• משתמשים יקרים!

בשל עבודות תחזוקה הערב, ייתכן שהאתר יהיה סגור לפרקי זמן שונים לצורכי תחזוקה.
    זוהי סגירה מכוונת, ונועדה לשפר את ביצועי האתר, לטובתכם.
    בתקווה להבנה. תודה על הסבלנות!

דרוש מידע מחפש טלפון של קורס שיטת הגר. אנא עזרו לי למצוא

יוחנן21

משתמש חדש
שלום חברים. לפני כמה שבועות פרסמו על פתיחת קורס בשיטת הגר, ולא שמרתי טלפון. אם למישהו יש טל של קורס הגר - אודה בכל לב.תודה

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

רציתי לשאול האם לעוד מישהו קרה מה שקרה לי במאוחדת פארם.

הזמנתי מוצר ובמשך יותר מ4 חודשים הוא לא הגיע, בהתחלה חשבתי שזה נגמר או משהו כזה וכנראה זיכו אותי, נסתי לבדוק, אבל באתר אין פירוט מסודר של חיובים ותשלומים לפי מוצרים, אלא משהו מסובך, בנוסף אין בהזמנות סטטוס הזמנה אלא רק ההזמנה התקבלה בהצלחה.

לפני כמה שבועות הזמנתי עוד (לא הזמנה יחידה, יצא לקנות עוד דברים שהגיעו) ושוב לא הגיע, זה כבר הדליק לי נורה, פעם שניה שהזמנה לא מגיעה אי אפשר לראות סטטוס הזמנה א"א לראות חיובים וזיכוים לפי מוצרים,

שלחתי להם מייל מסודר עם כל הפרטים וקובץ עם ההזמנות שלא הגיע, הגיבו לי אחרי כמה ימים על איזה הזמנה מדובר, כתבתי להם שצורף כל הפרטים בקובץ, ובמשך שבועיים לא קיבלתי תשובה, שלחתי פניה חדשה אחרי כמה ימים הגיבו לי שסליחה על העיכוב אבל ההזמנות בדרך, עניתי להם שזה כבר לא רלוונטי ושיזכו אותי, ושאלתי אותם האם מדובר בשיטת מצליח, הם ענו לי שלא כי ממילא ההזמנה תוכננה לצאת ביום חמישי הקרוב, אמרתי להם שוודאי בעקבות המיילים הקודמים.

בכל מקרה, מעניין אותי לדעת האם באמת מדובר בבאג חד פעמי שקרה למרבה הפלא פעמיים, או שמדובר בשיטה?
שכל אחד שהזמין ישים לב אם כל מה שהוא הזמין הגיע והוא לא שכח שהוא הזמין ולא הגיע.
אשמח לשמוע תגובות האם עוד משהו נתקל בתופעה

@איצ'ה קו המידע האם שמעת פעם על זה משהו?
לאור האשכול הזה, ולאחר שיתוף בו נתקלתי:
1.פתיחת עסק עצמאי -היתה לזה היתכנות מאוד יפה להצליח כי זה נישה נצרכת אמנם התיעצנו אבל לא מספיק והסכומים שהשקענו והיינו צריכים להמשיך להשקיע היו פי 10 מהתחשיב הראשוני.פרשנו לאחר השקעה די גדולה וסגרנו כי לא היה לנו כיסים כ"כ עמוקים

אני מתכבד להציב תמרור אזהרה חדש:
לפני שאתם מקימים עסק, אל תוותרו על ייעוץ מקצועי!
בדגש על מ-ק-צ-ו-ע-י.
לא של חברים, לא של רואה חשבון, ולא של יועץ שיווקי.
רק מישהו שמבין טוב טוב בכל החלקים הקיימים בעסק, במאזן, בהוצאות הנדרשות, בזמן שתצטרכו להקדיש ושאר החלקים שיש בפתיחת עסק.

אל תתנו לחלום לעוור את עיניכם!
לכו למישהו שידע לייעץ לכם בצורה ניטרלית ונטולת נגיעות.

נכון, זה יעלה לכם כמה מאות או כמה אלפי שקלים.
אבל לטובתכם, עשו את זה.
במקרים רבים זה יחסוך ממכם עוגמת נפש והפסדים כספיים עצומים, וגם אם לא, זה לפחות יחסוך לכם כמה אלפי שקלים שלא חשבתם שניתן לחסוך.

בהצלחה.

ספירת העומר

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

אתגר AI

תספרו 50... תזכורת • אתגר 252

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק צה

א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי:
נקרא  7  פעמים

לוח מודעות

למעלה