אני לא יודעת כמה בדיוק את משתמשת בחלבי, אבל אני הייתי מזיזה את הכיריים קצת לכיוון הבשרי, ובפינה החלבית שמה גם את ארון המכשירים (בצורה יפה שיהיה המשך יורד לארונות עליונים חלביים) וגם את המכונת קפה.
פינת האוכל משמשת גם כמשטח עבודה לא בזמן ארוחות, ובד"כ פחות צריך שטח לחלבי.
לעומת הבשרי שהרבה יותר חשוב שיהיה משטח עבודה חלק בין הכיריים לכיור.
פינת האוכל משמשת גם כמשטח עבודה לא בזמן ארוחות, ובד"כ פחות צריך שטח לחלבי.
לעומת הבשרי שהרבה יותר חשוב שיהיה משטח עבודה חלק בין הכיריים לכיור.