בשרי מחפשת מתכון מעולה לעוף בתנור

קינוח חלבי

משתמש רשום
ל2 עופות מחולקים, בלי העור,
6 כפות רוטב צילי מתוק, 4כפות קטשופ, כף חרדל, 2 כפות דבש, 2 כפות שמן, 4 שיני שום כתושות
לערבב היטב, לצקת על העופות, לכסות התבנית ולאפות בתנור מחומם מראש כשעה וחצי,
עכשיו לפזר פירורי לחם ושומשום על המנות ולהחזיר לחצי שעה נוספת מכוסה, רבע שעה אחרונה גלוי ללא כיסוי,
לעקוב שלא התייבש העוף, כל תנור יש לו את החום שלו...
הצלחות!
 

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
זה:

אחד המתכונים הכי הכי טובים לעוף, ואני מנסה מתכונים כאלו בלי סוף

יש עוד מתכון מצוין שעלה פה אי פעם בפורום, אנסה לחפשו
 

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
הנה מצאתי
 

לא אני

משתמש מקצוען
מערבבים בכוס ח"פ: שליש כוס קטשופ, שליש רוטב צילי, כף אבקת מק פטריות, שום כתוש/א. שום, כף שמן, מל"פ
מורחים על העוף ללילה.
לפני האפיה שופכים בבסיס התבנית כוס קוקה קולה, אופים גלוי שעה ומכוסה חצי שעה.
 

פוטושופר

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
נשמע טוב! אבל רציתי משהו יותר מתקתק כזה ולא מוכן...בכל מקרה מצאתי מתכון ממש קל וטוב!!!!
המתכון הכי קל שיש...
סילאן, בצל בתחתית וזהו... (למי שחסר, אפשר פלפל שחור וכו...)
לאפות חום בינוני מכוסה למשך כשעה וחצי, גלוי עוד כ10 דקות להשחמה
 

קפה קפה

משתמש מקצוען
מתכון אמריקאי של שרה פינקל "מהמטבח היהודי הקלאסי":
כפית אבקת שום
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית קינמון
חצי כפית מלח.
מעסים את חלקי העוף, שמים במקרר לילה, (לקבלת הטעמים).
חותכים בצל לחצאי טבעות, שמים מתעל ומתחת.
מוסיפים פפריקה בבדיקה מעל העוף.
מכניסים לתנור חם על 200 מעלות למשך 20 דקות בלי כיסוי.
להנמיך מעלות ל180 ולאפות עוד שעה.
יוצא טעים וקריספי במיוחד.
 

מירי קרפט

בעלת סטודיו לפאות, שיער ואיפור.
מנוי פרימיום
נשמע טוב! אבל רציתי משהו יותר מתקתק כזה ולא מוכן...בכל מקרה מצאתי מתכון ממש קל וטוב!!!!
אם תרצי גיוון, יש לי מתכון מושלם ,מתוק ועסיסי:
הרבה שום, דבש, קצת רוטב סויה, מיץ תפוזים(אפשר גם מיץ פירות אחר)
את כל הנ"ל בתוך שקית קוקי עם כל הנוזלים, לקראת הסוף לפתוח את השקית והמשיך לאפות כמה דקות לקבל את הקריספיות, אבל שלא יתייבש.
מבטיחה הנאה.
 

מצפה למשיח

משתמש מקצוען
המתכון הכי טבעי ופשוט: שמן ומעליו בצל פרוס, מניחים את העוף ומפזרים כמה שיני שום חתוכות, פפריקה ואבקת גריל עוף ומכניסים לתנור בתבנית מכוסה לשעה וחצי. אפשר גם על פלטה לפחות שלוש שעות. יש לקנות סיר מתכת בצורת אליפסה עם מכסה - משביח מאוד את האפיה של העוף. אפשר כמובן להכניס גם תפוחי אדמה ובטטות.
 

אלישבע.

משתמש רשום
אני שמה על העוף, רוטב טריאקי, גריל עוף, אבקת שום ופפריקה
טעיםםם
 

ששל

משתמש מקצוען
שקית קוקי עם:
עגבניות שרי חצויות/ חרוצות
שמן זית
שום
מלח
בזיליקום מיובש
 

לאה הההה

משתמש פעיל
רעיון שונה ואצלנו להיט.
מכינים 2 צלחות ראשונה עם שמן שנייה עם פרורי לחם מתובל באבקת שום פפריקה ומעט מלח
טובלים את העוף בשמן ולאחר מכן בפרורים מסדרים בתבנית לא צפוף
אופים שעה וחצי לא מכוסה, טעים קריספי בחוץ עסיסי בפנים. בתאבון!!
(אני אישית מורידה את העור כי פחות אוהבים אבל מוצלח עם/בלי עור)
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יְהוָה שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  10  פעמים

לוח מודעות

למעלה