט אין,

אני כבר לפני יותר משלשה שבועות, ביום הראשון שהתחיל השירות, שלחתי מייל לשירות לקוחות של מיי קאר, בבקשה שיפעילו את המנוי שלי, ותוך דקות שלחו לי מייל חוזר שהמנוי שלי הופעל.

ואח"כ שחייגתי למערכת הטלפונית שלהם, נפתחה לי האופציה להזמין נסיעות.

כל מי שעדיין לא הופעל, שישלח מייל לשירות הלקוחות של מיי קאר, ניתן למצוא את הכתובת באתר שלהם בצור קשר,
ולכתוב להם בקשה להפעיל את המנוי שם מז ופל, ואני מאמין שגג תוך כמה שעות יופעל המנוי.

אין שם שום אינטרנט פרוץ, וכפי שכתב שם בסוף האשכול אחד,
אני מנצל כבר יותר משלשה שבועות כמעט כל יום את המיי קאר,

שיחקתי שם בכל האופציות שיש,
יש וויז, רדיו, הגדרות, פנגו, אין שום אינטרנט, אפי' לא של נטפרי, פשוט אין,
אז כנראה אתה לא מספיק חכם, אני יכול לשלוח לך סרטון של איך זה נפרץ וגם התכתביות של מיילים עם הבעלים של מיי קאר שהם מודים בזה

שלום, אשמח לעזרה -
בכל פעם שאני מנסה להזמין רכב בפל', אני שומע ש"הרכב פנוי חלקי" - מה זה אומר ?
האם יש טל' של שירות לקוחות לקבלת סיוע בנידון ???

שלום, אשמח לעזרה -
הוא ממשיך "לפרטים לחץ *" תלחץ ותבין.

ז
שלום, אשמח לעזרה -
כמו שזה נשמע--
שזה פנוי לחלק מהזמן שאתה רוצה. לדוגמא אם אתה מזמין ל-4 עד 6, ומישהו אמור להחזיר ב- 5- אז זה פנוי חלקית.

תעלומה !!!!!
קיבלתי במייל הודעת זיכוי כספי על סך 32 ש"ח.
לקחתי עד עכשיו רק בחינם...
איך פתאום זיכוי כספי ??????????????

לא יודע על איזה הזמנה הם מדברים בדיוק אבל היה פעם אחת שתדלקתי.
אבל... זה בחינם, אז אני עוד מקבל פרס על התדלוק ???
חבל, הייתי מתדלק כל פעם ........:love::love:
מעניין, גם על תדלוק זה לא 32 שח... אני חושב שזה 6 וחצי שח (חצי שעה)

לקוח יקר

זוכית בהזמנה מס' 2204 סך - 32.25

הזיכוי יופיע ישירות בכרטיס אשראי אין צורך לפנות על כך שוב לשירות הלקוחות,

בברכה, מחלקת חשבונות

הנה ההודעה...
??????????????????????????

אז כנראה אתה לא מספיק חכם, אני יכול לשלוח לך סרטון של איך זה נפרץ וגם התכתביות של מיילים עם הבעלים של מיי קאר שהם מודים בזה
את האמת שלא בדקתי לעומק, ייתכן שיש איזושהי דרך לפרוץ, לחכמים הגדולים מספיק,

ואני מאמין שאם אכן ישנה דרך לפרוץ כפי שאתה אומר, זה יסודר בהמשך, ואם אתה מבין בטכנולוגיה, אתה גם יודע כמה שזה מסובך להתקין חסימה טובה בלי השקעה טובה,
אני משוכנע במיליארד אחוז, שהם לא ישאירו את המצב כך לאורך זמן,
לא יודע מה ההתכתבות שהיתה עם מיי קאר, אבל תן לי לנחש שהם הגיבו שהם יסדרו את הבעיה הזו בקרוב.

הרבה פעמים יש באגים בכל דבר חדש, אז פה הם לא הספיקו לדאוג לחסום שלא יפרצו כל מיני משועממים שיחפשו וינברו בהגדרות ויכניסו קודי פריצה או אני לא יודע איך וישכרו את הרכב לשעתיים חינם בשביל לגלוש באינטרנט.

כעת, לאחר שבדקתי ביסודיות אני יכול לומר בוודאות מוחלטת כדלהלן,
ברוב מכריע של הרכבים (כ-80%) מהדגם הנפוץ שלהם, אין שום יכולת גלישה בדפדפן.
בדגם האחר, יש גישה לדפדפן, וזה אכן לא בסדר, אך גם שם זה לא כפי שהציגו את הדברים,
ראשית כל, אין אפשרות להיכנס לאתרים, זה כותב הודעה, שאין אפליקצייה מותקנת לפתיחת האתר,
שנית, ישנה חסימה שאפי' בחיפוש של גוגל, אין תוצאות חיפוש לדברים לא כשרים, וזה לא מחמת הגדרה של סינון בטוח בגוגל, אלא כמדומני חסימה ברמת ספק, ודו"ק.
ואני מקוה שאף בדגם ההוא יחסמו הרמטית בקרוב.

אגב במי קאר נותנים לך את הקוד רק לאחר הזמן, וממילא בממוצע אתה מפסיד דקה על חשבונך (בסיטי קאר אתה מקבל את הקוד 10 דקות לפני).

וכן בסיום ההזמנה אתה חייב לצאת ולנעול את הרכב כבר 3-4 דקות לפני סיום ההזמנה כדי שתוכל להתקשר ולדווח על סיום הזמנה לפני שיתבצע איחור (בסיטיקאר יש לך 5 דקות נוספות אח''כ כדי לעשות את זה), לי קרה כמה פעמים שהרכב דיווח שהוא לא נמצא במקום או שהוא לא כבוי, והוא לא נתן לי לדווח סיום הזמנה, ובשירות מבחינתם מחייבים אותך אוטומטי.

אני רואה שצריך כרטיס אשראי על שם בעל הרשיון בלבד..
1649579592049.png

אם האשראי לא על שמי, יש דרך בכל אופן להירשם?

כעת, לאחר שבדקתי ביסודיות אני יכול לומר בוודאות מוחלטת כדלהלן,
ברוב מכריע של הרכבים (כ-80%) מהדגם הנפוץ שלהם, אין שום יכולת גלישה בדפדפן.
בדגם האחר, יש גישה לדפדפן, וזה אכן לא בסדר, אך גם שם זה לא כפי שהציגו את הדברים,
ראשית כל, אין אפשרות להיכנס לאתרים, זה כותב הודעה, שאין אפליקצייה מותקנת לפתיחת האתר,
שנית, ישנה חסימה שאפי' בחיפוש של גוגל, אין תוצאות חיפוש לדברים לא כשרים, וזה לא מחמת הגדרה של סינון בטוח בגוגל, אלא כמדומני חסימה ברמת ספק, ודו"ק.
ואני מקוה שאף בדגם ההוא יחסמו הרמטית בקרוב.
ההודעה לעיל באמת מגוחכת. אבל לגבי מה נכתב שאין אפשרות, אני לפני כשבועיים לקחתי קייה פיקנטו, והיה שם אפשרות ליוטיוב פרוץ לגמרי. (גלישה מאוד דפוקה שזה נתקע מדי פעם. אבל זה היה פרוץ) יכול להיות שכבר סידרו את זה.

לפי מה שראיתי היום באפליקציה המחיר לק"מ הוא 1.50. (כמדומני שבהתחלה היה פחות).
1650534678457.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

מספיק להתקשר ולהתווכח עם נציגי חברות התחבורה

פשוט פותחים תיק בת"ק תכף אסביר איך,

ופתאום הם מתקשרים איליך, ומסבירים לך למה התביעה לא צודקת

ובדרך כלל בסמוך למועד ה'משפט' (נשמע מלחיץ קחו את זה כביקור ברופא משפחה...) הם מציעים לך פשרה על כחצי מהתביעה

ולאמיצים שבינינו ברוב המקרים אל תוותרו תלכו לביהמ"ש ותקבלו את כל הסכום!!!

הלוואי שכל עם ישראל יעשה כך, פתאום חברות התחבורה ידפקו אוטובוסים בשעון שוויצרי!!!!

א'. האטובוס לא יצא וכולי וכולי, תשמרו או קבלה של מונית שלקחתם (בד"כ עדיף לקחת מונית ככה יש נזק יותר רציני אך לא חייבים) או נסיעה הבאה שלקחתם וכל הוכחה אחרת
ב. שולחיים תביעה במקביל לחברת התחבורה המפעילה וכמו"כ למשרד התחבורה.
ג. מחכים לתשובות, אם התשובות לא מספקות (לא נתנו פיצוי מספק וכולי) פותחים תביעה ב15 דקות!!!
ד. מחכים למועד הדיון, בד"כ תקבלו כבר מיד אחרי ההגשה טלפונים מתפתלים מחברת התחבורה המפעילה למה זה תביעה שטותית, ויש להם אפי' הוכחות להפך, אל תבהלו, חכו בסבלנות ואז או ששתתפשרו או שתלכו עד הסוף, בהצלחה תעבירו הלאה שכולם יתבעו אותם, ונקבל ככה שירות נורמלי!!!

כל מי שהגיש והצליח או שלא שיעלה את המקרה כאן שנצליח ביחד לחולל שינוי!!!!
שלום רב,
אני כותב אליך כשבלבי תפילה ותחינה.

אני ......................., מחכה לישועת ה' לזרע של קיימא כבר למעלה ......שנים.

המסע הזה, שאין לו מילים שיכולות לתאר את עומק הכמיהה, הכאב והתקווה, חיבר אותי לאינספור זוגות שחולקים את אותו חלום – להיות הורים.

לפני כשלוש שנים נחשפתי למצוקתם של זוגות הממתינים לברכת הילדים, ונדרתי בליבי לעשות כל שביכולתי כדי להאיר את חייהם. כך נולד הארגון שלנו, שמעניק תמיכה, חיבוק ותקווה לאלו שנמצאים במסע המפרך הזה.

כעת, עם התקרב חג הפסח – חג הגאולה, בו כל בית מתמלא אור ושמחה – ליבנו יוצא אל הזוגות היקרים הללו. עבורם, החג הוא תזכורת נוספת לכיסא הריק ליד שולחן הסדר, לחלום שעדיין לא התגשם, לתפילות שעדיין לא נענו… עדיין.

הארגון שלנו מונה כיום קרוב ל1000 זוגות מופלאים, שבשקט ובצנעה נושאים את כאבם וממתינים לנס. אנו רוצים להעניק לכל אחד מהם תמיכה בסך 1,000 ש"ח ושי מכובד לקראת החג – סכום קטן עבורנו, אך עצום עבורם. זהו אור בתוך החשכה, חיבוק בתוך הבדידות, הוכחה שהם לא לבד במסע הזה.

אני מבקש ממך, מכל הלב: אנא, הושיטו ידיכם, פתחו את ליבכם ועזרו לנו להאיר את בתיהם. כל תרומה, ולו הקטנה ביותר, היא כמו טיפה באוקיינוס של תקווה. בזכותכם, החלום שלהם – ושלי – יוכל להפוך למציאות.

ובעזרת ה', בזכות הנתינה שלכם, תזכו גם אתם לשפע של ברכה, לנחת מכל יוצאי חלציכם, לבריאות ולשמחה אינסופית.

בהכרת תודה ובתפילה לישועה,
אנחנו כעת עומדים בערב פסח עסוקים עד למעלה מהראש אבל בואו לא נשכח אותם, בואו נשמח את אחינו שאין להם עדיין ילדים ובזכות זה השם יתן לנו נחת מילדינו

ניתן להעביר בכרטיס אשראי כאן בקישור
לתרומות בצורה מאובטחת בכרטיס אשראי

כאן אתם יכולים להיות שותפים במפעל החסד האדיר

או בהעברה בנקאית
בנק פאגי (52)
סניף 185
ח-ן 701831 (ע''ש מרכז הצדקה) ולציין עבור קרן עזר למצפה
ניתן להתרשם מהפעילות וכן המלצות הרבנים כאן באתר https://ezer-lametsape.org.il/

אולי מעניין אותך גם...